Bekwaamheid van de monteurs van Kemkens
7.8/10
Nakomen van afspraken
7.6/10

SterSterSterSterLege ster

Graag bij email , reactie wel of niet ontvangen, en een antwoord/reactie geven nu moest ik elke keer weer bellen na een paar weken omdat ik niks gehoord had.

De monteur was erg aardig en bekwaam
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?
in het begin was het moeilijk om een afspraak te maken en reageerde ze niet op mijn email maarhopelijk gaat het nu beter nu ik een contract heb.

F. van Campen

nu geen wel betr advies over uitval geaviseerde Nest thermostaat

adequaat werken
afspraken kloppen - muv het facturen van een pakkingf

van Os

SterSterSterHalve sterLege ster

De monteur die deze keer kwam, heeft helemaal niets gevraagd, heb niets hoeven tekenen of dergelijks.

Wat viel u in positieve zin op?
Bericht dat de monteur onderweg is.

Marianne Quax

Deze man niet meer inhuren

Dat hij er was, verder vond ik het een vreemde knakker
Eigenlijk al jaren tevreden, maar deze monteur geeft me weinig vertrouwen in de toekomst

Peter van Mulukom

Zoveel mogelijk monteurs uit regio,geeft vertrouwd gevoel

Monteur uit regio

marrianne van Lieshout

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Geef de klant het idee dat hij/zij koning is. Dat is nu zeer zeker niet.

Monteurs zeker wel maar administratie en facturatie laten te wensen over en werken niet samen
Vakkundigheid en vriendelijkheid monteurs

anonymous

probeer de onderhoudstermijnen aan te houden, termijnen schuiven zo stiekem op (steeds langer); malus regeling zou hier goed bij passen. vandaar 3 sterren bij nakomen afspraken

goede serviceverlening, prima klantvriendelijk personeel. Wel wordt er niet aan de afgesproken onderhoudstermijnen voldaan (ziektes)
vriendelijke medewerkers

Rene

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Mensen met de juiste kennis in dienst nemen en daadwerkelijk onderhoud uitvoeren.

Ik verwacht gekwalificeerde mensen, die niet alleen een paar nummers op schrijven, maar ook daadwerkelijk de installatie controleren en onderhoud uitvoeren. Ik ben hier niet over te spreken!
_

Ga zo door.

Monteur was keurig op tijd. Was vriendelijk en legde uit wat hij deed.
Wat viel u in positieve zin op?
Vriendelijke man en voor zover ik kan beoordelen deskundig.

J. Lijs

Ga zo door

Goede service. Vriendelijke monteur
Duidelijkheid

Niet ergens zeker van,contact opnemen met ketelleverancier

Onderhoudsmonteur geweest, gaf aan dat gasblok niet goed wa en vervangen moest worden, ketel 2 jaar oud.blijkt garantie te zijn.remehamonteur geweest, alles inorde volgens hem.hierbij zet ik wel?????
Vriendelijk

SterSterSterHalve sterLege ster

Duidelijkheid in administratie. Moest zelf vragen hoe het zat met onderhoud,terwijl ik daar een contract voor had getekend. Maar verder goed opgelost.

Achteraf alles goed geregeld

Maria Gómez

Alles is prima

Goede advies en onderhoud

Cees Keizer

SterSterSterSterLege ster

Wat is de exacte status van onze service/onderhoudsovereenkomst na de o-meting door Joep?

Wat viel u in positieve zin op?
Joep is een klantgerichte sociale en empathische monteur.
Onderhoud en service in een pakket.

Erna Ramstijn

Waarom niet? Geen klachten, vriendelijke monteur, geen problemen met de verwarming, vriendelijke klantenservice ...
Ik kreeg waar ik op rekende: zie hier boven

Kemkens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kemkens heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 17 februari 2014

Kemkens

Kemkens is opgericht in 1857 en gedurende de jaren uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van warmte en comfort in huis. We voorzien in de regio Brabant, Zeeland, Limburg, Utrecht en Zuid-Gelderland ruim 400.000 klanten in duurzame energie-oplossingen, zowel particulier als zakelijk. U kunt bij ons vertrouwen op deskundig en merkonafhankelijk advies voor een nieuwe cv-ketel. Ook voor andere duurzame energie oplossingen zoals zonnepanelen, een warmtepomp, thuisbatterij, airco, ventilatie en service- en onderhoud, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan voor u klaar! Van advies tot aanschaf en van installatie tot onderhoud. Altijd met oog voor maatwerk en persoonlijke aandacht.

Merwedestraat 58

adequaat werken
afspraken kloppen - muv het facturen van een pakkingf

van Os

Wat viel u in positieve zin op?
Bericht dat de monteur onderweg is.

Marianne Quax

Deze man niet meer inhuren

Dat hij er was, verder vond ik het een vreemde knakker

Peter van Mulukom

Zoveel mogelijk monteurs uit regio,geeft vertrouwd gevoel

Monteur uit regio

marrianne van Lieshout

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Geef de klant het idee dat hij/zij koning is. Dat is nu zeer zeker niet.

Vakkundigheid en vriendelijkheid monteurs

vriendelijke medewerkers

Rene

_

Ga zo door.

Monteur was keurig op tijd. Was vriendelijk en legde uit wat hij deed.
Wat viel u in positieve zin op?
Vriendelijke man en voor zover ik kan beoordelen deskundig.

J. Lijs

Alles is prima

Goede advies en onderhoud

Cees Keizer

Wat viel u in positieve zin op?
Joep is een klantgerichte sociale en empathische monteur.
Onderhoud en service in een pakket.

Erna Ramstijn

Ik kreeg waar ik op rekende: zie hier boven