9.4 /10

checkbox100% beveelt Haartsen Letselschade aan!

Van Duppen

Heel fijn geholpen door Metin Celen. Hele fijne en makkelijke communicatie. Wij waren heel blij met hem. Dank je wel Metin.

Mijn ervaring met Haartsen Letselschade is positief. De betrokkenheid en de deskundigheid heb ik als prettig ervaren.

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Prima. Doen waarvoor wij contact opgenomen hadden. Frits ontzorgt en regelt dat de zaken geregeld worden zonder dat wij hiervoor hoeven te schakelen. Krijgen uitleg wanneer nodig

Anja

SterSterSterSterLege ster

Ik ben zeer goed en naar volle tevredenheid geholpen. Ondanks tegenwerking en niet reageren van de tegenpartij doorgezet en een mooie schadevergoeding geregeld.

Git

Een prettige ervaring qua communicatie wat ik hoog in het vaandel heb staan. De uiteindelijke schade die ik heb geleden is door een geldsom netjes afgehandeld. Ik kan een ieder dit bureau aanraden.

Melissa

Goede ervaring met Haartsen Letselschade, waarbij ik goed werd bijgestaan door Metin. Duidelijke communicatie, goed bereikbaar en altijd de belangen van jou als cliënt centraal.

R.in 't Veld

Heel fijn, snelle communicatie en professionaliteit

Kiki Schoofs

Erg fijn geholpen!

Ferud Yilmaz

Zeer positief

Justin Pol

Mijn ervaring is zeer positief de service is van hoge kwaliteit.

A.A

Joyce is een uitstekende vakvrouw. Ze denkt mee en neemt het zeer serieus zij belde er vaak achteraan en nam niet genoeg met alleen mailtjes versturen. Ik raad ieder die een letselschade zaak aanspant om met haar in zee te gaan.

Petra Schaeffer

Heel positief. Veel werkelijke interesse. Komen zelfs thuis of in ziekenhuis. Doen hun uiterste best.

M. de Louw

Heel goed! Prettige communicatie, snel en volledig evt. is er ook altijd tijd voor jip&janneke uitleg! Ik voelde me gehoord en begrepen.

Farideh kazemi

Uitstekende hulp bij mijn letselschadezaak – bedankt, meneer Long Ik ben zeer tevreden over de begeleiding die ik heb ontvangen van meneer Long bij mijn letselschadezaak. Vanaf het begin was hij professioneel, duidelijk en betrokken. Hij nam de tijd om mijn situatie goed te begrijpen en legde elke stap van het proces helder uit. De communicatie verliep vlot, en ik kon altijd bij hem terecht met mijn vragen. Wat mij vooral opviel, was zijn persoonlijke benadering en zijn inzet om het best mogelijke resultaat voor mij te behalen. Dankzij zijn deskundige hulp heb ik een eerlijke schadevergoeding kunnen ontvangen. Ik kan meneer Long van harte aanbevelen aan iedereen die te maken krijgt met letselschade en op zoek is naar betrouwbare en deskundige ondersteuning.

Petra

Positief. Betrokken en deskundig.

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Haartsen Letselschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Haartsen Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 18 maart 2021

Haartsen Letselschade

Haartsen Letselschade is een deskundig en toegankelijk letselschadebureau met kantoren in Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Tilburg en Venlo. Wij zijn keurmerkhouder van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Als belangenbehartiger staan wij u graag bij in uw letsel- of overlijdensschadezaak. Wij zijn in principe werkzaam in heel Nederland en onze ervaren letselschadejuristen, die tevens allen NIVRE Register-Expert Personenschade zijn, komen bij u thuis op bezoek. Toch merken wij in de praktijk dat onze cliënten in de meeste gevallen woonachtig zijn in een gebied van ongeveer 50 kilometer rond onze vestigingen.

Postbus 7009

Erg fijn geholpen!

Ferud Yilmaz

Zeer positief

Justin Pol

Mijn ervaring is zeer positief de service is van hoge kwaliteit.

A.A

Petra Schaeffer

M. de Louw

Farideh kazemi

Petra

Positief. Betrokken en deskundig.

Haartsen Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10