Bekwaamheid van de monteurs van Kemkens

H. Peters

SterSterSterLege sterLege ster

Ga zo door

Snelheid en handigheid monteur
Deskundigheid van de monteur. vriendelijk en kennis van zaken.

Antwoord Kemkens Service en Onderhoud

Beste mijnheer Peters, dank voor het invullen van deze review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden ben over de werkzaamheden en de vriendelijkheid van onze monteur. Wij nemen uw woorden ter harte en zullen er voor zorgen dat u in de toekomst net zo tevreden zult blijven. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

anonymous

Eerste afspraak werd afgezegd vanwege veel storingen. Ik snap dat maar het is niet prettig.

Wat viel u in positieve zin op?
Monteur was vriendelijk en gaf veel uitleg waar ik om vroeg.

Antwoord Kemkens Service en Onderhoud

Beste, dat inderdaad vervelend als de afspraak afgezegd wordt, dank voor uw begrip. Fijn om te lezen dat de volgende afspraak goed verlopen en dat onze monteur u veel uitleg heeft kunnen geven. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

SterSterSterHalve sterLege ster

Misschien kan de communicatie nog iets duidelijker, maar verder ben ik zeer tevreden.

Wat viel u in positieve zin op?
Ik vond het bijzonder positief dat ik snel en vriendelijk werd geholpen, met duidelijke uitleg en een deskundige aanpak

SterSterSterSterLege ster

Een tijdvak aangeven dat ligt tussen 8.00 en 13.00 vind ik erg ruim, dit zou korter moeten kunnen

Snelheid van werken en kennis van apparatuur
Wel aanbevelen, goede communicatie via mail en herinnering via sms

J. van der Linde

binnen het afgesproken tijdslot aanwezig
Keurig op tijd, medewerker geeft duidelijke toelichting bij de activiteiten die tijdens het onderhoud worden gedaan.

Monique Jongeneelen

Niet

Vriendelijkhe
Vriendelijk en kundig

anonymous

Voor nu nog niks. Eerste ervaring was goed.

Wat viel u in positieve zin op?
De monteur dacht mee en probeerde niet te verkopen.

G. de Mol

Het tijdvenster van de afspraak vond ik wat aan de ruime kant (tussen 08:00 en 13:00). dat betekende voor mij dat de gehele ochtend vrij genomen moest worden i.p.v. de tijd die noodzakelijk gebleken is. Voor mij zou het prettig zijn te weten dat de monteur dus bv tussen 08:00 en 09:00 er is, de werkzaamheden gemiddeld 30 min in beslag nemen en daar bij extra werkzaamheden meer tijd noodzakelijk is. Voor mij (nieuwe keten) had ik dan geweten dat uiterlijk 09:30 ik weer verder kon. Maar ik vond het niet al te vervelend.

Correcte afspraken, goede en gecertificeerde service.
Prettig om een kundig jongedame als monteur te ontvangen: monter

Duidelijke afspraken

anonymous

Geen idee. Zou adviseren “ga zo doo”

Zijn zeer attent en komen afspraken na!
Wat viel u in positieve zin op?
Correct en prettige monteurs. Werkten gestaag door. Gaven uitleg over de situatie.

S. Zurmühle

geen verdere suggesties

verder geen opmerkingen was alle ok
Prima service

SterSterSterSterLege ster

Een korte, standaard rapportage na afloop, handig voor huiseigenaren.

Duidelijke communicatie

Al vertrouwde monteur met kennis van zaken

Zo doorgaan

Netjes volgens afspraak
Openheid

Kemkens Service en Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kemkens Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • check20101 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 26 oktober 2015

Kemkens Service en Onderhoud

Is uw CV-ketel aan vervanging toe? Als u een CV-ketel huurt bij Kemkens hoeft u geen grote investering in één keer te doen. Daarnaast bent u verzekerd van periodiek onderhoud aan uw CV-ketel en profiteert u van snelle hulp bij storingen. U huurt al een CV-ketel vanaf 24 euro per maand!

Merwedestraat 58

H. Peters

SterSterSterLege sterLege ster

Ga zo door

Snelheid en handigheid monteur
Deskundigheid van de monteur. vriendelijk en kennis van zaken.

Wat viel u in positieve zin op?
Monteur was vriendelijk en gaf veel uitleg waar ik om vroeg.

SterSterSterHalve sterLege ster

Niet

Vriendelijkhe
Vriendelijk en kundig

anonymous

Voor nu nog niks. Eerste ervaring was goed.

Wat viel u in positieve zin op?
De monteur dacht mee en probeerde niet te verkopen.

G. de Mol

Correcte afspraken, goede en gecertificeerde service.
Prettig om een kundig jongedame als monteur te ontvangen: monter

Duidelijke afspraken

anonymous

Geen idee. Zou adviseren “ga zo doo”

Zijn zeer attent en komen afspraken na!

S. Zurmühle

geen verdere suggesties

verder geen opmerkingen was alle ok
Prima service

SterSterSterSterLege ster

Een korte, standaard rapportage na afloop, handig voor huiseigenaren.

Duidelijke communicatie
Prettige communicatie, helder en klantvriendelijk