Dario Everaert
- Uw beoordeling
- Bij het eerste contact voelde ik me gelijk gerust gesteld en gehoord, deze installatie is echt goud waard!
- Woonplaats/Provincie
- Terneuzen
100% beveelt Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht aan!
100% beveelt Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht aan!
Behulpzaam en eerlijk
Professioneel en straight to the point.
Nog nooit met zoveel vertrouwen iets uit handen gegeven, vriendelijk, professioneel en uiterst deskundig!
Super goede flexibele hulp die met je meedenkt
Snelle response op verzoek beoordeling VSO.
Zeer goede bijstand geleverd in de strijd tegen de juridische afdeling van mijn werkgever waar ik zelf niet tegen op kon.
Ik ben snel en prettig geholpen.
Communicatie, uitleg en actie verloopt heel prettig.
Positief verrast met gewenste uitkomst
Roelant van der Sanden en Juridisch Centrum boden deskundige, betrokken en effectieve hulp in mijn complexe ontslagzaak, resulterend in een positieve uitkomst dankzij hun strategische aanpak en persoonlijke steun.
Ik ben zeer tevreden over de hulp van mevrouw de Bruin. Ze is deskundig, reageert snel en geeft duidelijke uitleg. Dankzij haar voel ik me goed begeleid en begrepen. Zeker een aanrader!
snel geholpen, goed geadviseerd en snelle reactie op vragen
Ontzettend deskundig geholpen door Iris de Bruijn
Erg hulpvol
Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht heeft de volgende resultaten bereikt:
Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht
Bovenkerkerweg 81B
1187XC Amstelveen
Behulpzaam en eerlijk
Professioneel en straight to the point.
Super goede flexibele hulp die met je meedenkt
Snelle response op verzoek beoordeling VSO.
Ik ben snel en prettig geholpen.
Communicatie, uitleg en actie verloopt heel prettig.
Positief verrast met gewenste uitkomst
snel geholpen, goed geadviseerd en snelle reactie op vragen