Van Duppen
Heel fijn geholpen door Metin Celen. Hele fijne en makkelijke communicatie. Wij waren heel blij met hem. Dank je wel Metin.
100% beveelt Haartsen Letselschade aan!
Mijn ervaring met Haartsen Letselschade is positief. De betrokkenheid en de deskundigheid heb ik als prettig ervaren.
Prima. Doen waarvoor wij contact opgenomen hadden. Frits ontzorgt en regelt dat de zaken geregeld worden zonder dat wij hiervoor hoeven te schakelen. Krijgen uitleg wanneer nodig
Ik ben zeer goed en naar volle tevredenheid geholpen. Ondanks tegenwerking en niet reageren van de tegenpartij doorgezet en een mooie schadevergoeding geregeld.
Een prettige ervaring qua communicatie wat ik hoog in het vaandel heb staan. De uiteindelijke schade die ik heb geleden is door een geldsom netjes afgehandeld. Ik kan een ieder dit bureau aanraden.
Goede ervaring met Haartsen Letselschade, waarbij ik goed werd bijgestaan door Metin. Duidelijke communicatie, goed bereikbaar en altijd de belangen van jou als cliënt centraal.
Heel fijn, snelle communicatie en professionaliteit
Erg fijn geholpen!
Zeer positief
Mijn ervaring is zeer positief de service is van hoge kwaliteit.
Joyce is een uitstekende vakvrouw. Ze denkt mee en neemt het zeer serieus zij belde er vaak achteraan en nam niet genoeg met alleen mailtjes versturen. Ik raad ieder die een letselschade zaak aanspant om met haar in zee te gaan.
Heel positief. Veel werkelijke interesse. Komen zelfs thuis of in ziekenhuis. Doen hun uiterste best.
Heel goed! Prettige communicatie, snel en volledig evt. is er ook altijd tijd voor jip&janneke uitleg! Ik voelde me gehoord en begrepen.
Uitstekende hulp bij mijn letselschadezaak – bedankt, meneer Long Ik ben zeer tevreden over de begeleiding die ik heb ontvangen van meneer Long bij mijn letselschadezaak. Vanaf het begin was hij professioneel, duidelijk en betrokken. Hij nam de tijd om mijn situatie goed te begrijpen en legde elke stap van het proces helder uit. De communicatie verliep vlot, en ik kon altijd bij hem terecht met mijn vragen. Wat mij vooral opviel, was zijn persoonlijke benadering en zijn inzet om het best mogelijke resultaat voor mij te behalen. Dankzij zijn deskundige hulp heb ik een eerlijke schadevergoeding kunnen ontvangen. Ik kan meneer Long van harte aanbevelen aan iedereen die te maken krijgt met letselschade en op zoek is naar betrouwbare en deskundige ondersteuning.
Positief. Betrokken en deskundig.
Haartsen Letselschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Haartsen Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt:

Haartsen Letselschade
Postbus 7009
5605 JA Eindhoven
Heel fijn, snelle communicatie en professionaliteit
Erg fijn geholpen!
Zeer positief
Mijn ervaring is zeer positief de service is van hoge kwaliteit.
Positief. Betrokken en deskundig.
Haartsen Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt:

Haartsen Letselschade