- Sterke punten
- Prima kwaliteit en prijs
- Verbeterpunten of tips
- Communicatie over levering & levering zelf waren erg onhandig.
Op basis van de website ging ik uit van 10 werkdagen levertijd. Daardoor hield ik mijn mailbox niet actief in de gaten ivm de bezorging. Op 9 februari kreeg ik een bevestiging van mijn bestelling, op 11 februari werd een mail verstuurd dat alles de volgende dag al zou worden bezorgd. Die mail las ik niet op tijd.
Normaal gesproken is dat natuurlijk super fijn, als iets veel sneller kan worden bezorgd dan verwacht, maar:
1. Een dag van tevoren mailen is te kort voor een dergelijke levering. Het is geen pakketje dat je even aanneemt--het waren 120 planten. In de mail over de bezorging stond weliswaar "Mocht u niet thuis zijn, maakt u zich geen zorgen, de bestelling wordt netjes in de tuin achtergelaten.", maar ik weet niet hoe die bezorger dat in zijn eentje zou hebben gedaan. Zie volgend punt.
2. Gelukkig waren we toevallig met twee mensen thuis, want we moesten eigenhandig de 120 planten stuk voor stuk aanpakken van de (overigens vriendelijke) bezorger en neerzetten op een tijdelijke plek. Een soort palet of ander middel om de planten te kunnen dragen was handig geweest; nu waren we een minuut of 30 bezig met alles stuk voor stuk over te hevelen uit de bestelwagen, steeds met 1 plant per hand heen en weer lopen.