Melden van de storing
Nakomen van afspraken
Reactietijd na melding van de storing

doen wat ze zeggen

Wat viel u in positieve zin op?
Eerlijkheid van de storingsmonteur. De slimme eTwist thermostaten zijn volgens hem heel storingsgevoelig en de monteurs hebben met grote regelmaat nw moeten installeren. Kosten komen voor rekening van de klant. Een coulance regeling zou gepast zijn daar kemkens volhjoud aan de remeha thermostaat en geen andere kan leveren.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
contract met remeha herzien gezien de slechte/storingsgevoelige eTwist thermostaten.
storing doorgegeven en het werd direct opgelost

Florimond Dhert

Vakmensen in dienst

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Veel klanten weten niet dat radiators dicht zetten niet goed is en de verschillen in dag en nacht maar een paar graden mag zijn .
Het oplossen van de storing
Kunt u dit toelichten?
Na 5 minuten iemand aan de lijn.

Snelle reactie op een storingsmelding

Snelle en juiste oplossing

SterSterSterHalve sterLege ster

Na het invullen van het stortingsformulier en herhaaldelijk e-mail contact, ben ik 2 keer gebeld waarbij de medewerkers mij niet konden horen en bijna direct ophingen. Na meerdere keren terugbellen en de wachtrij afwachten, kreeg ik contact en kon ik een afspraak maken. Het lag niet aan mijn telefoon, maar aan medewerkers die thuis werkten? Monteur was prima, probleem snel verholpen. Notificatie van vertrek richting ons was op tijd en fijn.

Zie bovenstaande
Professionele monteur
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Als medewerkers niemand kunnen verstaan, onderzoek dan wat er aan de hand is ipv snel ophangen en iedereen een mailtje sturen dat ze terug kunnen bellen en tijdens het bellen een bericht laten horen dat je ook teruggebeld kunt worden.

SterSterSterSterLege ster

Goed uitgezocht wat het probleem was en goed opgelost.

Kunt u dit toelichten?
Storingsnummer op toestel niet juist. Moest het juiste nummer opzoeken.
Wat viel u in positieve zin op?
Voor een weekend snel aan de beurt.

anonymous

Goede werkstructuur, terugkoppeling op melding met de juiste vragen en monteur is prima.

Wat viel u in positieve zin op?
Persoonlijk en goed contact.
Kunt u dit toelichten?
Bellen (waar kan dat nog?), agenda, mail en sms berichten voor aankomstmelding.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Hou vol, ga zo door. Perfecte formule, blijf weg van AI.....

E.Buiter

Ik beveel Kemkens aan omdat ik heel tevreden ben over hun inzet bij het oplossen van mijn ketelstoring. Zowel de monteurs alsjeblieft de mensen die mij aan de telefoon te woord stonden.

Gewoon zo doorgaan
Kunt u dit toelichten?
Het was een kwestie van bellen en wachten tot de monteur kwam, gek genoeg dacht ik bij een komst tussen 8 en 11 dat er om 8 iemand voor de deur zou staan 😅maar ik begrijp dat dat echt onzinnig is maar meer de wens omdat ik snel van het probleem afwilde.
Wat viel u in positieve zin op?
De vriendelijke en prettige omgangsvormen van alle Kemkens medewerkers waarmee ik te maken heb gehad

Giede service, nette vriendelijke kundige monteurs

Stiptheid
Vlot gemeld en snel een afspraak kunnen maken

Marc van den Elzen

nette service en deskundig

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
tijd-frame van komst monteur scherper stellen.
meedenken
Kunt u dit toelichten?
storing is nog niet verholpen.....

vriendelijk, meedenkend en goed werk

het goed meedenken voor d oplossing

M

Netjes en goed geholpen

Vriendelijkheid

Maas

SterSterSterLege sterLege ster

Slecht te berijden aan de telefoon, daarna word je weg gedrukt ,tot 4keer toe. Komen de service dagen niet na . Onderling in het bedrijf is slechte communicatie

Storings monteurs zijn erg vriendelijk en bereid om alles uit te leggen
Kunt u dit toelichten?
Je zit minimaal om te beginnen 10 tot 20 minuten aan de telefoon voor je iemand krijgt.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Communicatie binnen het bedrijf kan veel soepeler en zou ten goede komen aan het bedrijf , onderlinge takken van het bedrijf bedoel ik dan

De snelle service bij uitval verwarming

De snelle en vriendelijkheid

Van der Veldt

Snelle en goede service.

Wat viel u in positieve zin op?
Vriendelijke omgang met de klant.

Kemkens Storing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kemkens Storing heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 16 april 2020

Kemkens Storing

Kemkens is opgericht in 1857 en gedurende de jaren uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van warmte en comfort in huis. We voorzien in de regio Noord-Brabant en Zeeland ruim 400.000 klanten in duurzame energie-oplossingen, zowel particulier als zakelijk. U kunt bij ons vertrouwen op deskundig en merkonafhankelijk advies omtrent een nieuwe cv-ketel. Ook voor andere energiebesparende producten zoals zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers, isolatie en ventilatie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan voor u klaar! Van advies tot aanschaf en van installatie tot onderhoud. Altijd met oog voor maatwerk en persoonlijke aandacht.

Melden van de storing

Florimond Dhert

Vakmensen in dienst

Het oplossen van de storing
Kunt u dit toelichten?
Na 5 minuten iemand aan de lijn.

Snelle reactie op een storingsmelding

Snelle en juiste oplossing

SterSterSterHalve sterLege ster

Zie bovenstaande
Professionele monteur

SterSterSterSterLege ster

Goed uitgezocht wat het probleem was en goed opgelost.

Kunt u dit toelichten?
Storingsnummer op toestel niet juist. Moest het juiste nummer opzoeken.
Wat viel u in positieve zin op?
Voor een weekend snel aan de beurt.

Wat viel u in positieve zin op?
Persoonlijk en goed contact.
Kunt u dit toelichten?
Bellen (waar kan dat nog?), agenda, mail en sms berichten voor aankomstmelding.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Hou vol, ga zo door. Perfecte formule, blijf weg van AI.....

E.Buiter

Gewoon zo doorgaan

Giede service, nette vriendelijke kundige monteurs

Stiptheid
Vlot gemeld en snel een afspraak kunnen maken

Marc van den Elzen

nette service en deskundig

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
tijd-frame van komst monteur scherper stellen.
meedenken
Kunt u dit toelichten?
storing is nog niet verholpen.....

vriendelijk, meedenkend en goed werk

De snelle en vriendelijkheid

Van der Veldt

Snelle en goede service.

Wat viel u in positieve zin op?
Vriendelijke omgang met de klant.

Kemkens Storing heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10