anonymous
- Wat viel u in positieve zin op?
- Duidelijke afspraken
20093 reviewsSchrijf review
Geen idee. Zou adviseren “ga zo doo”
geen verdere suggesties
Een korte, standaard rapportage na afloop, handig voor huiseigenaren.
Prijs kwaliteit goed houden
Zo doorgaan
Mij laten weten wanneer de monteur eraan komt. ik kreeg geen berichtje vooraf dat de monteur onderweg was.
Prima zo
Het tijdslot zou wat krapper mogen. Tussen 12.00 en 17.00 is een vrij lange bandbreedte.
Direct duidelijkheid geven m.b.t. mogelijkheden van servicecontracten van ketel in combinatie met een warmtepomp.
Geen idee
Zo door gaan
Kemkens Service en Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kemkens Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:
Kemkens Service en Onderhoud
Merwedestraat 58
5347 KW Oss
Geen idee. Zou adviseren “ga zo doo”
geen verdere suggesties
Een korte, standaard rapportage na afloop, handig voor huiseigenaren.
Prijs kwaliteit goed houden
Zo doorgaan