Hoe heeft u de after sales ervaren?
Hoe vond u de informatie over het orderverloop?
Hoe vond u de snelheid van bezorging?

Dhr. MEIRSMAN

goed.

van de drie geleverde tapijtjes was er één bij levering doorgescheurd. Zelf gelijmd/hersteld
snelheid en transparante communicatie

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelheid en onze communicatie. Wat jammer dat één van de kokosmatten beschadigd aankwam. Dat hoort natuurlijk niet zo. Goed dat je het zelf hebt kunnen herstellen, maar we helpen je hier graag verder mee. Wil je contact opnemen met onze klantenservice? Dan zoeken we samen naar een passende oplossing 💬

Mevr. VANDERMERSCH

Topkwaliteit verf en zeer vlotte levering

kwaliteit van het product en opvolging bestelling en levering zijn top.

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de Farrow & Ball verf én onze snelle levering. We doen ons best om elke bestelling vlot en zorgvuldig op te volgen 😊 Veel plezier met je verfproject!

Dhr. Gysels

Bereikbaarheid
Opvolging naar monteurs

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je onze bereikbaarheid als sterk punt ervaart 💬 Dat waarderen we enorm. Wat betreft de opvolging naar monteurs: dat nemen we zeker mee. We willen natuurlijk dat alles soepel verloopt, ook ná de aankoop. Mocht je specifieke ervaringen of verbeterpunten willen delen, laat het gerust weten — dat helpt ons om het beter te doen!

Mevr. Dekkers

Goed. Alles in orde.

Correcte prijs en levertijd.
Momenteel geen.

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs en de snelle levering. Hopelijk zorgen de keukenlopers ook voor extra comfort en sfeer in je keuken 😊.

Mevr. van Iersel

Goed, mooi product en snelle levering

Snelle en nette levering
Niet

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met de deurmat én de snelle levering. Altijd leuk als iets zowel praktisch als mooi is 😊

Constance 51

Dhr. Sars

Bezorging informatie (tijdsvak: ochtend, middag,avond) mag tijdiger
Kwalitatieve producten op maar gemaakt

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en het maatwerk van de gordijnrails 💪 Dat is precies waar we het verschil willen maken. Je tip over de bezorginformatie nemen we serieus. Een duidelijker tijdvak vooraf maakt het plannen natuurlijk veel makkelijker. We gaan kijken hoe we dat beter kunnen afstemmen!

Dhr. Verhage

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Van positief naar negatief! Fijne website, bestelling al eerder klaar dan verwacht. Helaas heeft de - in mijn mening - voor interpretatie vatbare en onjuiste communicatie ervoor gezorgd dat ik nu met een hordeur van bijna €1000,- zit die niet past. De stelling “foutje gemaakt, wij helpen je me onze fout-herstelservice” lijkt dus vooral een loze belofte.

Snel antwoord op vragen, prettig dat er even gebeld wordt en niet alles via mail wordt afgehandeld.
- informatie op website kristalhelder maken, ik ben immers ook maar een onwetende consument. - geen beloftes doen die je niet waarmaakt - zeker bij op maat gemaakte producten

Dhr. Berkhout

Duidelijkheid en snelle verwerking

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles duidelijk was en snel verliep. Onze gordijnrails zijn niet alleen praktisch, maar ook snel in huis 💨. Veel plezier ermee!

Maria v. S.

Kan niets anders zeggen dan positief!

Snel, duidelijk en accuraat.

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te horen dat alles snel, duidelijk en accuraat is verlopen. De Squid - Bone is ook echt een stijlvolle keuze ⚪

Mevr. Hoogendijk

Service was goed en vlot.

Helpen goed en denken met je mee

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze snelle en goede service hebt ervaren. We denken graag met je mee om je zo goed mogelijk te helpen 💡

Mevr. van Zuijlen

Prima shop!

Mooi product, snelle levering
Nvt

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je feedback! Wat fijn dat je zo tevreden bent over zowel onze shop als het Squid raamtextiel. Een snelle levering en mooi product maken het compleet 😊

Mevr. Mensink

Prima!

Snelle levering, goede info en mooie producten.
Kan ik zo niet bedenken

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en de info duidelijk. De Squid folie is inderdaad een stijlvolle oplossing voor raamdecoratie 😊

Dhr. van Loon

SterSterSterSterLege ster

Voor moederdag een klok besteld. Die op zaterdag bezorgd zou worden. Een dag voor moederdag. Op de dag dat hij geleverd zou worden werd het uitgesteld naar maandag. 1 dag na moederdag, heel jammer.

Nette prijs
Optijd leveren

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Wat jammer dat de klok niet op tijd bezorgd werd voor Moederdag. We snappen heel goed hoe belangrijk de timing was, zeker voor zo'n speciaal moment. We doen ons best om levertijden na te komen, maar soms zijn er onverwachte vertragingen bij de bezorgdienst. Hopelijk valt de klok alsnog in de smaak! 💛

Van vossen

Service prijs, product

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Super om te horen dat je zo tevreden bent over de service, prijs én het product. Dat is precies waar we het voor doen 💫.

Geantwoord op

Home Design Shops verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Home Design Shops heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 15 mei 2014

Edisonstraat 33

2723 RS Zoetermeer

Hoe heeft u de after sales ervaren?
Hoe vond u de informatie over het orderverloop?
Hoe vond u de snelheid van bezorging?

Dhr. MEIRSMAN

goed.

snelheid en transparante communicatie

Mevr. VANDERMERSCH

Topkwaliteit verf en zeer vlotte levering

kwaliteit van het product en opvolging bestelling en levering zijn top.

Dhr. Gysels

Bereikbaarheid
Opvolging naar monteurs

Mevr. Dekkers

Goed. Alles in orde.

Correcte prijs en levertijd.
Momenteel geen.

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Dhr. Berkhout

Duidelijkheid en snelle verwerking

Maria v. S.

Kan niets anders zeggen dan positief!

Snel, duidelijk en accuraat.

Mevr. Hoogendijk

Service was goed en vlot.

Helpen goed en denken met je mee

Mevr. van Zuijlen

Prima shop!

Mooi product, snelle levering
Nvt

Mevr. Mensink

Prima!

Snelle levering, goede info en mooie producten.
Kan ik zo niet bedenken

Dhr. van Loon