Hoe heeft u de after sales ervaren?
Hoe vond u de informatie over het orderverloop?
Hoe vond u de snelheid van bezorging?

Dhr. Evers

Prima!

Geen mogelijkheid om product zelf op te halen in winkel
Afspraak perfect nageleefd, levering precies op tijd

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! 😊 Super om te horen dat de afspraak netjes is nagekomen en dat de levering precies op tijd was, daar doen we het voor. Onze gordijnrails op maat staan bekend om hun betrouwbaarheid en strakke afwerking, fijn dat je dat zo hebt ervaren!

Mevr. Claerhout

Correct

Vlotte levering, correct product

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn dat je de Coccos mat als correct ervaart πŸ™‚ Het is een stevige, slijtvaste mat die vuil goed tegenhoudt.

Gerdi hengeveld

Zeer vriendelijk bedrijf met goede service

Website acties goed duidelijk laten zien

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! 😊 Wat fijn om te horen dat je onze service en snelle levering zo waardeert, daar doen we het voor. Ons behang staat bekend om de mooie kwaliteit en het gemak in gebruik, dus hopelijk hangt het al prachtig bij je thuis!

Mevr. Romijn-Herman

Snelle afhandeling

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles goed en snel is afgehandeld 😊 Onze deurmatten staan bekend om hun sterke vuilopvang en stevige kwaliteit, dus hopelijk heb je er lang plezier van.

Dhr. W. Sikkema

Top!

Meedenken met de klant.

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Top om te horen dat je zo tevreden bent en dat je het meedenken met de klant waardeert 😊 Daar zetten we ons elke dag voor in!

Dhr. Van de valk

SterSterLege sterLege sterLege ster

Contact en communicatie waardeloos.

Communicatiemogelijkheden verbeteren. HDS punten bijschrijven bij verzenden order zoals jullie belofte!

de Jager

Slecht

Communiceren goed.
Home design maakt gebruikt van een chatbot. Deze heeft ons foutieve informatie gegeven waardoor wij de bestelling verkeerd hebben geplaatst. Men legt echter nu de fout bij ons als klant want we hadden niet op de chatbot kunnen vertrouwen. Home design zou meer verantwoording voor haar fouten moeten nemen.

Mevr. GALIK

Tevreden

niet zo veel
Mooie , unique product

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Wat leuk dat je ons product als mooi en uniek omschrijft 😊 Daar doen we het voor en fijn dat je zo tevreden bent!

Yet

Zeer prettig!

Enorm vriendelijke en behulpzame klantenservice

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Wat geweldig om te zien dat je zo tevreden bent en ons een 10 geeft 😊 Dat waarderen we enorm en fijn dat je onze service zo positief hebt ervaren!

De Jager

Ronduit slecht

Weet wanneer je verantwoordelijk bent voor je fouten en los ze op!
Zolang het goed verloopt gaat alles prima totdat er fouten worden gemaakt dan zijn ze helaas niet thuis.

Iris

Prettig, overzichtelijk, uitgebreide collectie

Het was druk en moest daardoor lang wachten voor advies. Het zou fijn zijn als je bij iemand terecht kunt voor een korte vraag
Mooie uitgebreide collectie

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze uitgebreide en mooie collectie waardeert 😊 Jammer dat je lang moest wachten op advies door de drukte. We nemen je punt zeker mee, want we begrijpen hoe prettig het is om snel even een korte vraag te kunnen stellen. We kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Hopelijk heb je ondanks de wachttijd iets moois kunnen vinden uit onze collectie!

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo’n snelle service en levering hebt ervaren, daar doen we het voor. We hopen dat je volop geniet van je koekoeksklok en het een mooie plek in huis heeft gekregen!

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Super om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en onze directe service 😊 Veel plezier met je koekoeksklok, het blijft echt een tijdloos en sfeervol item in huis.

Godelindeschool

pirma

Even meedenken
Een school wil op basis van een factuur betalen. Het is daarom praktischer om hiervoor een optie te plaatsen op de website. Dan hoeven we hiervoor niet te bellen.

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je feedback! 😊 Fijn dat je aangeeft dat er goed wordt meegedacht, dat vinden we superbelangrijk. Goede tip over betalen op factuur. Voor bestellingen op rekening mag je altijd even mailen, dan regelen we dat snel voor je. We nemen je suggestie zeker mee om het nog makkelijker te maken op de website!

Mevr. Landman

SterSterSterSterLege ster

Prima prijs . Levertijd wat langer maar daar kun je rekening mee houden. Wordt netjes volgens afspraak bezorgd

Niks
Prijs

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs en dat de levering netjes volgens afspraak is verlopen. Goed dat je ook aangeeft dat de levertijd iets langer kan zijn, daar kunnen andere klanten zeker rekening mee houden. Gelukkig maken de kwaliteit en uitstraling van de Silentlines wandpanelen dat wachten meer dan waard!

Geantwoord op

Home Design Shops verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Home Design Shops heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 15 mei 2014

Edisonstraat 33

2723 RS Zoetermeer

Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieΒ over Feedback Company’s reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.

Hoe heeft u de after sales ervaren?
Hoe vond u de informatie over het orderverloop?
Hoe vond u de snelheid van bezorging?

Dhr. Evers

Top!

Meedenken met de klant.

Dhr. Van de valk

SterSterLege sterLege sterLege ster

Contact en communicatie waardeloos.

de Jager

Zeer prettig!

Enorm vriendelijke en behulpzame klantenservice

De Jager

Ronduit slecht

Weet wanneer je verantwoordelijk bent voor je fouten en los ze op!

Iris

Prettig, overzichtelijk, uitgebreide collectie