9.5 /10

checkbox100% beveelt hannah Boutique aan!

Mirjam Dorrestijn

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Reageert niet op mail en na een week is het pakket nog steeds niet aangekomen (dit laatste ligt aan GLS)

Helena Huizinga

alles werd keurigop tijd bezorgd

H. Onvlee

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering, goede producten.

Anneke

Wil Van wijk

Fijne producten

Wilma Roelofs

Snelle levering en goede producten

Reina

SterSterSterHalve sterLege ster

Bestelling op tijd binnen. Vind het alleen vreemd dat je een monstertje erbij krijgt waarvan je niet kan zien wat het is. Mocht het bevallen hoe ga je dat ooit opnieuw bestellen?

H. Peterson

Heel goed

annette koopmans

uitstekend

Willemien

SterSterSterSterLege ster

bestelde 4 tubes touch of silk, zonder eigenlijk naar de inhoud te kijken, leken normale tubes, tot ik ze ontving. 40 euro voor 4 samples van 5ml is een hoop geld. Het is dus een duur merk, besefte ik, maar ook heel lekker, want je hebt maar weinig nodig. Wel iets voor vrouwen met geld, Gooische vrouwen, dus. Ik raad het hen zeker aan en als ik de loterij een keer mag winnen, bestel ik de grote versie. Het is echt lekker spul

Rita Sinac

leuke akties en betrouwbaar

Diana Pepping

Goedkoper dan bij de schoonheidsspecialiste

Ans van der Veen

Snelle levering/ kwaliteit goed

Liselotte Koelen

Goede duidelijke en snelle service en ik word per mail op de hoogte gehouden.

Paula Smeink geen bedrijf

Levering keurig op tijd

hannah Boutique verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

hannah Boutique heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 13 februari 2010

hannah Boutique

hannah Boutique, onderdeel van Dehcos B.V., is uw hannah webshop met alle hannah producten online! Géén verzendkosten, scherpe aanbiedingen & gratis professioneel product advies door onze huidcoach.

Wilhelminastraat 19b

5991 AX Baarlo Lb

Mirjam Dorrestijn

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Helena Huizinga

alles werd keurigop tijd bezorgd

H. Onvlee

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering, goede producten.

Anneke

Goedkoper dan bij de schoonheidsspecialiste

Ans van der Veen

Snelle levering/ kwaliteit goed

Liselotte Koelen

Goede duidelijke en snelle service en ik word per mail op de hoogte gehouden.

Paula Smeink geen bedrijf

Levering keurig op tijd