heer/mevrouw A. Mijnders
De monteurs die komen om onze ventilatiebox en c.v.-ketel te onderhouden zijn vriendelijk en doen hun werk netjes. Met de administratieve afhandeling hebben wij niet zulke goede ervaringen.
Snelle service en duidelijke communicatie van wat ze gaan doen.
Positief, professioneel belangstellend
Ervaren monteurs die eerste klasse werk leveren
Goed.
De installateur was zeer professioneel en deskundig. Het werk was zo klaar. Absoluut aan te raden.
Zeer vriendelijke mensen die hier de ketel hebben gemonteerd. Ook de persoon die voor een uitleg, mogelijkheden, opties als eerste voorbij kwam, was erg aardig en duidelijk. De werkwijze van de heren was erg fijn, geen rotzooi en alles schoon achtergelaten.
Snel en op een prettige manier geholpen
De monteur die langskwam was echt aardig en dacht in oplossingen en nam de tijd om dingen goed uit te leggen
Goed geholpen
Makkelijk te bereiken,snel een afspraak gekregen
Zeer goed❗️
De monteurs die kwamen, jonge jongens, die moeten cursussen volgen hoe ze met klanten om moeten gaan. Waren wat onbeholpen jongens Ik had b.v gezegd dat ik fe oude cv ketel zelf wilde houden. Om deze reden wilden de heren de cv ketel niet naar beneden brengen evenals andere onderdelen. Hun motief: Wij hebben maar een rug Ik ben een alleenstaande man van 75 Dus cursus klantvriendelijk handelen lijkt mij raadzaam.
Onderhoudsservice is altijd goed en wbt het advies over een nieuwe WTW ben ik ook zeer tevreden.
Jammer dat de opdracht in 2 gedeeltes werd uitgevoerd waardoor de vieze kanalen werden aangesloten op een nieuwe ventilatiebox
Energiewacht Ventilatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Energiewacht Ventilatie heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle service en duidelijke communicatie van wat ze gaan doen.
Positief, professioneel belangstellend
Ervaren monteurs die eerste klasse werk leveren