Goed. Heb 1 keer contat gehad dat mijn auto niet open ging. Kwma snel iemand langs en verhielp het probleem.
- Product of service:
- Jaarlijkse evaluatie leaserijder
Alles zeer duidelijk!
De relatie met Friesland Lease wordt als zeer prettig ervaren, zijn altijd correct in de afhandeling van zaken. Accountmanagement en binnendienst zijn goed bereikbaar en reageren altijd binnen de gestelde tijd.
Mijn algemene ervaring is goed. Bij schade snel en efficient geholpen.
TOPSERVICE!
Bij alles waar ik contact met Friesland Lease heb gehad werd alles netjes af gehandeld
Tot nu toe tevreden
Prima contact. Begrijpt mijn wensen. In samenspraak met mijn werkgever is het gelukt dat ik in de auto rijdt die mijn voorkeur heeft.
Prima maatschappij met waar wenselijk persoonlijk contact en advies op maat. Verder als berijder tevreden met de app waarin alle benodigde zaken zijn terug te vinden.
Dit gaat via de zaak, dus heb er niet zoveel mee te maken.
Een technische probleem of reparatie wordt zonder mijn tussenkomst als bestuurder verholpen bij de garage.
Weinig contact met jullie organisatie. Daarom is deze vraag lastig te beantwoorden.
Positief. Oplossingsgericht.
Goede service
Friesland Lease verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Friesland Lease heeft de volgende resultaten bereikt:
Alles zeer duidelijk!
Mijn algemene ervaring is goed. Bij schade snel en efficient geholpen.
TOPSERVICE!
Tot nu toe tevreden
Dit gaat via de zaak, dus heb er niet zoveel mee te maken.
Positief. Oplossingsgericht.
Goede service