9.4 /10

checkbox99% beveelt Informatiebord.nl aan!

Kienevents

Top geregeld!

Arie Hollenberg Sloop- en Milieuwerken B.V.

Onze ervaring als Arie Hollenberg Sloop- en Milieuwerken B.V. was heel erg goed. Wij hadden een gevaarlijke situatie op het werk met derden, en Informatiebord.nl heeft ons snel geholpen met het maken van informatieborden, zodat we de bouwplaats snel konden afsluiten voor onbevoegden.

Klant in Boxtel

Goede ervaring, praktisch meedenken en snelle leveringen afspraken nakomen

Babette Vaders

Super te vreden. Ik had 2 fouten op het bord gemaakt, hierbij heb ik gebeld en gemaild om het te corrigeren. Dit werd binnen een paar seconde direct aangepast. Het bord werd dezelfde week nog geleverd. De kwaliteit is top!

Paumen Works bv

Top , snelle levering ! Overzichtelijke en duidelijke webshop .

Ester

Veel mooiere kwaliteit dan verwacht!

Nancy

makkelijke site, snel besteld en netjes op tijd binnen.

A.P. van Grol

duidelijke webshop - snelle levering

Paul B.

Uitstekend

Henk Capello

Informatiebord.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Informatiebord.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 2 juli 2012

Informatiebord.nl

Producten voor de inrichting van eigen terrein, priveterrein of bedrijventerrein bestel je bij Informatiebord.nl! Wij produceren, leveren en plaatsen allerlei soorten standaard EN maatwerk borden zoals o.a. verkeersborden, parkeerborden, camerabewaking borden, etc. Bij ons bestel je de officiële verkeersborden én borden op maat! Informatiebord.nl is onderdeel van TrafficSupply.

Populierenlaan 7

8051 DA Hattem

Kienevents

Top geregeld!

Arie Hollenberg Sloop- en Milieuwerken B.V.

Klant in Boxtel

Goede ervaring, praktisch meedenken en snelle leveringen afspraken nakomen

Babette Vaders

Paumen Works bv

Top , snelle levering ! Overzichtelijke en duidelijke webshop .

Ester

Veel mooiere kwaliteit dan verwacht!

Nancy

makkelijke site, snel besteld en netjes op tijd binnen.

A.P. van Grol

Top