Melden van de storing
Nakomen van afspraken
Reactietijd na melding van de storing

Kees

SterSterSterSterLege ster

storing uit eindelijk naar tevredenheid opgelost.

Kunt u dit toelichten?
Eerste conclusie drukvat kapot maar monteur heeft geen druk vat bij zich. Tweede bezoek met drukvat, drukvat is toch niet defect. Na emmertest lijkt warmtewisselaar defect. Derde bezoek monteur komt met verkeerde warmtewisselaar. Vierde bezoek warmtewisselaar vervangen. Nu lijkt alles oké.
Vakkundige vriendelijke monteur

Henk

Snehieid

JJPL van den Boogaard

SterSterSterSterLege ster

goede tijdsplanning, vriendelijk en ruimt alles op na het werk.

Betreft geen storing maar onderhoud + 1ste inspectie
Snelheid van werken en vakkennis
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Het scannen van de sticker met QR code op de ketel geeft niet de goede informatie, toont eerst de hele website van Kemkens en pas helemaal aan het einde heel summier de persoonlijke informatie.

tijdslot 12.00 tot 16.00 is lastig als je kinderen van school moet halen
Vriendelijk en op tijd
Weer zelfde storing

Sjaakdelaat

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Door de directie niet gereageerd op mijn mail waar de onderdelen bleven. 2 maanden moeten wachten !

Van 6 januari tot 23 maart 2026
Tevredenheid van de monteur
Vlotter en snellere afwerking

Antwoord Kemkens Storing

Beste Sjaak, wat spijtig om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Jammer dat u onze service deze beoordeling geeft. Mocht u nog verdere vragen hebben zou u dan willen mailen naar: klantenservice@kemkens.nl of bellen met 088-5050330 en vragen naar Helga. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

Stefan Kant

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb een nieuwe cv kegregen en van de eerste drie weken heeft hij het 15 dagen niet gedaan. 6 keer is er een monteur bij geweest waarvan de laatste het heeft kunnen oplossen. Moest daarvoor iedere keer thuis zijn. Was in de koude periode en we moesten ergens anders douchen. Ik krijg een factuur voor de installatie kosten van 49 euro en had echt wel verwacht dat die zouden vervallen net zoals de 1e maand huur. Echt onbegrijpelijk, want ik ben van het kastje naar de muur gestuurd.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Dat jullie de installatie kosten en de 1e maand huur laten vallen.
Zie hierboven
Wat viel u in positieve zin op?
Heel weinig. Ik had verwacht dat jullie hier coulant mee om zouden gaan met de installatie kosten en het maand tarief.

Antwoord Kemkens Storing

Beste Stefan, wat spijtig om te lezen dat je dit zo ervaren hebt. Jouw feedback nemen wij zeer serieus; graag zou ik een en ander voor je na willen gaan, zou je willen mailen naar: klantenservice@kemkens.nl of bellen met 088-5050330 en vragen naar Helga. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

Pascal Thijssen

Snelle storingsdienst en een hele vriendelijke monteur

Ga zo door
Bellen en direct een afspraak kunnen maken
Wat viel u in positieve zin op?
Vriendelijke monteur en technisch prima opgelost. De werkplek netjes achtergelaten.

M Rauwe

Doen wat ze beloven

Super snelle service, erg klantvriendelijk

Zo door gaan!
Wat viel u in positieve zin op?
Zeer snelle service, klantvriendelijkheid en perfecte servicemedewerker, chapeau!
Kunt u dit toelichten?
Zeer snelle actie in werking gezet!

Frank Lakwijk

SterSterSterLege sterLege ster

Ik moet nog zien of zij een probleem kunnen oplossen.

Keurig personeel
Monteurs die ook de elektronica kennen
Snel een afspraak maar storing niet verholpen

Antwoord Kemkens Storing

Beste Frank, zo te lezen wacht je nog op een vervolgafspraak en misschien heeft deze al plaatsgevonden. Mocht u nog verdere vragen hebben dan staan wij u graag te woord. U mag mailen naar: klantenservice@kemkens.nl of bellen met 088-5050330 en vragen naar Helga. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

veel moeten bellen om probleem verholpen te krijgen

vriendelijkheid
miscommunicatie
uw interne communiatie

Antwoord Kemkens Storing

Beste meneer/mevrouw, wat spijtig om te lezen dat u dit zo heeft ervaren en dat er enige moeite voor nodig was om het probleem te verhelpen. Uw feedback nemen wij zeer serieus; mocht u nog verdere vragen hebben dan staan wij u graag te woord. U mag mailen naar: klantenservice@kemkens.nl of bellen met 088-5050330 en vragen naar Helga. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

anonymous

Goede service en je krijgt een bericht dat de monteur onderweg is .

Wat viel u in positieve zin op?
Dat we wisten wanneer de monteur zou komen.
Kunt u dit toelichten?
Gebeld en telefonisch de aard van de storing doorgegeven en er werd een afspraak gemaakt.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Ga zo door met uw service.

Rudolf

Service is gewoon goed. Top bedrijf.

Duidelijkheid en vriendelijk.
Ga zo door. Top bedrijf.

bos

aardig, zeer bekwaam en snel!!!

vriendelijk en uiterst bekwaam
was snel geregeld
vooral zo doorgaan

vakundig

professioneel
terug koppelen wanneer een afspraak is verzet, aan de klant
zie boven

Kemkens Storing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kemkens Storing heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 16 april 2020

Kemkens Storing

Kemkens is opgericht in 1857 en gedurende de jaren uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van warmte en comfort in huis. We voorzien in de regio Noord-Brabant en Zeeland ruim 400.000 klanten in duurzame energie-oplossingen, zowel particulier als zakelijk. U kunt bij ons vertrouwen op deskundig en merkonafhankelijk advies omtrent een nieuwe cv-ketel. Ook voor andere energiebesparende producten zoals zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers, isolatie en ventilatie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten staan voor u klaar! Van advies tot aanschaf en van installatie tot onderhoud. Altijd met oog voor maatwerk en persoonlijke aandacht.

Melden van de storing
8.2/10
Nakomen van afspraken
Reactietijd na melding van de storing

Kees

SterSterSterSterLege ster

storing uit eindelijk naar tevredenheid opgelost.

Vakkundige vriendelijke monteur

Henk

Snehieid

JJPL van den Boogaard

SterSterSterSterLege ster

goede tijdsplanning, vriendelijk en ruimt alles op na het werk.

Betreft geen storing maar onderhoud + 1ste inspectie

Vlotter en snellere afwerking

Stefan Kant

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Dat jullie de installatie kosten en de 1e maand huur laten vallen.
Zie hierboven

Doen wat ze beloven

Super snelle service, erg klantvriendelijk

Zo door gaan!
Kunt u dit toelichten?
Zeer snelle actie in werking gezet!

Frank Lakwijk

SterSterSterLege sterLege ster

Ik moet nog zien of zij een probleem kunnen oplossen.

Keurig personeel
Monteurs die ook de elektronica kennen
Snel een afspraak maar storing niet verholpen

veel moeten bellen om probleem verholpen te krijgen

vriendelijkheid
miscommunicatie
uw interne communiatie

anonymous

Goede service en je krijgt een bericht dat de monteur onderweg is .

Wat viel u in positieve zin op?
Dat we wisten wanneer de monteur zou komen.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Ga zo door met uw service.

Rudolf

Service is gewoon goed. Top bedrijf.

Duidelijkheid en vriendelijk.
Ga zo door. Top bedrijf.

bos

aardig, zeer bekwaam en snel!!!

vriendelijk en uiterst bekwaam
was snel geregeld