Melden van de storing
Nakomen van afspraken
Reactietijd na melding van de storing
8.2/10

anonymous

Snelle service en vakmensen. Goede prijs ook.

Kunt u dit toelichten?
Ging makkelijk via internet.
Snelheid en deskundigheid.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Service uitbreiden tot hele cv installatie.

Antwoord Energiewacht Storing

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en feedback. Fijn om te lezen dat onze dienstverlening zo goed gewaardeerd wordt. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

wordt niet geluisterd naar wat er gevraagd wordt, ondeskundig personeel

reageren snel
beter opgeleid personeel
monteur was zeer snel te plaatse

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Dank u wel voor uw feedback. Vervelend om te lezen dat u zich niet gehoord voelde en dat u onze dienstverlening als onvoldoende deskundig heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We zijn blij dat u de snelheid van onze reactie en de komst van de monteur positief benoemt. Uw opmerkingen nemen we serieus en geven we intern door om te kijken waar we kunnen verbeteren. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

SterSterSterLege sterLege ster

In eerste instantie gebeld, ik betaal voor service en onderhoud. Jaarlijks Onderhoud moet ik zelf achteraan bellen. De service is vaak laat, ik belde dat er geen warm water was. Ik kreeg te horen dat dat geen dringende situatie is en daarom 3 dagen na het belletje aan de beurt was. Nadat de monteur weg was hadden wij nog steeds geen warm water. Weer gebeld en er werd gekeken wanneer er in de week weer een monteur kon komen. Ikzelf heb aangegeven te betalen voor service en onderhoud en wel verwachtte dat dit niet zolang weer ging duren. Die avond kwam er gelukkig een medewerker die het heeft kunnen oplossen.

Wat viel u in positieve zin op?
Professionele monteurs die hart voor de zaak hebben.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Kijk naar de contracten en bel voor onderhoud ipv dat de klant er zelf achteraan moet bellen. Ook de rekening erna voor een onderdeel vind ik helemaal dubieus, dit had voorkomen kunnen worden als er periodiek volgens de afspraak onderhoud word gepleegd.

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw uitgebreide toelichting. We begrijpen dat u teleurgesteld bent over het verloop van de storing en het feit dat u zelf moest bellen voor een onderhoudsafspraak. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. Fijn om te horen dat de storing uiteindelijk nog dezelfde avond is opgelost en dat u onze monteurs als professioneel en betrokken heeft ervaren. Uw opmerkingen over het onderhoudsproces en de facturatie nemen we serieus en geven we intern door. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Storing niet verholpen wacht al bijna 2 weken op printplaat

Zit nog steeds te wachten op verhelpen storing
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Afspraken nakomen en aangeven hoe lang het nog kan duren.
Aardige medewerkers die goede intenties hebben

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw review. We begrijpen dat het vervelend is dat u nog steeds op de vervanging van het onderdeel wacht. In sommige gevallen is de levertijd helaas langer dan gewenst. We doen ons best om u zo snel mogelijk te helpen en begrijpen dat duidelijke communicatie hierin belangrijk is. Uw feedback nemen we ter harte en geven we intern door. Fijn om te horen dat u onze collega’s als vriendelijk heeft ervaren! Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

SterSterSterLege sterLege ster

Communicatie gaat niet goed. Automatische incasso machtiging ging niet goed, waardoor onterecht aanmaningen werden gestuurd.

Wat viel u in positieve zin op?
Alleen de vriendelijke mensen zowel aan de telefoon als de monteur voor reparatie.
Kunt u dit toelichten?
Te lang op onderdelen gewacht. Moest er zelf achteraan bellen. Na twee contact momenten uiteindelijk een monteur op bezoek gehad.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Proactiever klant berichten over voortgang van de reparatie.

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat er iets is misgegaan met het verwerken van uw automatische incasso. Volgens onze gegevens is de machtiging inmiddels juist ingesteld. Mocht u hier nog vragen over hebben, dan kijken we uiteraard graag met u mee. Uw opmerkingen over de communicatie nemen we serieus, we blijven ons inzetten om klanten tijdig en proactief te informeren. Fijn om te lezen dat u onze collega’s als vriendelijk heeft ervaren! Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

SterSterSterHalve sterLege ster

komen op tijd

de snelle reperatie
niet
Kunt u dit toelichten?
kon storing nummer snel vinden op de ketel.

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor deze positieve feedback. Fijn om te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. We werken hier dagelijks aan door waar nodig steeds weer te verbeteren. Goed om dan te lezen dat het ook zo is ervaren. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Wel probleem vastgesteld maar niet opgelost

Wel snel opgepakt
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Betere communicatie en zorgen dat en geconstateerd probleem ook wordt opgelost.
Geen directe communicatie van monteur met mij

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend om te lezen dat het probleem wel is vastgesteld, maar nog niet is opgelost, en dat u niet voldoende bent meegenomen in de communicatie. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We geven uw feedback intern door om te kijken hoe we tot een passende oplossing kunnen komen. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Van der schaaf

Vriedelijk

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer van der Schaaf, Hartelijk dank voor uw positieve review. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

C.Teerlink

Vriendelijkheid
Na het melden is storing op dezelfde dag verholpen

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer Teerlink, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wat goed om te horen dat de storing dezelfde dag nog is verholpen en dat u onze service als vriendelijk en efficiënt heeft ervaren. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Koos Velthuis

Alles verliep correct.

Vriendelijk en deskundige monteur
Zo doorgaan
Kunt u dit toelichten?
Melding werd correct en vlot verwerkt.

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer Velthuis, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, van de melding tot aan de oplossing. We zijn blij dat u onze monteur als vriendelijk en deskundig heeft ervaren. We blijven ons inzetten om dit serviceniveau vast te houden! Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Altijd klaar om te helpen

Alles

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

IJfs

Deskundig

Spontaan personeel
Korte wachttijden

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer Yfs, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat u onze collega’s als spontaan en deskundig heeft ervaren. Ook de korte wachttijden zijn natuurlijk prettig. We blijven ons inzetten om deze kwaliteit vast te houden en waar mogelijk nog verder te verbeteren. Vriendelijke groeten, Team Webcare Energiewacht.

Pete van Agthoven

Er komt altijd wel iemand

Lekker zo doorgaan.
Wat viel u in positieve zin op?
Storing opgelost en wij weer blij dat alles werkte!
Bellen en komen

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer van Agthoven, Bedankt voor uw mooie beoordeling en de toelichting daarbij! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en dat het probleem snel is opgelost. We doen ons best om storingen zo snel mogelijk op te lossen. Uw compliment geven we met plezier door aan het team! Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Probleem snel opgelost

Lange wacht tijd via bellen
Klacht werd snel opgelost
Nvt

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie beoordeling en toelichting. Goed om te horen dat de storing snel is opgelost. De langere wachttijd aan de telefoon is natuurlijk niet prettig, we nemen dit mee in onze interne evaluatie. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

anonymous

Snel en accuraat gewerkt.

Kunt u dit toelichten?
Na de eerste melding werd mij geadviseerd om wederom te resetten, terwijl ik dat al drie keer had gedaan. Na volgende melding ging het prima
Wat viel u in positieve zin op?
Zeer adequaat opgelost door monteur.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Ook in het weekend ( mijn eerste melding) serieus behandelen.

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie beoordeling en toelichting. Fijn dat het probleem uiteindelijk adequaat is opgelost door onze monteur. We begrijpen dat het vervelend is dat uw eerste melding in het weekend niet direct serieus werd opgepakt. We nemen uw feedback hierover mee om onze service verder te verbeteren. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Geantwoord op

Energiewacht Storing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht Storing heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 18 juli 2019

Energiewacht Storing

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwste duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben we bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

8028 PS Zwolle

Melden van de storing
Nakomen van afspraken
Reactietijd na melding van de storing
8.2/10

anonymous

Snelle service en vakmensen. Goede prijs ook.

Kunt u dit toelichten?
Ging makkelijk via internet.
Snelheid en deskundigheid.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Service uitbreiden tot hele cv installatie.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

wordt niet geluisterd naar wat er gevraagd wordt, ondeskundig personeel

reageren snel
beter opgeleid personeel
monteur was zeer snel te plaatse

Wat viel u in positieve zin op?
Professionele monteurs die hart voor de zaak hebben.

Storing niet verholpen wacht al bijna 2 weken op printplaat

Zit nog steeds te wachten op verhelpen storing
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Afspraken nakomen en aangeven hoe lang het nog kan duren.
Aardige medewerkers die goede intenties hebben

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Proactiever klant berichten over voortgang van de reparatie.

SterSterSterHalve sterLege ster

komen op tijd

de snelle reperatie
niet
Kunt u dit toelichten?
kon storing nummer snel vinden op de ketel.

Wel probleem vastgesteld maar niet opgelost

Wel snel opgepakt
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Betere communicatie en zorgen dat en geconstateerd probleem ook wordt opgelost.
Geen directe communicatie van monteur met mij

Alles verliep correct.

Vriendelijk en deskundige monteur
Zo doorgaan
Kunt u dit toelichten?
Melding werd correct en vlot verwerkt.

Altijd klaar om te helpen

Pete van Agthoven

Er komt altijd wel iemand

Lekker zo doorgaan.
Wat viel u in positieve zin op?
Storing opgelost en wij weer blij dat alles werkte!
Bellen en komen

Probleem snel opgelost

Lange wacht tijd via bellen
Klacht werd snel opgelost
Nvt

anonymous

Snel en accuraat gewerkt.

Wat viel u in positieve zin op?
Zeer adequaat opgelost door monteur.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Ook in het weekend ( mijn eerste melding) serieus behandelen.

Energiewacht Storing heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10