Dominique
- Uw beoordeling
- Ik wist niet precies waar ik aan toe was bij het ontvangen van mijn vso maar Sven en het team hebben mij enorm veel geholpen en alles tot een goed eind gebracht. Hartstikke bedankt!
1911 reviewsSchrijf review
99% beveelt Juristen ArbeidsRecht Nederland aan!
1911 reviewsSchrijf review
99% beveelt Juristen ArbeidsRecht Nederland aan!
Toppers!
Ik ben heel goed door Sven de Brouwer ondersteund bij de beoordeling van mijn vso.
Geweldig en zeer duidelijk geholpen
Sven heeft me uitstekend geholpen bij deze zaak, met goed resultaat, erg blij mee!
Sven heeft geholpen om mijn transitievergoeding bijna te verdubbelen, einddatum van arbeidsovereenkomst met twee maanden te verlengen en resterende verlofuren uit te laten betalen.
Een fijne professionele jurist, en een goede samenwerking
Vriendelijke, maar vooral duidelijke, snelle en correcte afhandeling
Ik ben naar alle tevredenheid geholpen!
Fijng geholpen met een VSO
ben toppie geholpen had dit niet alleen gekund
helder en professionele communicatie en afhandeling door mr. T. (Tara) de Rijke
Fijne en professionele bemiddeling!
Mijn jurist heeft mij goed geholpen met deskundig advies, duidelijke communicatie en een betrokken aanpak, waardoor ik mij gedurende het hele proces goed ondersteund voelde.
Zeer professioneel en deskundig
Een hele fijne en persoonlijke ondersteuning op een lastig moment in je werksituatie! (Sven heeft het bij mij verzorgd)
Juristen ArbeidsRecht Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Juristen ArbeidsRecht Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
Juristen ArbeidsRecht Nederland
Nieuweweg 109
3765 GC Soest
Geweldig en zeer duidelijk geholpen
Een fijne professionele jurist, en een goede samenwerking
Vriendelijke, maar vooral duidelijke, snelle en correcte afhandeling
Ik ben naar alle tevredenheid geholpen!
Fijng geholpen met een VSO
ben toppie geholpen had dit niet alleen gekund
helder en professionele communicatie en afhandeling door mr. T. (Tara) de Rijke
Fijne en professionele bemiddeling!
Zeer professioneel en deskundig
Juristen ArbeidsRecht Nederland heeft de volgende resultaten bereikt: