Melden van de storing
8.2/10
Nakomen van afspraken
Reactietijd na melding van de storing

Sylvia Bos

Al heel lang klant en altijd tevreden, deze keer heeft het erg lang geduurt (een week en 4 monteurs) voor de storing verholpen was.

Wat viel u in positieve zin op?
ik ga er vanuit dat deze keer een incident was bij alles wat er in 30+ jaren is geweest.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Niet veel, ik vermoed dat jullie ook moeite hebben met het feit dat er te weinig vakmensen zijn. Dat is overmacht!
Kunt u dit toelichten?
4 monteurs zijn bij ons geweest met allemaal andere meningen. Jordy heeft het uiteindelijk heel goed opgepakt.

Antwoord Kemkens Storing

Sylvia, wat jammer dat het wat langer heeft geduurd voordat de storing verholpen was. Hopelijk is alles nu in orde. Ik wil je via deze weg bedanken voor het invullen van de review en de mooie beoordeling met 5 sterren. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Eerste monteur een beginner die niet veel wist. Tweede monteur op dezelfde dag beter en communicatiever. Alleen is het probleem ook na zijn aanpassingen nog steeds niet verholpen. na het weekend maar weer eens bellen.

Kunt u dit toelichten?
Storing is nog niet verholpen. Callcenter vraagt nar de beende weg en luistert niet naar de echte klacht. Vervolgens gaan monteurs nogmaals checken wat callcenter al heeft gevraagd en genoteerd.
snel 2e monteur kunnen sturen

Antwoord Kemkens Storing

Beste meneer/mevrouw, dat is jammer om te lezen dat de storing nog niet opgelost is voor u. Hopelijk heeft u al contact met ons opgenomen en is het probleem snel verholpen. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

SterSterSterLege sterLege ster

Moet ieder voor zich bepalen

Duurde ruim een week voor we terug gebeld werden op onze vraag
De monteur
Reactie tijd op de vraag stelling

Antwoord Kemkens Storing

Beste meneer/mevrouw, dank voor het invullen van deze review. In de drukke tijden die we op dit moment ervaren kan het inderdaad soms wat langer duren voordat u teruggebeld wordt, sorry voor het ongemak. Ik neem aan dat verder alles naar wens verlopen is. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

D.van overbeek

Zijn heel correct en vakkundig

Afspraak beter kan
De comuniecatie ging een beetje mis

Antwoord Kemkens Storing

Beste meneer/mevrouw van Overbeek, dank dat u de tijd hebt genomen voor deze recensie en de mooie beoordeling met 5 sterren. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede service en prettig storing afgehandeld.

Monteur was vriendelijk en behulpzaam en had duidelijk kennis van zaken
Kunt u dit toelichten?
Helaas moest ik zelf achter de storingsmelding aanbellen omdat ik na uren nog geen status terug kreeg maar uiteindelijk monteur geweest in heeft ons prima geholpen en gaf zelfs tips zodat we minder gas verbruiken.

Antwoord Kemkens Storing

Beste, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten en voor de mooie beoordeling. Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het advies en de het verhelpen van de storing door onze monteur. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

SterSterLege sterLege sterLege ster

De ene keer krijg je wel een afspraak herinnering, de andere keer weer niet.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Beter opleiden en uitrusten monteurs zodat ze sneller tot de juiste oplossing kunnen komen. Ze kennen onze ketel niet goed genoeg. Weten niet dat deze extra gevoelig is voor gasafvoer kanalen. Ze wijzen naar verschillende afdelingen en hebben moeite aan elkaar goed uit te leggen wat er nodig is zodat ze bij de klant komen zonder de juiste spullen bij zich te hebben. Als klant moet ik mij iedere keer weer beschikbaar maken om er weer een halve dag voor thuis te werken, agenda proberen vrij te maken voor een halve dag is erg uitdagend en alles weer aan de kant te schuiven. Het frustreert dan als er geen concrete oplossing komt.
Wat viel u in positieve zin op?
Regulier onderhoud is goed.
Kunt u dit toelichten?
Je staat lang in de bel wachtrij. Ook de monteurs zelf staan lang in de wachtrij, waar jij als klant dan ook weer op staat te wachten. Na veel bezoeken is het nog steeds onduidelijk of mijn storing verholpen zal worden. Van drieweg klep tot moederbord verwisselen tot vervangen hele gasafvoer installatie. Ik heb zelf moeten aangeven dat de afvoer waarschijnlijk niet in orde is. 3de monteur moet nu langskomen. Want niemand heeft de juiste trappen bij zich. De monteurs hebben moeite aan elkaar uit te leggen wat er nodig is.

Antwoord Kemkens Storing

Beste meneer/mevrouw, wat vervelend dat u dit zo ervaren hebt. Ik begrijp dat het frustrerend is als de storing niet in een keer kan worden opgelost. Hopelijk is alles inmiddels in orde? Mocht u nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om te helpen. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

Bart Janssen

Telefonisch bereikbaarheid
Vriendelijkheid

Antwoord Kemkens Storing

Bart, dank voor het plaatsen van deze review en de mooie beoordeling voor onze service! Mooi om te lezen dat je zo tevreden bent, met name over de vriendelijkheid van onze medewerkers. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

Rob van Engelen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb hier een klacht voor ingediend, waarop nog niet is gereageerd!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Personeel beter opleiden en minder tijds druk dat problemen beter worden opgepakt en opgelost!
Kunt u dit toelichten?
Ruim 5 dagen geen fatsoenlijk werkende ketel gehad door toedoen monteur!
Wat viel u in positieve zin op?
Laatste monteur was eerlijk en medekend!

Antwoord Kemkens Storing

Beste Rob, ik ben het even nagegaan voor je. Uw klacht is binnengekomen op 4 december en in behandeling bij mijn collega. Ik zal haar op de hoogte brengen van deze review. Excuus voor de ongemakken die je ervaren hebt. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

Gemaakte afspraken nagekomen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Jammer dat ik een rekening krijg.
Vrij snel gecommuniceerd.
Samen tot een oplossing gekomen

Frans

Een telefoontje

Bob van der Meer

De monteur komt zeer deskundig over en daarnaast een beleefd en sympathieke man

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Onze warmtepomp is online te benaderen. Een optie waar jullie niet op ingericht lijken. Het is zeer wel mogelijk de monteur online aanpassingen te laten doen. Bij voorkeur met de klant aan de telefoon of een andere online meeting.
Kunt u dit toelichten?
We hebben een mail gestuurd, na enige dagen (dat wel) kwam een reactie en konden we telefonisch een afspraak inplannen
De houding van de monteur en de tijd die hij nam

Top bedrijf

Onmiddellijk actie
Efficient

Van Klaveren

dat de monteur in het weekend kon komen.

in het weekend kunnen oplossen
zie boven
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Kemkens Storing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kemkens Storing heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 16 april 2020

Kemkens Storing

Kemkens is opgericht in 1857 en gedurende de jaren uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van warmte en comfort in huis. We voorzien in de regio Noord-Brabant en Zeeland ruim 400.000 klanten in duurzame energie-oplossingen, zowel particulier als zakelijk. U kunt bij ons vertrouwen op deskundig en merkonafhankelijk advies omtrent een nieuwe cv-ketel. Ook voor andere energiebesparende producten zoals zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers, isolatie en ventilatie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan voor u klaar! Van advies tot aanschaf en van installatie tot onderhoud. Altijd met oog voor maatwerk en persoonlijke aandacht.

Melden van de storing

Zijn heel correct en vakkundig

Afspraak beter kan
De comuniecatie ging een beetje mis

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede service en prettig storing afgehandeld.

Monteur was vriendelijk en behulpzaam en had duidelijk kennis van zaken

SterSterLege sterLege sterLege ster

De ene keer krijg je wel een afspraak herinnering, de andere keer weer niet.

Wat viel u in positieve zin op?
Regulier onderhoud is goed.

Bart Janssen

Telefonisch bereikbaarheid
Vriendelijkheid

Rob van Engelen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb hier een klacht voor ingediend, waarop nog niet is gereageerd!

Kunt u dit toelichten?
Ruim 5 dagen geen fatsoenlijk werkende ketel gehad door toedoen monteur!
Wat viel u in positieve zin op?
Laatste monteur was eerlijk en medekend!

Gemaakte afspraken nagekomen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Jammer dat ik een rekening krijg.
Vrij snel gecommuniceerd.

Top bedrijf

Onmiddellijk actie
Efficient

Van Klaveren

dat de monteur in het weekend kon komen.

in het weekend kunnen oplossen
zie boven