De kennis en enthousiasme

Hidde

Weet wat die doet en helpt precies met het doel

Hans Matena

Vakkundigheid, openheid en vriendelijkheid van Mark

Bas was een deskundige op het gebied van begeleiding, en advies geven. Door hem leerde ik vertrouwen op mijn lichaam en langzaam op te bouwen in herstel. Door de oefeningen die ik thuis moest doen ben ik sneller genezen naar mijn idee

Vakkundig, vriendelijk, sociaal

SterSterSterSterLege ster

Als vrienden of familie een ergens pijn hebben en mij vragen of mijn behandeling bij JAU goed gegaan was.

Dewi is betrokken en vriendelijk, prettig en gezellige dame!

Hij luisterde goed en heeft me met 2 behandelingen supergoed op weg geholpen. De eerste keer benoemde hij dat het geen pijn moest doen, dat vond ik zo fijn. Ik had namelijk ergens anders een lang traject achter de rug, waar het steeds erg pijn deed en dat hoorde er bij vlgs de fysiotherapeut. Door de visueuze circel te doorbreken, met de tip om tijdens mijn werkdag op te staan en oefeningen te doen en een zachte massage op de pijnlijke plek, heb ik al 2 weken geen pijn gehad. Ook door te benoemen hoe we het aan gingen pakken, had ik er vertrouwen in.

SterSterSterSterLege ster

Zeker bij iemand met mogelijk bekkenbodemproblemen..

Kundigheid en ze is een zeer vriendelijke dame

Klant vriendelijk, empatisch, en spreekt op een begrijpelijke manier

J.W. Cornel

Door dat ze luisterde naar de klachten die ik had.en dat ze mij stap voor stap heeft begeleid met oefeningen die het een stukje makkelijker heeft gemaakt om ermee om te gaan en te verbeteren.

Deskundig, prettig in omgang, goed luisterend, weet maatwerk te leveren passend bij de vragen/uitdagingen/levensstijl

to the point, praktische inslag .

Heel goede behandeling en een goede uitleg.

Jau Centrum in Beweging verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Jau Centrum in Beweging heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 12 augustus 2020

Jau Centrum in Beweging

Bij Jau® kun je terecht voor Fysiotherapie, Preventie en Diagnostiek. Wij bieden een totaalpakket aan waarmee we jou kunnen helpen bij een lichamelijke beperking of klacht, maar ook als het gaat om het verbeteren van je huidige gezondheid of leefstijl. Daarnaast helpen we jou om inzicht te krijgen in jouw gezondheid.

Lucia Eijckenstraat 78

Hans Matena

Vakkundigheid, openheid en vriendelijkheid van Mark

Vakkundig, vriendelijk, sociaal

SterSterSterSterLege ster

Dewi is betrokken en vriendelijk, prettig en gezellige dame!

SterSterSterSterLege ster

Zeker bij iemand met mogelijk bekkenbodemproblemen..

Kundigheid en ze is een zeer vriendelijke dame

Klant vriendelijk, empatisch, en spreekt op een begrijpelijke manier

J.W. Cornel

to the point, praktische inslag .

Heel goede behandeling en een goede uitleg.

Jau Centrum in Beweging heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10