Lilian

uitstekend

Ben van Tilburg

Fijn bedrijf met fijne medewerkers

George

Hier is een korte, mooie en AVG-proof beschrijving: De service was van begin tot eind perfect. De medewerker was professioneel, duidelijk en zeer betrokken. Alles werd snel en correct geregeld. Ik ben erg tevreden en kan Expert zeker aanbevelen.

Judith

Telefonisch bereikbaar en uitstekend geholpen. Bevestiging gelijk in de mail en binnen week geleverd.

Bianca

Kundig, super service, goed advies, nakomen afspraken, meedenken.

Buffy

Het beste bedrijf in mijn regio

Giuseppe

Uitstekend

Francisca

Zeer goede uitleg over verschillende tv's . Over de beeldkwaliteiten. Snel geleverd. De medewerker heeft de tv uit Delfzijl gehaald, daar was deze nog op voorraad, en bij ons thuis aan het einde van de middag afgeleverd. Super service en vriendelijk personeel👍

Joop

Expert, altijd goed.

Xxxx

SterSterSterSterLege ster

Goede winkel

Geert Horst

Prima meegedacht door de medewerker over (on)mogelijkheden inbouw koel-vriescombinatie

peter

EXPERT een winkel waar je nog als mens wordt behandeld en waar ze nog weten wat het woord SERVICE betekend en wat het inhoud.goedzo ga zo door

Annemiek Hermans

Deze zaak heeft service zeer hoog in t vaandel. Een hele verademing met andere winkels. Echt n aanrader!

Bertus.

Goede prijs - kwaliteit verhouding

Expert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Expert heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 21 oktober 2017

Expert

Expert is een vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt op de pijlers: beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Het zit in ons DNA om klanten blij te maken. Vandaar dat we ook doorlopend meten hoe klanten onze service hebben ervaren zodat we onze klanten nog blijer kunnen maken. Of het nu gaat om TV, wasmachine, vaatwasser, koelkast, vriezer of stofzuiger: Expert heeft een zorgvuldig geselecteerd assortiment waardoor u altijd het juiste apparaat vindt. U koopt bij Expert altijd lokaal, of het nu in een van onze 140 winkels is of online via expert.nl

Gildenstraat 7

Fijn bedrijf met fijne medewerkers

George

Judith

Bianca

Kundig, super service, goed advies, nakomen afspraken, meedenken.

Buffy

Het beste bedrijf in mijn regio