Hoe heeft u de after sales ervaren?
8,8/10
Hoe vond u de informatie over het orderverloop?
Hoe vond u de snelheid van bezorging?

Ellis van Rooij

n.v.t.

Jose van den Akker

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Sloom

Duurde veel te lang voordat het geleverd werd.
Netjes verpakt?

Marion De Clercq

Heel goed, mijn droogloopmat past perfect en werkt heel goed.

Geen verbetertips.
Loopt heel goed droog.

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je droogloopmat perfect op maat past en je vloeren goed droog houdt. Precies wat je van een goede droogloopmat mag verwachten.

Alie Jagga

Product is goed. Wat wij hadden verwacht

Kwaliteit en de juiste maat geleverd
Geen. Goede Informatie

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de kokosmat helemaal aan je verwachtingen voldoet en dat zowel de kwaliteit als de maat naar wens zijn. Veel plezier met je aankoop!

Lois Maat

Heb ik niet
Snelle levering, goeie informatie

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de duidelijke informatie. Veel plezier met de kleurstaal van Little Greene!

Ger Prins

SterSterSterSterLege ster

Na de betaling bleef het stil. Misschien even een korte mail met daarin de tijdsplanning.
Keurig volgens afspraak

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles keurig volgens afspraak is verlopen. Je tip over een korte e-mail met de tijdsplanning na betaling nemen we graag mee, zodat het orderverloop nog duidelijker wordt.

Hans Lubbers

Niet nodig gehad, maar de garantie op verkeerd meten was erg fijn
Sneller leveren

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent over het bestelproces, de informatie en de garantie bij verkeerd meten. Je tip over sneller leveren nemen we graag mee.

Maartje

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede communicatie

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review, Maartje! Fijn om te horen dat je vooral de goede communicatie, snelle reacties en klantvriendelijkheid waardeert. We nemen je beoordeling van de bezorging en aftersales mee om onze service verder te verbeteren.

Marc Jorissen

Geweldig positief !

Uitstekende communicatie & het sturen van een staal van de gordijnrailing was absoluut overtuigend.
Close-up foto's van delen van een product ??

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Geweldig om te lezen dat vooral de communicatie en het toesturen van een staal van de gordijnrail je zo hebben overtuigd. Mooi dat ook het bestelproces, de bezorging en onze service zo goed zijn bevallen.

Eric Vermeij

Goede ervaring, concurrerende prijzen, goede levering

Prijzen, kwaliteit

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn dat je de combinatie van concurrerende prijzen, kwaliteit en een goede levering zo waardeert. Mooi om te zien dat ook het bestelproces en onze service goed zijn bevallen.

Kees Goossens

SterSterSterSterLege ster

Ervaring was wisselend. Oorspronkelijke levering was fout gegaan (onjuiste motor en onjuiste rail). Bedrijf wel goed benaderbaar en snel herstel (omruil). Goede service, complimenten. Natuurlijk wel vervelend, maar kan gebeuren.

Op site van mailberichten van klantenservice staat telefonisch bereikbaar op werkdagen vanaf 08.00 uur, terwijl pas vanaf 09.00 uur contact mogelijk is. M.i. aanpassen.
Goede klantenservice

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Jammer dat de oorspronkelijke levering niet goed ging, maar fijn dat de omruiling snel is opgepakt en je onze klantenservice als goed hebt ervaren. Je scherpe opmerking over de afwijkende telefonische bereikbaarheid op de website en in de mails nemen we mee, zodat die informatie duidelijker en consistent kan worden.

Koos Hoekstra

Snelheid en kwaliteit.
Geen.

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Mooi dat je vooral de snelheid én kwaliteit van je deurmat op maat waardeert. Fijn dat ook het bestelproces en de bezorging zo goed zijn bevallen.

Willem Bakker

Goede service: levering bevatte onvolkomenheid maar dit werd zeer snel en correct opgelost

Klantvriendelijk
Er wordt zeer optimistisch over levering gecommuniceerd. De feitelijke levering duurt langer (DPD, is nooit snel)

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je feedback! Fijn dat de onvolkomenheid bij de levering van je gordijnrails snel en correct is opgelost en dat je onze klantenservice als klantvriendelijk hebt ervaren. We nemen je opmerking over de optimistische communicatie rond de levertijd mee, zodat verwachtingen vooraf beter aansluiten bij de daadwerkelijke bezorging.

Willem Wever

Prima, besteld 16 sept en 18 sept bezorgd door DPD

zou het niet weten
dat ze de mat keurig op maat afgeleverd hebben

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn dat je kokosmat snel is bezorgd en netjes op maat is afgeleverd. Mooi om te zien dat je ook het bestelgemak en de informatie over het orderverloop zo positief beoordeelt.

Geantwoord op

Home Design Shops verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Home Design Shops heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 15 mei 2014

Edisonstraat 33

2723 RS Zoetermeer

Hoe heeft u de after sales ervaren?
8,8/10
Hoe vond u de informatie over het orderverloop?
Hoe vond u de snelheid van bezorging?

Ellis van Rooij

n.v.t.

Jose van den Akker

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Sloom

Duurde veel te lang voordat het geleverd werd.
Netjes verpakt?

Marion De Clercq

Heel goed, mijn droogloopmat past perfect en werkt heel goed.

Geen verbetertips.

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede communicatie

Marc Jorissen

Geweldig positief !

Close-up foto's van delen van een product ??

Eric Vermeij

Goede ervaring, concurrerende prijzen, goede levering