9.4 /10

checkbox100% beveelt Intenza Consulting Group aan!

Tim Kemerink / Metafoor Vastgoed

Op een heldere en toegankelijke manier gepresenteerd, interactief en zeer leerzaam.

B&S

Heel positief

Metafoor Vastgoed

Zeer positief.

Topbrands Europe B.V.

training time-management

Topbrands Europe

Tim heeft een prettige manier om informatie en kennis te delen. Deze training was voor mij weer een boost om vanuit een ander (hernieuwd) perspectief naar mijn werkzaamheden te kijken.

SterSterSterHalve sterLege ster

Leerzaam en duidelijk

Marieke / Topbrands

Paul is een hele enthousiaste energieke verteller, er is geen enkel saai moment geweest. De inhoud was top, veel praktische tips om gelijk mee aan de slag te gaan.

Leerzaam

Witron

Heb goede ervaring gehad met Intenza Trainingen worden op een fijne en leuke manier gegeven.Nemen ook echt de tijd om iets uit te leggen

Jordan Heuver / Sollf

Goede, inspirerende training van Jordy! Veel handvatten voor ons salesproces.

Topbrands

[Tim van Oosterhout] Boven verwachting! De training biedt goede en bruikbare handvatten om weer controle te krijgen over je eigen planning.

Topbrands Europe BV/ Floortje Gorlee

Boeiend en zeer leerzaam

Super!

Intenza Consulting Group verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Intenza Consulting Group heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 21 maart 2019

Intenza Consulting Group

We helpen organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van gewenst gedrag en de daaruit volgende resultaten. Onze passie ligt in het vergroten van klantimpact en commerciële slagkracht. Onze aanpak leidt tot snelle beweging en structureel resultaat op het gebied van realisatiekracht (van praten naar doen) en meer commercieel succes.

De Limiet 2

Marieke / Topbrands

Leerzaam

Witron

Jordan Heuver / Sollf

Goede, inspirerende training van Jordy! Veel handvatten voor ons salesproces.

Topbrands Europe BV/ Floortje Gorlee

Boeiend en zeer leerzaam