9.5 /10

checkbox99% beveelt Juristen ArbeidsRecht Nederland aan!

Idriss J.

Uitstekend geholpen door Bas Wielink

Uw beoordeling
Ik ben uitstekend bijgestaan door Bas Wielink in de zaak rondom mijn vaststellingsovereenkomst. Professioneel, spoedig en met duidelijke uitleg heeft hij mij verder geholpen met als gevolg een mooi resultaat en een fijn gevoel. Enorm bedankt, Bas!

Fred Bakker

Ik ben uitstekend geholpen door Tara de Rijke van Juristen Arbeidsrecht Nederland!!

Uw beoordeling
Het is een uitstekende dienstverlening en voor de werknemers nog gratis ook! Ik kan Juristen Arbeidsrecht Nederland aan iedereen aanbevelen! Juriste Tara de Rijke heeft mij enorm goed geholpen bij het tot stand brengen van een vaststellingsovereenkomst (VSO)!

Emi van de Ven

Snel, meedenkend en zeer behulpzaam.

Uw beoordeling
Ik zocht hulp van een jurist en er zat tijdsdruk op de situatie. Ik ben geholpen door Bas Wielink. Hij heeft erg goed meegedacht en ik was vooral onder de indruk van het tempo waarop hij werkte. Binnen een paar dagen was alles geregeld en de hulp steeg boven mijn verwachting uit. Ik ben hem erg dankbaar en raad dit bedrijf zeker aan!

Valerie

Perfecte begeleiding

Uw beoordeling
De deskundige begeleiding van Tara de Rijcke heeft mij tot een snelle afhandeling van mijn vaststellingsovereenkomst gebracht. Geen vraag is teveel voor Tara!

Lotte

Ik ben heel kundig en fijn geholpen door de juristen van Juristen ArbeidsRecht Nederland

Uw beoordeling
Ik ben onlangs heel kundig en fijn geholpen door Bas Wielink. Hij was kundig, goed bereikbaar en communiceerde rustig en duidelijk. Ik ben hem heel dankbaar voor zijn hulp!

Source Intelligence

Snel geholpen, goed advies

Uw beoordeling
Prima geholpen, duidelijk advies, onderhandeling goed opgepakt en afgehandeld. Binnen 4 dagen was alles rond. Tara heeft dit uitermate snel en naar wens afgerond.

Marga Nieuwhoff

Zeer zeker aan te bevelen met problemen op werkgebied .

Uw beoordeling
Op een professionele maar goed te begrijpen manier geholpen door Sven de Brouwer en ga hem zeker aanbevelen .

R

Snelle en zeer goede service

Uw beoordeling
Jurist Bas Wielink heeft mij snel en zorgvuldig ondersteund bij het controleren van de VSO. Hij schakelde direct en gaf duidelijke, deskundige adviezen waar ik veel aan heb gehad. De communicatie was helder, professioneel en to the point. Dankzij zijn begeleiding voelde ik me gedurende het hele proces goed ondersteund en gerustgesteld. Zeker een aanrader!

Chantal Gelton

Uitermate tevreden!

Uw beoordeling
Bas heeft mij ontzettend goed geholpen en te woord gestaan. Zeer punctueel met zijn afspraken na komen en gewoon een hele fijne kerel om mee te praten. Dus op alle fronten een hele goede ervaring! Dank je wel, Bas!

Danielle Wanrooij

Uw beoordeling
Bas Wielink heeft mij enorm goed geholpen. Hij gaat tot het uiterste. Kan hem echt aanbevelen.

Emiel

Snelle en professioneel geholpen

Uw beoordeling
Ik heb de contact gegevens ontvangen van Tara via een ex collega. Tara heeft mij snel weten te helpen en de afspraken die gemaakt zijn i.v.m. de communicatie altijd netjes na gekomen. Daarnaast de vragen die ik had zijn netjes beantwoord op een rustige en duidelijke manier.

A.

Fijne en heldere samenwerking

Uw beoordeling
Ik ben bijgestaan door Tara de Rijke tijdens de onderhandelingen voor mijn VSO. Ze communiceert duidelijk en reageert snel en helder naar werkgever en mij.

Carolien Mohr

Absoluut top! Snel handelend, juridisch sterk, uitstekend resultaat.

Uw beoordeling
Mr. Sven de Brouwer heeft ons meer dan uitstekend geholpen. Zeer goede en duidelijke communicatie, prima advies, snelle afhandeling, goed bereikbaar en heel belangrijk...het gewenste resultaat bereikt. Met Sven is het goed communiceren en afstemmen. Hij heeft ons zeer goed geholpen in een toch zeer benarde situatie. Dank!

M Franssen

Zeer vlot en professioneel geholpen door Bas Wielink.

Uw beoordeling
Erg blij met de samenwerking. Er kwam enige haast bij kijken en dat werd goed opgepakt. 10/10

Juristen Arbeidsrecht Nederland, Tara de Rijke

Prettige, snelle en duidelijke hulp.

Ik geef Juristen Arbeidsrecht Nederland een 8

Juristen ArbeidsRecht Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Juristen ArbeidsRecht Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 7 augustus 2015

Juristen ArbeidsRecht Nederland

Juristen ArbeidsRecht Nederland helpt u bij ontslag. Onze juristen controleren gratis uw vaststellingsovereenkomst en onderhandelen met uw werkgever over een betere ontslagregeling. Doe de Gratis controle ontslagvoorstel

Nieuweweg 109

3765 GC Soest

Idriss J.

Uitstekend geholpen door Bas Wielink

Fred Bakker

Emi van de Ven

Snel, meedenkend en zeer behulpzaam.

Valerie

Perfecte begeleiding

Lotte

Source Intelligence

Snel geholpen, goed advies

Marga Nieuwhoff

Zeer zeker aan te bevelen met problemen op werkgebied .

R

Snelle en professioneel geholpen

A.

Fijne en heldere samenwerking

Carolien Mohr

Absoluut top! Snel handelend, juridisch sterk, uitstekend resultaat.

M Franssen

Zeer vlot en professioneel geholpen door Bas Wielink.

Juristen Arbeidsrecht Nederland, Tara de Rijke

Prettige, snelle en duidelijke hulp.

Ik geef Juristen Arbeidsrecht Nederland een 8

Juristen ArbeidsRecht Nederland heeft de volgende resultaten bereikt: