Lilian
uitstekend
Fijn bedrijf met fijne medewerkers
Hier is een korte, mooie en AVG-proof beschrijving: De service was van begin tot eind perfect. De medewerker was professioneel, duidelijk en zeer betrokken. Alles werd snel en correct geregeld. Ik ben erg tevreden en kan Expert zeker aanbevelen.
Telefonisch bereikbaar en uitstekend geholpen. Bevestiging gelijk in de mail en binnen week geleverd.
Kundig, super service, goed advies, nakomen afspraken, meedenken.
Het beste bedrijf in mijn regio
Uitstekend
Zeer goede uitleg over verschillende tv's . Over de beeldkwaliteiten. Snel geleverd. De medewerker heeft de tv uit Delfzijl gehaald, daar was deze nog op voorraad, en bij ons thuis aan het einde van de middag afgeleverd. Super service en vriendelijk personeel👍
Expert, altijd goed.
Goede winkel
Prima meegedacht door de medewerker over (on)mogelijkheden inbouw koel-vriescombinatie
EXPERT een winkel waar je nog als mens wordt behandeld en waar ze nog weten wat het woord SERVICE betekend en wat het inhoud.goedzo ga zo door
Deze zaak heeft service zeer hoog in t vaandel. Een hele verademing met andere winkels. Echt n aanrader!
Goede prijs - kwaliteit verhouding
Expert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Expert heeft de volgende resultaten bereikt:
uitstekend
Fijn bedrijf met fijne medewerkers
Kundig, super service, goed advies, nakomen afspraken, meedenken.
Het beste bedrijf in mijn regio
Uitstekend