Gotink
Goede kwaliteit en Goed bedrijf
- Beschrijf uw ervaring in een regel
- Julie denken mee met klant dat is fijn
Goede kwaliteit en Goed bedrijf
Prettig telefonisch contact met duidelijk antwoorden op mijn vragen. Ik wilde mijn bestelling graag de volgende dag in huis hebben, dat is gelukt. Ik kon nog net voor 15:00 uur bestellen. Ook handig trouwens dat er voor een paar euro een set proeffolie te bestellen van 2 verschillende diktes!
bij mijn gebrek aan ervaring een geduldige perfecte telefonische ondersteuning ondervonden
Fijn bedrijf met snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding
Heb er meerdere keren wat besteld ,goede producten , goed uitleg over de producten, gewoon top
Snel, vriendelijk en professioneel
Top, ik zou hier zo weer bestellen
Prettig geholpen door vakkundig personeel. Keurig bedrijf met nette opslag en ontvangstruimte.
Scherpe prijzen en snel geleverd
Zeer snelle levering. Alles geleverd zoals besteld.
Snelle levering! Je hoeft niet na te denken over wat je nodig hebt want dat wordt voor je gedaan. Verder bieden ze een heel duidelijke instructie-video zodat de verwerking heel soepel verloopt! Absoluut een aanrader!
Betrouwbaar bedrijf en snelle levering
Snelle levering, goede prijs en top uitleg via de mail!
Prettig om te materialen te bestellen. Duidelijke website.
Het bedrijf levert snel kwaliteit producten.
EPDM XL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
EPDM XL heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijn bedrijf met snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding
Snel, vriendelijk en professioneel
Top, ik zou hier zo weer bestellen
Scherpe prijzen en snel geleverd
Zeer snelle levering. Alles geleverd zoals besteld.
Betrouwbaar bedrijf en snelle levering
Snelle levering, goede prijs en top uitleg via de mail!
Prettig om te materialen te bestellen. Duidelijke website.
Het bedrijf levert snel kwaliteit producten.
EPDM XL heeft de volgende resultaten bereikt: