Particulier
- Sterke punten
- Snel
Goed en snel
Prima leverancier
Duidelijke beschrijving van het product. Snelle levering.
1 ster. Zeer teleurstellende service. Wij bestelden een nieuwe carousel bij Kast-inrichting.nl. Bij installatie bleek dat beide plateaus transportschade hadden. De schade was duidelijk zichtbaar en is direct na constatering gemeld, inclusief foto's. De reactie van Kast-inrichting.nl was simpel: de levering was op 19 augustus geweest en volgens hun voorwaarden had transportschade binnen 48 uur gemeld moeten worden. Daarmee was voor hen de zaak blijkbaar afgedaan. Hun oplossing uit “coulance”? Nogmaals €159 betalen voor nieuwe plateaus. Dus samengevat: je ontvangt beschadigde producten, ontdekt dat bij het uitpakken voor installatie, toont de schade netjes met foto's aan en vervolgens mag je als klant opnieuw betalen omdat je de doos niet binnen 48 uur hebt opengemaakt. Dat noem ik geen coulance en zeker geen goede service. Een leverancier leer je pas echt kennen wanneer er iets misgaat. In dit geval verschuilt men zich liever achter een termijn in de voorwaarden dan dat men een beschadigde levering fatsoenlijk oplost. Voor mij reden genoeg om hier niet opnieuw te bestellen en anderen te adviseren hun bestelling direct na ontvangst volledig uit te pakken en centimeter voor centimeter te controleren. Anders kan een beschadigde levering kennelijk gewoon jouw probleem worden.
heel goed
Prima product en snelle verzending
heel tevreden
Absoluut top!
Ik kende het bedrijf niet( online gezocht) maar was aangenaam verrast. Zeer snelle levering en de juiste producten geleverd.
Goede hulp nadat ik ergens niet helemaal uitkwam qua montage.
Gewoon goed
Veelzijdig professioneel bedrijf
Kast-inrichting.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kast-inrichting.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Kast-inrichting.nl
Weerenweg 26
1161AJ Zwanenburg
Goed en snel
Prima leverancier
Duidelijke beschrijving van het product. Snelle levering.
heel goed
Prima product en snelle verzending
heel tevreden
Absoluut top!
Goede hulp nadat ik ergens niet helemaal uitkwam qua montage.
Gewoon goed
Veelzijdig professioneel bedrijf