Kienevents
Top geregeld!
Onze ervaring als Arie Hollenberg Sloop- en Milieuwerken B.V. was heel erg goed. Wij hadden een gevaarlijke situatie op het werk met derden, en Informatiebord.nl heeft ons snel geholpen met het maken van informatieborden, zodat we de bouwplaats snel konden afsluiten voor onbevoegden.
Goede ervaring, praktisch meedenken en snelle leveringen afspraken nakomen
Super te vreden. Ik had 2 fouten op het bord gemaakt, hierbij heb ik gebeld en gemaild om het te corrigeren. Dit werd binnen een paar seconde direct aangepast. Het bord werd dezelfde week nog geleverd. De kwaliteit is top!
Top , snelle levering ! Overzichtelijke en duidelijke webshop .
Veel mooiere kwaliteit dan verwacht!
makkelijke site, snel besteld en netjes op tijd binnen.
Top
Prima!
Snelle levering en mooi product
Superstrakke service!
Alles prima gegaan
duidelijke webshop - snelle levering
Uitstekend
Informatiebord.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Informatiebord.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Informatiebord.nl
Populierenlaan 7
8051 DA Hattem
Goede ervaring, praktisch meedenken en snelle leveringen afspraken nakomen
Top , snelle levering ! Overzichtelijke en duidelijke webshop .
Veel mooiere kwaliteit dan verwacht!
makkelijke site, snel besteld en netjes op tijd binnen.
Top
Prima!