Erik Dijk
- Sterke punten
- Geen dure prijzen
- Verbeterpunten of tips
- Communicatie tussen de bezorging liep stroef,of dit nu aan dpd licht ?
Aankoop prima
Levering en beplanting uitstekend. Alles conform offerte.
Goede levering planten zoals verwacht nu afwachten hoe ze het gaan doen.
Vlotte bestelling en levering maar te weinig plantjes geleverd.
Zeer goede kwaliteit zo te zien en uitleg om planten te poten
Vooraf contact gehad,hetgeen prettig was.
Een haag van 40 planten besteld een al binnen een week geleverd gekregen. Ging prima.
uitstekende ervaring: snelle levering, planten heel goed verpakt, prima kwaliteit
Net bedrijf, goede service en goede prijs kwaliteit verhouding.
Levering van de planten duurde ca.1,5 week, planten zijn bezorg door DPD en dat is goed gegaan. Planten zijn netjes neergezet op de afgesproken plek, wij hoefden hier dus niet voor thuis te zijn. Plantjes zien er allemaal goed uit.
portugese laurier als haag plant besteld
Heel goed
Haag-planten.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Haag-planten.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Haag-planten.nl
Bruinehorstweg 30
6741 PL Lunteren
Aankoop prima
Levering en beplanting uitstekend. Alles conform offerte.
Goede levering planten zoals verwacht nu afwachten hoe ze het gaan doen.
Vlotte bestelling en levering maar te weinig plantjes geleverd.
Zeer goede kwaliteit zo te zien en uitleg om planten te poten
Vooraf contact gehad,hetgeen prettig was.
Net bedrijf, goede service en goede prijs kwaliteit verhouding.
portugese laurier als haag plant besteld
Heel goed