Instructeurtje
- Product of service:
- Evaluatie na afronding letselschadetraject
100% beveelt Haartsen Letselschade aan!
frits heeft mijn zeer goed geholpen.
Zeer goed! In de woorden van mijn moeder: " Hartelijk dank aan Metin C. voor hetgeen u voor mij betekende in de periode na de aanrijding. Uw inzet en betrokkenheid heeft voor mij het beste van het beste bereikt" Nogmaals heel veel dank, met vriendelijke groet, Rian en Sascha.
Top alles tot de puntjes geregeld
Ik heb een erg prettige ervaring gehad met Haartsen letselschade. De lijntjes waren kort, ik kreeg geregeld een update en mijn zaak werd heel serieus genomen. Metin was erg betrokken.
Heel professioneel en laat tijdig van zich horen. Beantwoord snel vragen en probeert het zsm af te handelen. Checkt regelmatig ook hoe het met je gaat.
Heel erg positief. Duidelijke en transparante communicatie! Mijn behandelaar was altijd goed bereikbaar.
Heel goed! Snelle, goede en efficiënte hulp
Mijn ervaring met Haartsen Letselschade was uitstekend. Vanaf het eerste contact voelde ik mij serieus genomen en goed begrepen. De begeleiding was professioneel, menselijk en betrokken. Er werd altijd de tijd genomen om naar mij te luisteren en mijn vragen duidelijk te beantwoorden. Dit gaf mij veel vertrouwen en rust tijdens het hele traject. Ik ben zeer tevreden en dankbaar voor de ondersteuning die ik heb gekregen.
Goed.
Mevrouw Désirée is een zeer betrokken en professionele letselschade-advocaat. Zij heeft ons op een rustige, duidelijke en eerlijke manier geholpen en nam echt de tijd om de situatie goed te begrijpen. Haar menselijke benadering maakte een groot verschil in een moeilijke periode. Ik kan haar van harte aanbevelen.
Superfijn zeer geduldig, respectvol luisterend oor daadkrachtig
Zeer positief!
Het is een subliem positieve ervaring! Zowel zakelijk als persoonlijk de best denkbare begeleiding!
Prettige professionele ondersteuning op maat.
Haartsen Letselschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Haartsen Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt:

Heel goed! Snelle, goede en efficiënte hulp
Goed.
Superfijn zeer geduldig, respectvol luisterend oor daadkrachtig
Zeer positief!
Prettige professionele ondersteuning op maat.
Haartsen Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt:

Haartsen Letselschade