Gregory van Lingen / Rubah
Super ervaring! Houden je ten alle tijden op de hoogte hoelaat je levering aankomt.
Snelle levering !
Super snel en mijn eigen fout snel en netjes opgelost.
Top!
snel en eenvoudig te bestellen.
Heel goed, snel gemaakt en goede kwaliteit!!
Top bedrijf, doen wat ze zeggen!!!
Snel. Adequaat..goede communicatie
Prima. Snelle levering
Goed en snel
Op zaterdag (Koningsdag) een bord 'getekend' en besteld, vervolgens kreeg ik diezelfde dag niet alleen een (niet-geautomatiseerd) mailtje terug, maar met daarin ook nog eens een veel beter voorstel dan wat ik had aangevraagd. Dat is pas meedenken. Ik schrijf echt nooit een review, ik vind het niet meer dan logisch dat je netjes behandeld wordt, wanneer je netjes betaald, maar ik maak graag een uitzondering voor dit bedrijf. Grote klasse. Voor mij een toonbeeld van klantgerichtheid. Kunnen velen een voorbeeld aan nemen.
Perfect!
Eenvoudig om een product naar believen in te richten
Snelle levering en materiaal is van goede kwaliteit
Aan iedereen aan te bevelen, bestellen kun gelukkig zonder account, top bedrijf !
Informatiebord.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Informatiebord.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Informatiebord.nl
Populierenlaan 7
8051 DA Hattem
Snelle levering !
Super snel en mijn eigen fout snel en netjes opgelost.
Top!
snel en eenvoudig te bestellen.
Heel goed, snel gemaakt en goede kwaliteit!!
Top bedrijf, doen wat ze zeggen!!!
Snel. Adequaat..goede communicatie
Prima. Snelle levering