anonymous
- Wat viel u in positieve zin op?
- Altijd vriendelijk
- Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?
- Goed geregeld
(Nog) Geen
Vriendelijke monteur
Dat er totaal niet word gesproken over waterkundig inregelen van radiatoren en zodoende weet ik nog niet of mijn warmtepomp ,cv ketel ,vloerverwarming en radiatoren naar behoren functioneerd! Dus dat verdiend best wel extra aandacht bij het installeren van een duur apparaat.
Goede service
Nog even niets
tot nu toe nog nooit preblemen gehad.
Geef klanten ook de mogelijkheid om een onderhoudsbeurt uit te laten voeren zonder eerst een abonnement af te moeten sluiten.
Een snelle reactie op mijn offerte aanvraag
vriendelijke en deskundige service
Kemkens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kemkens heeft de volgende resultaten bereikt:
(Nog) Geen
Vriendelijke monteur
Goede service
Nog even niets
tot nu toe nog nooit preblemen gehad.
Een snelle reactie op mijn offerte aanvraag
vriendelijke en deskundige service