Dhr. Pronk

Overzichtelijke website

Klant op de hoogte houden van levering stalen. Levering stalen nam helaas (ivm niet op voorraad staal) wat meer tijd in beslag, dan dat op de website stond vermeld. Dit kan uiteraard gebeuren, maar... Klant op de hoogte houden van levering stalen. Levering stalen nam helaas (ivm niet op voorraad staal) wat meer tijd in beslag, dan dat op de website stond vermeld. Dit kan uiteraard gebeuren, maar zou fijn daar over contact te krijgen (mail of per telefoon). Uiteindelijk wel opgelost!

Mevr. Maas

Top

Snel besteld en verzonden

Nvt

Hiemstra

Super, duidelijke site. Goeie informatie, levertijd was goed

Aanbod van proefstalen

Zou het zo niet weten

Mevr. Wijnsma

Top

Goede site

Xxxxxx

Dhr. Cras

Alles goed.

Sterke prijs en vlotte levering.

Geen.

HV

Duidelijk website, goede prijzen, goed orderverloop

prijzen

Dhr. Kizilyazi

Perfect. De bestelling was makkelijk te plaatsen waarna de klok snel werd geleverd

Makkelijk navigeren op de website
Snelle levering volgens afspraak

NVT

Dhr. Brinkers

kwaliteit en snel geleverd

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! Super om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit én de snelle levering. Veel plezier met je nieuwe deurmat! 😊

Mevr. Reus

Aangenaam!

Vlot contact én daarbij erg vriendelijk

Reactie Home Design Shops:

Bedankt voor je review! 😊 Wat fijn om te horen dat je het vlotte en vriendelijke contact als een sterk punt ervaart. Dat waarderen we enorm! We hopen dat je volop geniet van ons raamtextiel. 💛

Ton

(Bewerkt)

Goed.

Mooie producten en veel keus.

Ze zouden wat meer druk moeten zetten op de koerier die hun leveringen verzorgt. Ik had op een zaterdag een product besteld waarbij op de site vermeld stond dat de levering gepland stond op maandag... Ze zouden wat meer druk moeten zetten op de koerier die hun leveringen verzorgt. Ik had op een zaterdag een product besteld waarbij op de site vermeld stond dat de levering gepland stond op maandag tussen 17.00 en 22.00 uur. Omdat ik normaal gesproken nooit om 17.00 uur al thuis ben, had ik geregeld dat ik die maandag eerder thuis zou zijn. Na enige tijd werd echter duidelijk dat de koerier het pakket pas op dinsdag tussen 17.00 en 22.00 uur zou afleveren. Ik had dus voor 'Jan Doedel' geregeld dat ik maandag eerder thuis was. Ook mijn tijd is kostbaar dus het is vervelend dat de op de site genoemde, geplande tijd, niet wordt nagekomen. Als dat vaker gebeurt dan zal dat ten koste gaan van de algehele klanttevredenheid. Home Design Shops mag zich wat mij betreft niet achter de koerier verschuilen maar moet met dat bedrijf hardere afspraken maken.
Aanvulling op het bovenstaande: een paar dagen nadat ik bovenstaande review schreef heeft Home Design Shops telefonisch contact met mij opgenomen. O.a. om mij te laten weten dat ze mijn klacht zullen meenemen in hun gesprekken met de vervoerder. Dat vind ik goede (after-sales) service! Het laat immers zien dat ze veel waarde hechten aan de tevredenheid van hun klanten.