to the point, praktische inslag .
Heel goede behandeling en een goede uitleg.
Hele leuke vrouw met veel kennis
Goed geholpen, doorgestuurd naar andere fysio voor optimale behandeling. Nu klachtenvrij.
De aandacht en professionele behandeling
Vriendelijk en kundig
Kwaliteit en kennis op zeer hoog niveau. Zoekt achtergrond met mogelijkheden goed uit.
Duidelijk, recht door zee
Luisterend en betrokken.
Goede resultaten, vriendelijk personeel, fijne praktijk
Hele fijne fysio, heel deskundig, legt alles goed uit en neemt de tijd voor alle vragen.
Heeft verstand van zaken
Vriendelijk en volgens mij deskundig
Het heeft me voor 70 a 80 procent verbetering gegeven t.a.v. mijn hielspoor.
Ze verteld wat ze gaat doen, en heel duidelijk
Jau Centrum in Beweging verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Jau Centrum in Beweging heeft de volgende resultaten bereikt:
to the point, praktische inslag .
Heel goede behandeling en een goede uitleg.
Hele leuke vrouw met veel kennis
De aandacht en professionele behandeling
Vriendelijk en kundig
Duidelijk, recht door zee
Luisterend en betrokken.
Goede resultaten, vriendelijk personeel, fijne praktijk
Heeft verstand van zaken
Vriendelijk en volgens mij deskundig
Het heeft me voor 70 a 80 procent verbetering gegeven t.a.v. mijn hielspoor.
Ze verteld wat ze gaat doen, en heel duidelijk
Jau Centrum in Beweging heeft de volgende resultaten bereikt: