Dionisie
prima
Prima, snelle levering, goed producten
Lekkere maaltijden, maar wat ik vooral handig vind is dat je gelijk aan de voorkant al ziet hoeveel kcal, vetten etc er totaal in die maaltijd zit. Je hoeft er niet achter te kijken en ook niet per 100 gram aangeduid, gewoon in een oogopslag
Goed!
Lekker en vullend maaltijddrank
Ik probeer soms een ander bedrijf maar heb nog niks beters gevonden dan producten van fuelyourbody. En de beste verzending en verpakking.
1e bezorgdag niet gehaald, wel netjes bericht hierover ontvangen. 2e dag bestelling ontvangen, de track-trace geeft redelijk aan hoe laat het pakket bezorgd wordt.
Vriendelijk persoon die de gerechten afleverde
Levering klopt
The food is amazing. The service also good. I would suggest to do the delivery even if I m not at home that moment. Other brands just leave the packages (in ice) in front of my door and that helps me a lot!
BEST ready meal service we've tried!
Lekker en koolhydraten arm
Zeer goed Al jarenlang klant Enkel 2 bestellingen geleden een fout ivm de levering maar was de fout van postnl. FYB nam verantwoordelijkheid hiervoor en heeft alles netjes rechtgezet. Top top topbedrijf. Ik schrijf niet vaak een review maar hier verdienen ze wel een. 10/10!
Fuelyourbody verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fuelyourbody heeft de volgende resultaten bereikt:
prima
Prima, snelle levering, goed producten
Goed!
Lekker en vullend maaltijddrank
Vriendelijk persoon die de gerechten afleverde
Levering klopt
BEST ready meal service we've tried!
Lekker en koolhydraten arm
Fuelyourbody heeft de volgende resultaten bereikt: