Bekwaamheid van de monteurs van Kemkens
Nakomen van afspraken
7.6/10

Het gehele proces verliep zeer positief

Nvt
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?
Vriendelijke mensen, goede service

Ad van Broekhoven

Ze waren snel klaar

Kortere levertijden
De levertijd was wel erg lang.

H.witlox

Wel

Snelheid
Bellen en de zelfde er staan

Antwoord Kemkens

Wat fijn te horen/zien dat je zo tevreden bent over ons, Dat is ons streven maar om dit terug te lezen is natuurlijk altijd fijn. Groet Lenny namens Kemkens BV

Bob

Wat viel u in positieve zin op?
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Kemkens wel/niet aanbevelen?
Geen gespreksonderwerp en ik ben geen voorstander van abonnementen.

Antwoord Kemkens

Hallo Bob, fijn te zien dat je zo tevreden over onze dienstverlening bent, hier doen we het voor. Groet Lenny namens Kemkens BV

Rombouts

Afspraak werd prima nagekomen
Prima monteur

Jurgen

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Vriendelijke monteurs

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Ontluchten van radiatoren en mer oplossingen komen als opdracht niet compleet uitgevoerd wordt.
Niet ontlucht en verdeler vloerverwarming niet aangesloten

Antwoord Kemkens

na ons telefonisch contact heb ik je een mail gestuurd met de toelichting hierop. Heb je naar aanleiding hiervan nog vragen mag je natuurlijk altijd bellen. Groet Lenny, namens Kemkens BV

Jan van Peufflik

de goede uitleg van de vertegenwoordiger

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
de huisregels waar de monteurs over spraken vind ik raar en zeker niet sociaal naar een persoon van bijna 70. Omdat ik aangaf dat ik de ketel zelf hield, moest ik deze zelf maar naar beneden brengen en samen met alle afval zelf opruimen.
snelle reactie op de aanvraag, goede uitleg en snelle plaatsing

Antwoord Kemkens

Jurgen, wat fijn te horen dat je zo tevreden over ons bent. Voor wat betreft het wegbrengen van spullen is dit iets wat onze collega's inderdaad niet mogen. Hier zijn zeer strikte regels voor via de Arbo waar ze zich echt aan moeten houden. Sorry voor het ongemak. Lenny, namens Kemkens BV

De positieve houding van het personeel

Goed werk geleverd in de afgesproken tijd

De vriendelijkheid van de monteurs

Vriendelijke zelfstandige heren.

Geen tips
Goede service, goed geadviseerd.

anonymous

Hele vriendelijke monteurs, montage ziet er heel netjes uit en alles werd heel schoon achtergelaten.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Wees goed voor uw personeel. Het zijn hele vriendelijke en hardwerkende monteurs.
Op maat en goed advies

Jaco

SterSterSterHalve sterLege ster

Incidenten waardoor jullie afzeggen via een extra route of jullie storingsdienst laten oplossen.

Ik ben tevreden over de eerste inspectie. Waar ik niet blij mee was: het geplande bezoek is twee keer afgezegd op de dag zelf. Twee keer voor niets hiervoor vrij genomen.
Wat viel u in positieve zin op?
Vriendelijke monteur, die goede uitleg geeft.

SterSterSterLege sterLege ster

De aanleg van een hybride warmtepomp ging vlot en deskundig. Helaas bleek die in de nachten met vorst een fors geluid te produceren, waarover ook de buren klaagden. Ik moest over een periode van drie weken meermaals opnieuw contact opnemen met Kemkens, zonder dat ik een deskundig persoon aan de lijn kregen. Terugbelverzoeken haalden niets uit. Toen ik tenslotte wel contact met de juiste persoon kreeg, was een afspraak snel gemaakt en werd de warmtepomp binnen enkele dagen opnieuw ingesteld om geluidsreductie te bereiken.

Wat viel u in positieve zin op?
De monteur was buitengewoon vriendelijk, geduldig en deskundig.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Betere communicatie en vooral: daadwerkelijk terugbellen als dat wordt beloofd!
Kunt u dit toelichten?
Ik moest meermaals bellen over een periode van drie weken en kreeg die belofte teruggebeld te worden, maar dat gebeurde nooit.

Kemkens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kemkens heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 17 februari 2014

Kemkens

Is uw CV-ketel aan vervanging toe? Als u een CV-ketel huurt bij Kemkens hoeft u geen grote investering in één keer te doen. Daarnaast bent u verzekerd van periodiek onderhoud aan uw CV-ketel en profiteert u van snelle hulp bij storingen. U huurt al een CV-ketel vanaf 26,95 euro per maand!

Merwedestraat 58

Vriendelijke mensen, goede service

Ad van Broekhoven

Ze waren snel klaar

Kortere levertijden
De levertijd was wel erg lang.

H.witlox

Wel

Snelheid
Bellen en de zelfde er staan

Bob

Wat viel u in positieve zin op?
Geen gespreksonderwerp en ik ben geen voorstander van abonnementen.

Rombouts

Goed werk geleverd in de afgesproken tijd

De vriendelijkheid van de monteurs

Vriendelijke zelfstandige heren.

Geen tips
Goede service, goed geadviseerd.

Op maat en goed advies

Jaco

Wat viel u in positieve zin op?
Vriendelijke monteur, die goede uitleg geeft.

SterSterSterLege sterLege ster

Wat viel u in positieve zin op?
De monteur was buitengewoon vriendelijk, geduldig en deskundig.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Betere communicatie en vooral: daadwerkelijk terugbellen als dat wordt beloofd!

Kemkens heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10