- Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?
- Met de ketel is niets mis, maar de installatie en afhandeling na storing laat ruim te wensen over.
- Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
- Donderdag 12 mrt jongstleden hebben 2 monteurs in opdracht de CV-ketel vervangen, leidingwerk vernieuwd, een nieuwe thermostaat geplaatst en de rookgasafvoer vernieuwd.
Dit is niet zorgvuldig gedaan, met als gevolg een storing op zaterdag 14 mrt, waarvoor de storingsdienst langs geweest is.
De storingsmonteur heeft met ons geconstateerd dat de installatie van de thermostaat en de rookgasafvoer niet zorgvuldig en gewoonweg slordig gedaan is. Hij heeft hiervan ook melding gemaakt in het systeem van Kemkens bij de afdeling installatie, inclusief foto's.
Maandag heb ik contact gehad met Kemkens en zou de afdeling installatie contact met me opnemen, wat tot op heden nog steeds niet gebeurd is.
De betaling van de factuur staat al wel gepland op binnenkort, dit gaat om ~€2700 en dus geen kleinigheidje.
Indien ik geen contact gehad heb en zicht heb op een gewenste oplossing, ga ik die betaling tegenhouden.