9.4 /10

checkbox99% beveelt Informatiebord.nl aan!

Klant

prima

Mirjam Noordam

Wat een fantastische klantenservice, echt een aanrader dit bedrijf! Eerste bestelling van mij hier, maar mocht ik ooit weer iets nodig hebben dan kom ik hier zeker terug!

Waarbeek parkbeheer

fijn bedrijf. producten zijn super en snelle service

P.A.M. Veenman

Al jaren goede ervaringen met Informatiebord.nl Ook met eigenontwerp maken. Ik ben zeer tevreden!

Hans Rovers / VVE Residentie Ulvenhout

Helemaal goed

BINQER

Super snel en mooi product

Klant Deventer

Goede telefonische bereikbaarheid; reageren snel op mail en klantgericht. Product kosteloos door hun vervangen nav productiefoutje.

Marja Hogerwerf / St. Dorpsraad Herkingen

Snelle service en goede kwaliteit

Erik Liebrand

Twee palen besteld. Zeer snel geleverd.

Secr. VVE M. Snoodijkhof

Geweldige service!

Jaap van Asperen

Bijzonder positief, super klantvriendelijk en super snel geleverd.

Woestenburg

top

Michael Malaihollo

Duidelijke goede en snelle communicatie met het team als je ze mailt. Kwaliteit van de producten zijn heel erg goed.

Chantal van der Heijden

Snelle en nette service

Marianne

Goede kwaliteit en vlotte verzending!

Informatiebord.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Informatiebord.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 2 juli 2012

Informatiebord.nl

Producten voor de inrichting van eigen terrein, priveterrein of bedrijventerrein bestel je bij Informatiebord.nl! Wij produceren, leveren en plaatsen allerlei soorten standaard EN maatwerk borden zoals o.a. verkeersborden, parkeerborden, camerabewaking borden, etc. Bij ons bestel je de officiële verkeersborden én borden op maat! Informatiebord.nl is onderdeel van TrafficSupply.

Populierenlaan 7

Klant Deventer

Marja Hogerwerf / St. Dorpsraad Herkingen

Snelle service en goede kwaliteit

Erik Liebrand

Twee palen besteld. Zeer snel geleverd.

Secr. VVE M. Snoodijkhof

Geweldige service!

Jaap van Asperen

Bijzonder positief, super klantvriendelijk en super snel geleverd.

Woestenburg

top

Michael Malaihollo

Chantal van der Heijden

Snelle en nette service

Marianne

Goede kwaliteit en vlotte verzending!

Informatiebord.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10