Bekwaamheid van de monteurs van Kemkens

afhandeling
Werd snel afspraak ingepland

snelle en goed levering

Antwoord Kemkens

Beste mijnheer/mevrouw, Dank u wel voor uw positieve reactie, fijn dat alles zo goed is verlopen en u zo tevreden bent over onze serviceverlening Met vriendelijke groet, Monique Kemkens BV

Netjes geplaatst

Antwoord Kemkens

Beste mijnheer/mevrouw, Dank u wel voor uw positieve beoordeling, fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet Monique Kemkens BV

M Vissers

Zo doorgaan

Vriendelijke monteurs

A. van Putten

Ga zo door

Wat viel u in positieve zin op?
Erxwerd snel en schoon gewerkt.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?
Kemkens is altijd bereikbaar en biedt snel hulp.

Imke

Zeer snelle, vriendelijke service en defect kon direct verholpen wordrn

Vriendelijke medewerker.
Kwestie van bellen

Ger

Nee.

Dit was de eerste keer en om dan meteen een oordeel te vellen, lijkt me erg voorbarig.
Wat viel u in positieve zin op?
Dit was de eerste keer, dus er viel weinig te doen voor de monteur. Wat hij moest doen, was prima.

schipper

De vrolijkheid van de monteurs en de taak verdeling

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?
onze zoon neeft jullie getipt

Omdat de service goed is

De storing is waarschijnlijk verholpen anders weer melden
De vriendelijkheid

SterSterLege sterLege sterLege ster

Afspraken nakomen of tijdig bellen. Ruimte achterlaten zoals je hem hebt aangetroffen.

Niks
Onze eerste onderhoudsbeurt was gepland in een tijdvak van 8 tor 13u. We kregen om 12.45 een sms'je dat de monteur onderweg was. Om 13.30 hadden we nog steeds niets gehoord/gezien. Toen we om 14u zelf naar Kemkens belde parkeerde net de monteur voor de deur. De monteur was binnen 15 minuten weer weg. Hij gaf aan dat de ketel prima was en had alleen wat pakkingen vervangen. Ik ga er vanuit dat dat goed is. Nu verwacht ik niet van een cv monteur dat hij de ramen komt zemen, maar het was wel zo netjes geweest om de kamer achter te laten zoals hij deze enigszins aantrof bij binnenkomst, en dat was niet zo. De vloer plakte, er lag een hoop stof en rommel op de wasmachine (staat naast de cv ketel) en er waren wat spullen aan de kant gelegd die niet waren teruggeplaatst. Bij het verlaten van de woning liet hij ook nog zijn boormachine vallen waardoor er een kleine beschadiging in de trap zit. Ik ga er vanuit dat het onderhoud goed is uitgevoerd, maar al met al was het een erg slordige indruk.

Aardige monteur en vertrouwen in Kemkens
Vriendelijke man

Erie van Teeffelen

Geen.

Vriendelijke monteur die mij prima informeerde.
Wat viel u in positieve zin op?
Vriendelijke monteur die mij goed informeerde.

Rien van Kampen

SterSterSterSterLege ster

Dit was mijn eerste kennismaking en ik kan alleen maar zeggen,ga zo door.

De vakkennis en netheid van de monteurs
Ik heb veel vertrouwen in de kennis van de monteurs waar ik contact mee heb gehad.

Goede service, prettige medewerkers

Kunt u dit toelichten?
Moest ongv.45 min. wachten voordat ik de storing kon melden.
Kortere wachttijd.
Vakbekwamen medewerkers!!!

Kemkens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kemkens heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 17 februari 2014

Kemkens

Is uw CV-ketel aan vervanging toe? Als u een CV-ketel huurt bij Kemkens hoeft u geen grote investering in één keer te doen. Daarnaast bent u verzekerd van periodiek onderhoud aan uw CV-ketel en profiteert u van snelle hulp bij storingen. U huurt al een CV-ketel vanaf 26,95 euro per maand!

Merwedestraat 58

Vriendelijke monteurs

A. van Putten

Ga zo door

Wat viel u in positieve zin op?
Erxwerd snel en schoon gewerkt.
Kemkens is altijd bereikbaar en biedt snel hulp.

Imke

Aardige monteur en vertrouwen in Kemkens
Vriendelijke man

Erie van Teeffelen

Geen.

Vriendelijke monteur die mij prima informeerde.
Wat viel u in positieve zin op?
Vriendelijke monteur die mij goed informeerde.

Rien van Kampen

SterSterSterSterLege ster

Dit was mijn eerste kennismaking en ik kan alleen maar zeggen,ga zo door.

De vakkennis en netheid van de monteurs

Goede service, prettige medewerkers

Kunt u dit toelichten?
Moest ongv.45 min. wachten voordat ik de storing kon melden.
Kortere wachttijd.
Vakbekwamen medewerkers!!!