Hoe heeft u de after sales ervaren?
Hoe vond u de informatie over het orderverloop?
Hoe vond u de snelheid van bezorging?

Mevr. de Groot

De bestelde kokosmat was 17 centimeter te breed

De mat was 17 centimeter te breed.

Mevr. Poot-Faber

Top en snel

Mooi spaarsysteem

Mevr. Landré

Zeer goed

Geen!
Snelle en goed verpakte levering, goede prijs

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat de Kuckoo klok snel en netjes verpakt is aangekomen. En mooi dat je ook tevreden bent met de prijs! Veel plezier met je nieuwe klok 🕰️.

Dhr. De Ruiter

Goed, eerst een klok met storing binnengekregen, daarna een nieuwe gekregen die deed het wel. Top service

Service gericht, snelle bezorging.

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en snelle bezorging. Jammer van de eerste klok, maar goed om te horen dat de omruiling snel en goed is verlopen. Veel plezier met je nieuwe klok! ⏰

Dhr. Schrijver

SterSterSterLege sterLege ster

Ambivalent.

Prachtige en unieke gordijnsystemen. Fraai en praktisch.
Maar.... de service eromheen is ontoereikend. Betreft handleiding en montage-instructie. 1. Bij zending of orderbevestiging ontbreekt verwijzing naar manual. 2. Bij toeval merkte ik dat je dan op de website moet zijn. Voor de douchegordijnrails G 4200 echter niet te vinden. 3. Via contactformulier gevraagd, maar geen antwoord gekregen. 4. Toen telefonisch contact: O meneer, u moet 4200 intypen... en dan vindt u het wel 5. Inderdaad daar staat Douchegordijnrails met montage-instructie. Alleen.... dat is GEEN montage-instructie. Alleen een lijst van onderdelen. Wat ontbreekt is een stapsgewijze instructie als bij IKEA. eerst dit dan dat. Want dat is bij die douchegordijnrail met pendel nogal essentieel! Als je de volgorde niet in acht neemt kun je opnieuw beginnen. Als je niet doorhebt dat de pendel twee zijden heeft, ga je de verkeerde kant afzagen, enzovoort!!

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat je onze gordijnsystemen prachtig en praktisch vindt. We begrijpen heel goed dat duidelijke, stapsgewijze montage-instructies bij de G 4200 douchegordijnrail essentieel zijn. Op dit moment werken we aan het verbeteren van onze handleidingen, zodat ze in de toekomst duidelijker, uitgebreider en makkelijker vindbaar zijn. Jammer dat het contact met de klantenservice niet meteen soepel verliep. Mocht je nog twijfels hebben over de montage, neem dan gerust opnieuw contact op. We helpen je graag verder!

Mevr. Van Maurik

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de droogloop mat goed bevalt. Mocht je nog tips of wensen hebben, horen we het graag!

Dhr. Legand

Heel goed bevallen.

Duidelijk

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de wandpanelen zo goed bevallen. Ze geven echt een mooie uitstraling aan je interieur! 😊

Mevr. Kozlowska

SterSterHalve sterLege sterLege ster

I could choose my own delivery time which is nice
The delivery man refused at first to bring the package upstairs to my apt (3rd floor) saying that the package does not fit in the elevator. I told him to take the stairs then, which he also refused. Eventually he managed to deliver the package to 3rd floor by elevator after I had an unpleasant conversation with him. I was considering buying another curtain rail from this shop but after such situation where the delivery person simply refuses to do his job, I don't know if I want to risk it, especially because custom made curtain rails are quite expensive and cannot be returned.

VME Zephyr I & II

Perfect zonder meer

Goeie website

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn dat je onze website als sterk punt benoemt — we steken veel zorg in een gebruiksvriendelijke ervaring 🖥️✨

Mevr. K

Heel goed!

Duidelijke communicatie. Punten systeem. Veel keus op website. Producten kunnen retour als teveel is besteld.

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Superfijn dat je onze duidelijke communicatie, het puntensysteem en het ruime aanbod op de website waardeert 🙌 Extra handig dat je het retourbeleid als pluspunt noemt – dat maakt bestellen zonder zorgen echt makkelijker.

Mevr. Koster

Goede betaalopties. Veel opties. Snelle levering

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de betaalopties, het ruime aanbod én de snelle levering. Dat zijn precies de dingen waar we trots op zijn 💪.

Mevr. Verbeek Van Mourik

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering zo snel ging, daar doen we het voor 🚚✨ De Karlsson Koekkoekklok is niet alleen een eyecatcher maar ook een leuke mix van klassiek en modern – heel tof dat je daarvoor hebt gekozen. Veel plezier ermee! ⏰🕊️

Koolhaas

SterSterLege sterLege sterLege ster

matig

uitgebreid assortiment
ik had (flink) bijgebetaald voor zo snel mogelijke levering, dat is desondanks niet gebeurd

Dhr. Musolf

Slecht

Neem een andere transporteur

Dorine

Bezorging al volgende dag
Nvt

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de droogloopmat bevalt 😊

Geantwoord op

Home Design Shops verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Home Design Shops heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 15 mei 2014

Edisonstraat 33

2723 RS Zoetermeer

Hoe heeft u de after sales ervaren?
Hoe vond u de informatie over het orderverloop?
Hoe vond u de snelheid van bezorging?

Mevr. de Groot

De bestelde kokosmat was 17 centimeter te breed

De mat was 17 centimeter te breed.

Mevr. Poot-Faber

Top en snel

Mooi spaarsysteem

Mevr. Landré

Zeer goed

Geen!
Snelle en goed verpakte levering, goede prijs

Dhr. De Ruiter

Service gericht, snelle bezorging.

Dhr. Schrijver

SterSterSterLege sterLege ster

Ambivalent.

Prachtige en unieke gordijnsystemen. Fraai en praktisch.

Mevr. Van Maurik

Dhr. Legand