Bekwaamheid van de monteurs van Kemkens
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit
19641 reviews

anonymous

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?
Tot op heden mijn ervaring dat het transparant gaat en qua kosten prima te betalen.
Wat viel u in positieve zin op?
De monteur die afgelopen donderdag bij mij het onderhoud heeft gedaan was een aardige en eerlijk man. Werkte ook zeer netjes. 👍🏻

Van beekveld

SterSterSterSterLege ster

Ga zo door met de klant vriendelijkheid.

Wat viel u in positieve zin op?
Dat de jongens vriendelijk beleeft en behulpzaam zijn.
Omdat de service goed zijn als ik bel krijg ik meteen contact.

Hermens

Geen problemen
Wat viel u in positieve zin op?
Geconstateerd dat er een beugel geplaatst moest worden die er nooit gezeten heeft

Kuijten

Uitleg

Duidelijke communicatie, kwaliteit geleverde diensten
Wat viel u in positieve zin op?
Toegankelijkheid servicemonteur, duidelijke antwoorden op vragen.

SterSterSterLege sterLege ster

Contact opnemen met leverancier Renson (wtw-unit) om voor hen onderhoud te gaan doen.

Vakmanschap van monteur wat betreft warmtepomp
Mijn onderhoud op de wtw-unit werd niet geaccepteerd terwijl ik al een contract had afgesloten en er al een termijn geïncasseerd was. Dit bedrag werd ook niet teruggeboekt naar mijn rekening, zodat ik het zelf uiteindelijk maar gestorneerd heb.

Giovanna Reis

Online booking system

The technician was very polite and was on time

A van den Dungen

Betrouwbaarheid en communicatie
Betrouwbaar; goed bereikbaar

Ga zo door

Was mijn eerste ervaring met Kemkens en meteen een goede. Op tijd, netjes gewerkt en goede uitleg.

MP

Xxx

Goede en vriendelijke monteur

VnBkvld

houwe zó

Wat viel u in positieve zin op?
rust, tijd voor uitleg en toelichting.
Mijn eerste kennismaking met de onderhoudsmonteur was heel prima. Mijn vragen werden vriendelijk en rustig beantwoord met uitleg. Tevreden.

Zo door

Goede service, geen gedoe. Prettige monteur.
Geen gedoe

Danny Rijkens

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Veel te duur

Niets
Omdat het teveel kost per maand aangezien de monteur na een half uur klaar was en ook nog extra betalen voor onderdelen. Ik heb 270 euro betaald en 30 euro voor het materiaal. Dus 300 euro voor een simpele buurt. Het was veel goedkoper geweest als ik een monteur om de 2 jaar laat langskomen. Ga het abonnement opzeggen.

B.Blom

Zeer vriendelijke monteur
Klantvriendelijk, professioneel behandeld .

Houtermans

Zo blijven doorgaan

Zie boven
Fijne monteur,goed geinformeerd met remeha,een toppertje!

Kemkens Service en Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kemkens Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • check19641 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 26 oktober 2015

Kemkens Service en Onderhoud

Is uw CV-ketel aan vervanging toe? Als u een CV-ketel huurt bij Kemkens hoeft u geen grote investering in één keer te doen. Daarnaast bent u verzekerd van periodiek onderhoud aan uw CV-ketel en profiteert u van snelle hulp bij storingen. U huurt al een CV-ketel vanaf 24 euro per maand!

Merwedestraat 58

5347 KW Oss

Bekwaamheid van de monteurs van Kemkens
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit
19641 reviews

Van beekveld

SterSterSterSterLege ster

Ga zo door met de klant vriendelijkheid.

Wat viel u in positieve zin op?
Dat de jongens vriendelijk beleeft en behulpzaam zijn.
Omdat de service goed zijn als ik bel krijg ik meteen contact.

Hermens

Geen problemen

Kuijten

Uitleg

Duidelijke communicatie, kwaliteit geleverde diensten
Wat viel u in positieve zin op?
Toegankelijkheid servicemonteur, duidelijke antwoorden op vragen.

SterSterSterLege sterLege ster

Goede en vriendelijke monteur

VnBkvld

houwe zó

Wat viel u in positieve zin op?
rust, tijd voor uitleg en toelichting.

Zo door

Goede service, geen gedoe. Prettige monteur.
Geen gedoe

Danny Rijkens

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Veel te duur

Niets

B.Blom

Zeer vriendelijke monteur
Klantvriendelijk, professioneel behandeld .

Houtermans

Zo blijven doorgaan

Zie boven
Fijne monteur,goed geinformeerd met remeha,een toppertje!

Kemkens Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10