Michael Verweij
- Helemaal top,
- Product of service:
- Hout voor een balkon
Top bedrijf met de juiste mensen met ervaring
Zeer goede ervaringen met Hout Vandaag. Normaal kom ik altijd in de zaak maar dit keer voor het eerst online besteld omdat het niet in mijn auto kon. Zelfde top service zoals in de winkel. Ze belde me zelfs eventjes op omdat ik de verkeerde schroeven had besteld.
Top bedrijf! Deskundige medewerkers en goeie service! Ik had een grote partij gevelbekleding (hardhout halfhoutsrabat) bij houtvandaag besteld. Omdat het niet voorradig was, is het besteld bij de leverancier. Bij levering bleek helaas dat het product niet hetzelfde als wat op de site stond. Ik ben heel goed geholpen door de heren van houtvandaag om tot een nette oplossing te komen. Uiteindelijk is een vervangend product geleverd tegen een scherpe prijs!
Goede spullen gevonden, makkelijk besteld, op tijd geleverd.
Heel prettig, ik kon mijn bestelling snel krijgen en kreeg ook nog telefonisch advies
Hele snelle en goede levering
Als goed ervaren
Snelle levering en een prima chauffeur die het aflevert
Als vanouds het beste bedrijf met een enorme keuze en scherpgeprijsd
Klantvriendelijk en behulpzaam!
Vriendelik personeel en vlotte afhandeling Goed en no nonsens
Goede service
Fijn geholpen vriendelijke werknemers
erg prettig, los en behulpzaam in de omgang, en kundig advies.
Hout Vandaag verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hout Vandaag heeft de volgende resultaten bereikt:
Top bedrijf met de juiste mensen met ervaring
Goede spullen gevonden, makkelijk besteld, op tijd geleverd.
Hele snelle en goede levering
Als goed ervaren
Snelle levering en een prima chauffeur die het aflevert
Als vanouds het beste bedrijf met een enorme keuze en scherpgeprijsd
Klantvriendelijk en behulpzaam!
Vriendelik personeel en vlotte afhandeling Goed en no nonsens
Goede service
Fijn geholpen vriendelijke werknemers
erg prettig, los en behulpzaam in de omgang, en kundig advies.
Hout Vandaag heeft de volgende resultaten bereikt: