Weet wat die doet en helpt precies met het doel
Vakkundigheid, openheid en vriendelijkheid van Mark
Bas was een deskundige op het gebied van begeleiding, en advies geven. Door hem leerde ik vertrouwen op mijn lichaam en langzaam op te bouwen in herstel. Door de oefeningen die ik thuis moest doen ben ik sneller genezen naar mijn idee
Vakkundig, vriendelijk, sociaal
Als vrienden of familie een ergens pijn hebben en mij vragen of mijn behandeling bij JAU goed gegaan was.
Dewi is betrokken en vriendelijk, prettig en gezellige dame!
Hij luisterde goed en heeft me met 2 behandelingen supergoed op weg geholpen. De eerste keer benoemde hij dat het geen pijn moest doen, dat vond ik zo fijn. Ik had namelijk ergens anders een lang traject achter de rug, waar het steeds erg pijn deed en dat hoorde er bij vlgs de fysiotherapeut. Door de visueuze circel te doorbreken, met de tip om tijdens mijn werkdag op te staan en oefeningen te doen en een zachte massage op de pijnlijke plek, heb ik al 2 weken geen pijn gehad. Ook door te benoemen hoe we het aan gingen pakken, had ik er vertrouwen in.
Zeker bij iemand met mogelijk bekkenbodemproblemen..
Kundigheid en ze is een zeer vriendelijke dame
Klant vriendelijk, empatisch, en spreekt op een begrijpelijke manier
Door dat ze luisterde naar de klachten die ik had.en dat ze mij stap voor stap heeft begeleid met oefeningen die het een stukje makkelijker heeft gemaakt om ermee om te gaan en te verbeteren.
Deskundig, prettig in omgang, goed luisterend, weet maatwerk te leveren passend bij de vragen/uitdagingen/levensstijl
to the point, praktische inslag .
Heel goede behandeling en een goede uitleg.
Jau Centrum in Beweging verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jau Centrum in Beweging heeft de volgende resultaten bereikt:
Weet wat die doet en helpt precies met het doel
Vakkundigheid, openheid en vriendelijkheid van Mark
Vakkundig, vriendelijk, sociaal
Dewi is betrokken en vriendelijk, prettig en gezellige dame!
Zeker bij iemand met mogelijk bekkenbodemproblemen..
Kundigheid en ze is een zeer vriendelijke dame
Klant vriendelijk, empatisch, en spreekt op een begrijpelijke manier
to the point, praktische inslag .
Heel goede behandeling en een goede uitleg.
Jau Centrum in Beweging heeft de volgende resultaten bereikt: