8.8 /10

checkbox94% beveelt GoodStore aan!

Paul Hilkhuijsen

Zeer tevreden over mijn bestelling bij GoodBricks. De levering van de LEGO Ideas - La Catrina (21372) en LEGO Icons - Leonardo da Vinci's Flying Machine (10363) was snel en netjes verzorgd. Beide sets waren goed verpakt en werden vlot geleverd. De doos van de Leonardo da Vinci's Flying Machine had helaas een lichte beschadiging opgelopen tijdens het transport, maar dit lag duidelijk aan de vervoerder en niet aan GoodBricks. De inhoud was volledig onbeschadigd. Goede communicatie, scherpe prijzen en een snelle levering. Ik bestel hier zeker nog eens mijn LEGO-sets! Aanrader voor iedere LEGO-liefhebber!

Pieter Dumoulin

LED lampen gekocth

Kwaliteitscontrole op geleverde spullen.
Snelle reactie na melding van defect. Gratis en zonder moeite vervangproduct ontvangen.

Jos Bezemer

Wim Rubergen

Goed en duidelijk

Duidelijk aangegeven dat het wat langer kon duren

Mariëtte Van Onck-Geraerts

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Tja ik heb niet goed mijn huiswerk gedaan, wissellijst zag er goedkoop uit. Dus ik heb ze niet opgehangen.Ik heb voor de zelfde prijs veel mooiere wissellijst met echt glas. Zag er tien x beter uit. Nogmaals mijn fout niet goed opgelet.

Nogmaals mijn eigen fout

Antwoord GoodStore

Beste Mariëtte, Dank voor feedback. Vervelend dat de door ons geleverde lijsten niet naar wens waren. Wij tonen online toch echt dat wij met acrylgas werken (ivm breekbaarheid en verzenden via DHL) en u had uiteraard recht van retour maar heeft u geen gebruik van gemaakt. Glaswerk kunnen wij overigens ook leveren, maar alleen op basis van afhalen bij ons magazijn. U gaf aan de lijsten nu bij Hornbach gehaald te hebben, voordeel daar is dat u zelf direct meeneemt en zodoende is echt glas weer beter mogelijk. Hopelijk volgende keer beter! Met vriendelijke groet, Verkoopteam Goodstore

Richard Davids

Hele goede service

Duidelijkheid en meedenken
Ga zo door

Joop Fraanje

Goede communicatie en keurig verpakt geleverd!

Kim Sheldon

Top

Henk van de Ridder

Prima. Snelle, correcte, nette levering.

Lizette Jonkers-Roelofs

De verkeerde kleur fotolijsten was opgestuurd helaas. Kan gebeuren. Met één telefoontje was dit gauw opgelost: de juiste lijsten werden met een paar dagen gebracht en verkeerde opgehaald.
Binnen 1 werkdag mailtjes beantwoorden.

Mart

Filip Rombaut

Snelle verzending en duidelijke communicatie. En het allerbelangrijkste respect voor de Lego ( geen doosjes waar amper bescherming inzit zoals bij Amazon het geval is)

J. van de Plas

SterSterSterLege sterLege ster

Jammer van de bezorging

Niet pas na het bestelproces aangeven dat bezorging een paar dagen langer kan duren. En eens rondkijken na een andere bezorger. Het leveren duurde uiteindelijk een volle twee weken.
Assortiment

Antwoord GoodStore

Beste meneer van de Plas, Dank voor feedback en nogmaals voor uw bestelling. Helaas is de initiële zending via DHL na tevergeefse pogingen om af te leveren retour afzender gekomen. Daarna hebben wij z.s.m. opnieuw kosteloos toegezonden. Helaas dus door overmacht langer geduurd dan normaliter. Nogmaals excuses voor dit ongemak, maar fijn om te vernemen dat u verder wel tevreden bent en ons nog steeds aanbeveelt! Met vriendelijke groet, Verkoopteam Goodstore

Gerard Verbeek

H. Mulder

SterSterSterHalve sterLege ster

goed

duidelijk

GoodStore verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GoodStore heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 31 juli 2013

GoodStore

Goodstore is de webshop voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met meer dan 30 webshops op het gebied van Sign & Display, Home & Living en Office & Print, is Goodstore met recht de veelzijdigste webshop van Nederland! Naast het uitgebreide assortiment, voert Goodstore ook unieke maatwerk producten en bijzondere merken. Goodstore is de partner die met u meedenkt en altijd optimale service biedt.

Ambachtsweg 6

2641 KS Pijnacker

Paul Hilkhuijsen

Pieter Dumoulin

LED lampen gekocth

Kwaliteitscontrole op geleverde spullen.

Jos Bezemer

Hele goede service

Duidelijkheid en meedenken
Ga zo door

Joop Fraanje

Goede communicatie en keurig verpakt geleverd!

Kim Sheldon

Top

Henk van de Ridder

Prima. Snelle, correcte, nette levering.

Lizette Jonkers-Roelofs

Binnen 1 werkdag mailtjes beantwoorden.

Mart

Filip Rombaut