Hoe heeft u de after sales ervaren?
Hoe vond u de informatie over het orderverloop?
Hoe vond u de snelheid van bezorging?

Alex van Embden

Snel gemaakt en geleverd

Dave

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Negatief op de klantenservice na, ik heb mijn bestelling onvolledig ontvangen meerdere keren en de rails van mijn dubbele gordijnrails set waren ook niet even lang, daarnaast kwamen de gordijnrails niet met rollers gemonteerd aan, wat ik wel erbij had genomen en waren de pluggen te zwak voor de dubbele gordijnrails waardoor ze los kwamen te hangen.

Bestelling goed nakijken want het is meerdere keren fout gegaan bij mij en controlleren of de dubbele gordijnrails even lang zijn en ook betere pluggen mee geven.
Goede klantenservice snel en goed geholpen ook heel vriendelijk

Jess-Hes Hoffmans

Goed, mooie linben raamstof

Snellere levering zou heel fijn. Zijn.🌸🫐
Bestelling levering duurde wat langer dan verwacht.

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de linnen raamstof mooi vindt. Omdat we het raamtextiel speciaal op maat maken, kan de levering soms wat langer duren. Zo zorgen we er wel voor dat het perfect past en mooi afgewerkt is!

Maninder Khabra

Top kwaliteit rails

Assortiment

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de topkwaliteit van de gordijnenrail, het bestelgemak en ons assortiment 😊

Akib Ozaynaci

SterSterSterLege sterLege ster

Goed, bestelling snel geleverd.

Retourprocedure verbeteren. Wacht nog steeds op een retourticket. Inmiddels 1 week verder.
Veel aanbod.

Martine

Heel positief

Levertijd mag iets korter, vooral op de samples lang moeten wachten
Kwalitatief goede producten. Behanglijm en accessoires zaten er bij. Je kunt meteen aan de slag

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo positief bent over de kwaliteit van het behang en de meegeleverde accessoires. We begrijpen dat je de levertijd graag korter ziet, zeker bij samples, en nemen dit mee als verbeterpunt 😊

Sosone

Prima! Besteld en geleverd op tijd. Op de juiste maat gesneden dus ik ben tevreden.

Geen verbeterpunten of tips. Irritant dus dat ik hier toch iets moet invullen. Misschien is dat een goede tip voor Feedbackcompany.
Dat je krijgt wat je besteld, want stel je voor dat je een vloermat besteld en je krijgt een zak aardappels.

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je kokosmat netjes op maat is gesneden en op tijd geleverd werd. Mooi dat je zo tevreden bent met het bestelgemak en de bezorgsnelheid, en je aardappelvergelijking maakte ons aan het lachen 😊

Loes Garnier

Heel goed mooi verpakt verstuurd

Snel geleverd

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de rails gordijnen snel geleverd zijn en mooi verpakt aankwamen. Super dat je zo tevreden bent over de service en geen verbeterpunten hebt 😊

W. Segaar

A4 met gebruiksaanwijzing in verpakking
Perfecte afwikkeling van de bestelling. Heel goed opbouw systeem van de gordijnrails en meegeleverde bijbehoren

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn dat de bestelling perfect is afgehandeld en dat je tevreden bent over het opbouwsysteem van de gordijnrails met toebehoren. We sturen bewust geen papieren instructie mee, omdat alle informatie op de productpagina staat. Zo besparen we papier en denken we aan het milieu 🌿

Maartje Klaassen

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik heb twee bestellingen gedaan. Tevreden over de eerste bestelling. De tweede is helaas nog niet binnen, duurt langer dan ik verwacht had.

Mooie kwaliteit
Levertijd

Klaas de Boer

Prettig

Onze bestaande trekstang (redelijk nieuw) kan wel op de eerste glijder maar dat werkt niet prettig dus weer verwijderd. Wellicht extra info hierover op side, verschil glijder met ouderwetse runner.

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de snelle levering en het bestelgemak als prettig hebt ervaren. Goede tip over de trekstang en het verschil tussen de glijders, we nemen dit mee om onze productinformatie duidelijker te maken.

Frank Martens

SterSterSterSterLege ster

Netjes geleverd
Nvt

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles netjes is geleverd en dat je tevreden bent over je bestelling. 😊

Danny van der Ster

Transport?
Reactie snelheid en communicatie

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je feedback! Fijn dat je onze reactiesnelheid en communicatie als sterke punten benoemd.

Jeffrey Strobbe

Heel goed

Niks
Snelle herlevering na beschadigde eerste levering

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat we het snel hebben kunnen oplossen met een herlevering na de beschadigde eerste levering. We vinden het mooi dat je onze service ondanks die vervelende start zo waardeert 😊

. Mw. W. Reinders Folmer

Heel.prettig

Als goed

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de snelle levering van de kokos deurmat als prettig hebt ervaren 😊 Je geeft een 7, dus we zijn benieuwd wat we kunnen verbeteren. Wil je iets meer vertellen over je ervaring? Dat helpt ons om onze service nog beter te maken.

Geantwoord op

Home Design Shops verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Home Design Shops heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 15 mei 2014

Edisonstraat 33

2723 RS Zoetermeer

Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieΒ over Feedback Company’s reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.

Hoe heeft u de after sales ervaren?
Hoe vond u de informatie over het orderverloop?
Hoe vond u de snelheid van bezorging?

Alex van Embden

Snel gemaakt en geleverd

Dave

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Goede klantenservice snel en goed geholpen ook heel vriendelijk

Jess-Hes Hoffmans

Goed, mooie linben raamstof

Snellere levering zou heel fijn. Zijn.🌸🫐
Bestelling levering duurde wat langer dan verwacht.

Maninder Khabra

Top kwaliteit rails

Assortiment

Akib Ozaynaci

SterSterSterLege sterLege ster

Goed, bestelling snel geleverd.

Veel aanbod.

Martine