Bekwaamheid van de monteurs van Kemkens
Nakomen van afspraken
7.6/10

X

Vriendelijk contact
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?
Goede service, snel contact, goed uitgevoerde werkzaamheden

Trudie Hendriks

Snel geholpen

Geen enkele moeite
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Geen, het is prima zoals het nu gaat.
Goed en snel geholpen.

Bastiaan Baatje

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

zie bovenstaande beschrijving

vriendelijke monteurs
Het algehele beeld was teleurstellend. De monteur was spullen vergeten die hij later kwam halen en hij was na afloop vergeten de ketel weer aan te zetten, dus dat heb ik zelf nog gedaan. Kan gebeuren, maar beide toch slordig. Het meest opvallende was echter dat twee dagen nadien de ketel ermee ophield! Ik heb sterk het idee dat hij dus per ongeluk iets gesloopt heeft. En anders op zijn minst over het hoofd heeft gezien. Overigens is dit wel goed door jullie opgelost. Er is na bellen meteen een andere monteur gekomen die de boel heeft hersteld.

Antwoord Kemkens

Dat is jammer om te lezen dat je dit zo ervaren hebt, Bastiaan. Gelukkig lees ik hier dat de storing goed is verholpen door onze collega. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Wij nemen dit mee ter verbetering van onze service. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

Monteur is professioneel, vriendelijk en inlevend

Gaat prima via de website
Meedenken en snelle handelen was fijn

J.van Doren

Netjes en snel afgewerkt

Gebruikt gereedschap ( doorslijpschijven ) van slechte kwaliteit
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?
Goed advies gehad en afspraken nagekomen

mw Theunisse

ik had dhr.vd Berg, ZZp-er uit Oss. Heel prettige, rustige man, netjes gewerkt!

Ik vond de offerte goed en prettig verlopen en het installeren van de ketel ook.
Kennis en professionaliteit kan ik niet echt beoordelen, kwestie van vertrouwen

Nvt

Bedrijfskleding en correcte medewerker
Ik zou het aanraden. Monteur was netjes en beleefd en heeft verteld wat hij gedaan heeft

Geen.

Nee.
Betrokkenheid.

anonymous

Uiteindelijk ben ik goed geholpen.

Ik vond het lang duren voordat Itho Daalderop werd ingeschakeld
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Van mij had Itho Daalderop eerder mogen komen, want het heeft ruim twee maanden geduurd voordat het probleem was opgelost.
Wat viel u in positieve zin op?
De monteurs die hier geweest zijn, wel zes verschillende, waren vriendelijk .

Antwoord Kemkens

Beste meneer/mevrouw, wat vervelend voor u dat u wat langer heeft moeten wachten voordat de storing verholpen kon worden door de fabrikant. Gelukkig is alles nu weer in orde. Vriendelijk dank dat u de moeite hebt genomen om deze review in te vullen. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Op basis van deze storing niet , ondanks goede bedoelingen moest er gebeld worden met collega en leverancier en werd dit grotendeels over privé gebeld en conclusie was dat het niet op te lossen is, en bij vervolgvragen was het antwoord, ja dat weet ik eigenlijk niet

Aardige monteur
Kwaliteit en snelheid omhoog en meer personen die warmtepompen kennen
Duurde lang voor reactie kwam

Antwoord Kemkens

Beste meneer/mevrouw, volgens mij begrijp ik uit uw verhaal dat de storing niet verholpen is, dat is natuurlijk heel vervelend. Mocht u mij in de gelegenheid willen stellen om een en ander uit te zoeken, ter verbetering van onze service, dan zou ik dit zeer op prijs stellen. Zou u willen mailen naar: klantenservice@kemkens.nl of bellen met 088-5050330 en vragen naar Helga. Met vriendelijke groet, Helga Kemkens BV

Lahsen

Is vertrouwd
Tip voor het nieuwe contract

Snelle reactietijd

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Zou fijn zijn om ipv tussen 8.00 en 13.00 uur op de dag zelf een wat specifiekere/kleinere tijdzone aan te geven. Nu de hele morgen zitten wachten, want hij kwam op het eind van dit tijdvak...
Snel en vriendelijk

Belzer

Snelle en goede service

Neen, houden zo
Alles vanaf het 1e contact
Geen lange wachttijden aan de telefoon en direct reparatie ingepland

Kemkens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kemkens heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 17 februari 2014

Kemkens

Is uw CV-ketel aan vervanging toe? Als u een CV-ketel huurt bij Kemkens hoeft u geen grote investering in één keer te doen. Daarnaast bent u verzekerd van periodiek onderhoud aan uw CV-ketel en profiteert u van snelle hulp bij storingen. U huurt al een CV-ketel vanaf 26,95 euro per maand!

Merwedestraat 58

Trudie Hendriks

Snel geholpen

Geen enkele moeite
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Geen, het is prima zoals het nu gaat.
Goed en snel geholpen.

Netjes en snel afgewerkt

Gebruikt gereedschap ( doorslijpschijven ) van slechte kwaliteit
Goed advies gehad en afspraken nagekomen

mw Theunisse

ik had dhr.vd Berg, ZZp-er uit Oss. Heel prettige, rustige man, netjes gewerkt!

Kennis en professionaliteit kan ik niet echt beoordelen, kwestie van vertrouwen

Nvt

Bedrijfskleding en correcte medewerker

Geen.

Nee.
Betrokkenheid.

anonymous

Uiteindelijk ben ik goed geholpen.

Ik vond het lang duren voordat Itho Daalderop werd ingeschakeld
Wat viel u in positieve zin op?
De monteurs die hier geweest zijn, wel zes verschillende, waren vriendelijk .

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Aardige monteur