Paul
Bestelling netjes verpakt en snel ontvangen.
- Beschrijf uw ervaring in een regel
- Het bestellen op de website is eenvoudig en overzichtelijk!
Bestelling netjes verpakt en snel ontvangen.
Vele verschillende producten van goede kwaliteit, en snel geleverd.
Uitstekende service, razendsnelle afhandeling én doordacht advies - dit bedrijf denkt echt met je mee!
Zeer goede klanten service duidelijk enzeer goed advies
Heldere website snelle levering
Kwalitatief hoogwaardige producten voor gunstige prijs, goede adviezen en nazorg
Duidelijke instructies
Heel goed, zorgvuldig geholpen door Lucas
Goed bedrijf met de beste spullen.
Eerste keer een bestelling, geplaatst, gewoon prima
Gemakkelijk bestellen en snelle service.
2 x besteld voor 2 platte daken.. kwalitatief materiaal, duidelijke uitleg, snelle service.. echt top!
Top
Bestelling ging soepel. Overzichtelijke site. Pakket op tijd ontvangen. Juiste pakbon zat er op. Tijdens het daadwerkelijk uitpakken bleek dat er een andere inhoud in de doos zat. Ivm paasweekend helaas bijna een week vertraging opgelopen met het plaatsen van een dak op mijn schuur. Ook 1 dag voor niks thuis gebleven om het nieuwe pakket te ontvangen wat een dag later kwam. 3 keer een mail gestuurd om een vorm van compensatie te vragen. Geen reactie meer gehad.
EPDM XL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
EPDM XL heeft de volgende resultaten bereikt:
Bestelling netjes verpakt en snel ontvangen.
Vele verschillende producten van goede kwaliteit, en snel geleverd.
Zeer goede klanten service duidelijk enzeer goed advies
Heldere website snelle levering
Duidelijke instructies
Heel goed, zorgvuldig geholpen door Lucas
Goed bedrijf met de beste spullen.
Eerste keer een bestelling, geplaatst, gewoon prima
Gemakkelijk bestellen en snelle service.
Top
EPDM XL heeft de volgende resultaten bereikt: