8.9 /10

2035 reviewsSchrijf review

checkbox97% beveelt Kast-inrichting.nl aan!

2035 reviews

Particulier

Snel

G.hollants

Goed en snel

Artikel o.k.

An

Prima leverancier

Snel geleverd, heldere communicatie, goed product.

Anne-Marie

Duidelijke beschrijving van het product. Snelle levering.

D. van der Meulen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

1 ster. Zeer teleurstellende service. Wij bestelden een nieuwe carousel bij Kast-inrichting.nl. Bij installatie bleek dat beide plateaus transportschade hadden. De schade was duidelijk zichtbaar en is direct na constatering gemeld, inclusief foto's. De reactie van Kast-inrichting.nl was simpel: de levering was op 19 augustus geweest en volgens hun voorwaarden had transportschade binnen 48 uur gemeld moeten worden. Daarmee was voor hen de zaak blijkbaar afgedaan. Hun oplossing uit “coulance”? Nogmaals €159 betalen voor nieuwe plateaus. Dus samengevat: je ontvangt beschadigde producten, ontdekt dat bij het uitpakken voor installatie, toont de schade netjes met foto's aan en vervolgens mag je als klant opnieuw betalen omdat je de doos niet binnen 48 uur hebt opengemaakt. Dat noem ik geen coulance en zeker geen goede service. Een leverancier leer je pas echt kennen wanneer er iets misgaat. In dit geval verschuilt men zich liever achter een termijn in de voorwaarden dan dat men een beschadigde levering fatsoenlijk oplost. Voor mij reden genoeg om hier niet opnieuw te bestellen en anderen te adviseren hun bestelling direct na ontvangst volledig uit te pakken en centimeter voor centimeter te controleren. Anders kan een beschadigde levering kennelijk gewoon jouw probleem worden.

Prijs is ok.

Antwoord Kast-inrichting.nl

Jammer om te lezen dat u onze service zo heeft ervaren. We begrijpen dat het vervelend is wanneer u bij de installatie constateert dat onderdelen beschadigd zijn. In dit geval is de levering echter op 19 augustus al ontvangen en is de transportschade pas ruim 2,5 week later bij ons gemeld. Onze voorwaarden vermelden dat eventuele transportschade binnen 48 uur na ontvangst gemeld moet worden. Dit is niet zonder reden: schade moet zo snel mogelijk worden vastgesteld, zodat wij deze ook bij de vervoerder kunnen melden en de oorzaak van de schade kunnen laten beoordelen. Wij begrijpen dat een product niet altijd direct na ontvangst wordt geïnstalleerd. Toch is het belangrijk om een levering bij ontvangst te controleren, ook wanneer de installatie pas later plaatsvindt. Wanneer schade pas na enkele weken wordt gemeld, kunnen wij helaas niet meer vaststellen of deze tijdens het transport is ontstaan en kunnen wij de schade ook niet meer bij de vervoerder claimen. We hebben desondanks geprobeerd mee te denken en uit coulance nieuwe plateaus aangeboden tegen een gereduceerd tarief en daarbij de transportkosten voor onze rekening genomen. Dat dit voor u niet als een passende oplossing heeft gevoeld, vinden we uiteraard jammer. Wij staan voor een goede service en vinden het belangrijk om klachten zorgvuldig te beoordelen. In dit geval waren we echter gebonden aan de meldingstermijn en de mogelijkheid om transportschade tijdig bij de vervoerder te melden.

Geantwoord op

Prive

Absoluut top!

Snelle levering, scherpe prijzen, alles goed verpakt

Willem Linda

Ik kende het bedrijf niet( online gezocht) maar was aangenaam verrast. Zeer snelle levering en de juiste producten geleverd.

Anneke

SterSterSterSterLege ster

Goede hulp nadat ik ergens niet helemaal uitkwam qua montage.

Snelle hulp.

Martijn

Prima ervaring

Kast-inrichting reageerde snel op de vraag die ik hen per e-mail heb gestuurd. Ook het product werd snel en goed verpakt geleverd. Dank.

Ben Boidin

Gewoon goed

Goed product. Snelle levering

Erik Verbeeck

Veelzijdig professioneel bedrijf

Super snelle levering. Duidelijke website

Kast-inrichting.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kast-inrichting.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

Goed en snel

Artikel o.k.

An

Prima leverancier

Snel geleverd, heldere communicatie, goed product.

Anne-Marie

Duidelijke beschrijving van het product. Snelle levering.

D. van der Meulen

Snelle levering, scherpe prijzen, alles goed verpakt

Willem Linda

Anneke

SterSterSterSterLege ster

Goede hulp nadat ik ergens niet helemaal uitkwam qua montage.

Snelle hulp.

Martijn