8.8 /10

checkbox97% beveelt Haag-planten.nl aan!

Rob Hermans

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik heb 20 ilex haagplanten besteld en ontvangen in de maat 20cm tot 30 cm. De planten waren bijna allemaal net 20 cm met 1 of 2 takken. Ik had wat bossige planten verwacht en wat hogere. Uiteindelijk wil ik mijn buxushaag gaan vervangen. Waarschijnlijk niet met deze.

Duidelijker laten zien hoe de planten er bij levering uitzien
Planten waren uitstekend verpakt

Ton van Brussel

Eerder planten afgehaald. Uitstekende kwaliteit. Een jaar later wat bij besteld na vandalisme vorige serie. Goed verpakt, mooie planten.

Bert Van de Laar

Mijn ervaring met dit bedrijf is positief

De planten waren netjes verpakt en zagen er fris uit0
tevreden

Ina van Gerrevink

SterSterSterSterLege ster

De bestelling verliep vlot. Bij het uitpakken bleken er 6 plantjes (illex)te weinig in te zitten. Een mailtje gestuurd en het werd gelijk opgelost. later bleek dat wij er nog wat illexen buj moesten hebben. opnieuw een bestelling geplaatst. helaas waren er nu de verkeerde ons toegezonden..bestelling van ons was wel juist. via de app gecommuniseerd. het werd snel en vriendelijk opgelost. 2 dagen later werden de juiste illexen al bezorgd. Dat heet goede service.

service en bereikbaar via app. klant vriendelijk
de bestellingen nog beter checken of het juiste wordt geleverd.

Martijn

Snelle levering en alle planten hebben de verzending helemaal overleefd.

Goede prijzen en snelle levering

Rogier

Portugese Laurier en Ilex Crenate bollen besteld

Mooie planten, snel geleverd voor een redelijke prijs. Telefonisch goed bereikbaar.

Eric Kempen

Mooie plantjes voor weinig geld

Eerste levering niet gekomen maar goed opgelost
Goed verpakt en geen één slecht

Paul Beekhof

Prima verzorgd wat betreft informeren, kwaliteit en levering.

Zie boven

Teuny Leeuwen-Jongejan

Keurig netjes geleverd

Planten goed vochtig verpakt
Geen,prima 1e ervaring

Piet Hermans

SterSterSterSterLege ster

360 Green Hedge plantjes van 5- 10 cm besteld. Bezorging met DPD. Netjes verpakt in lastc in bananenkistje. Thuis in water gezet en volgende dag geplant. Goede worsteling aan de plantjes en qua aantal zowat het dubbele. Soms zitten er meerdere plantjes bij 1 stek. Ben erg tevreden met bestelling bij dit bedrijf.

Beetje verwarrend bericht van distributie centrum Veenendaal dat daar de plantjes afgehaald konden worden. Toch dag later met pakketbestelling alsnog verstuurd.
Prima service en levering.

Simone Augustinus-Jorem

Vlot, adequaat en persoonlijk.

Meedenkend

Piet Vromans

Prima gegaan. De bestelde planten zagen er goed uit, adequaat verpakt en snel geleverd.

Alles was prima.
Er was even contact nodig over de verzender, daar werd snel op gereageerd. Online een duidelijke instructie hoe het planten en de verwerking het beste te doen is met een duidelijke video

Franc Awater

Ga zo door!

Thijs Clement

Super!

Snel en aardig

Haag-planten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Haag-planten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 1 maart 2017

Haag-planten.nl

Welkom bij het Haagplanten Centrum! Wij leveren snel en uit eigen kwekerij, dit garandeert de hoogste kwaliteit. Daarom krijgt u bij alle hagen hergroeigarantie. Waarom bij Haag-planten ? ○ Beste prijs/kwaliteits verhouding ○ Veilig betalen via IDEAL ○ Gemakkelijk bestelproces ○ 3 maanden hergroeigarantie ○ Snelle levering ○ Snelle communicatie

Bruinehorstweg 30

De planten waren netjes verpakt en zagen er fris uit0
tevreden

Ina van Gerrevink

service en bereikbaar via app. klant vriendelijk
de bestellingen nog beter checken of het juiste wordt geleverd.

Martijn

Snelle levering en alle planten hebben de verzending helemaal overleefd.

Goede prijzen en snelle levering

Rogier

Portugese Laurier en Ilex Crenate bollen besteld

Eric Kempen

Mooie plantjes voor weinig geld

Eerste levering niet gekomen maar goed opgelost
Goed verpakt en geen één slecht

Paul Beekhof

Prima verzorgd wat betreft informeren, kwaliteit en levering.

Zie boven

Teuny Leeuwen-Jongejan

Keurig netjes geleverd

Planten goed vochtig verpakt
Geen,prima 1e ervaring

Piet Hermans

SterSterSterSterLege ster

Prima service en levering.

Simone Augustinus-Jorem

Vlot, adequaat en persoonlijk.

Meedenkend

Piet Vromans