Melden van de storing
Nakomen van afspraken
Reactietijd na melding van de storing
8.2/10

anonymous

Gewoon omdat Energiewacht ons tot nu toe goed behandeld heeft en haar afspraken altijd nagekomen is.

De snelle reactie
Alleen een telefoontje naar Energiewacht

Antwoord Energiewacht Storing

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor uw positieve feedback. Wij zijn blij te lezen dat we u zo goed van dienst hebben kunnen zijn. Het is ons uitgangspunt om het serviceniveau naar onze klanten hoog te houden, en waar mogelijk nog meer te verbeteren. Fijn dat u dat ook zo heeft ervaren. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

De afspraak maken was al te ingewikkeld, een mevrouw met te weinig kennis moest dat inplannen. Vervolgens komt de monteur in een tijdvak van een halve dag, waardoor je niet van huis wilt gaan. De monteur zelf kwam snel tot de conclusie dat het expansievat stuk was, maar ging ook schoonmaak werkzaamheden aan de ketel doen. Totaal overbodig, want die waren net een paar maand van tevoren al door hun gedaan. Vervolgens krijgt hij een telefoontje van minstens 30 minuten, die helaas ook aan mij is doorberekend. En o ja, het expansievat (standaard onderdeel wat vaak stuk gaat) had meneer niet bij zich, waardoor er een nieuwe afspraak gemaakt moest worden...

Kunt u dit toelichten?
Op online storingen doorgeven word niet gereageerd en als je dan belt is het een onbekwaam iemand die niet begrijpt waar het over gaat
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Storingen kunnen adequater opgelost worden als er standaard onderdelen in uw voertuigen aanwezig zijn

Antwoord Energiewacht Storing

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor uw review. Wij begrijpen uit uw reactie dat het contact met Energiewacht niet naar uw verwachting is verlopen. Wij koppelen uw reactie intern terug en gaan dit voor u uitzoeken. Er wordt contact met u opgenomen. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

anonymous

Goede (technische) ondersteuning. Prettig personeel.

Ga zo door.
Zie boven
Melding op eenvoudig wijze te doen

Antwoord Energiewacht Storing

Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw review, heel fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen. Wij stellen uw reactie en positieve beoordeling zeer op prijs. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

A.Kremer

Wel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Voor ons was het goed gegaan.
Dat de monteur op tijd was
Bellen en er is iemand die je netjes te woord staat

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer Kremer, Dank u wel voor uw positieve feedback. Wij zijn blij te lezen dat we u zo goed van dienst hebben kunnen zijn. Het is ons uitgangspunt om het serviceniveau naar onze klanten hoog te houden, en waar mogelijk nog meer te verbeteren. Fijn dat u dat ook zo heeft ervaren. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Ik ben geen aanbeveler

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Even terugbellen als jullie zeggen dat je terugbelt. Informatie die doorgegeven wordt ook daadwerkelijk aan de monteur doorgeven, scheelt heen en weer rijden voor onderdelen
Wat viel u in positieve zin op?
De 1e monteur die het probleem vond (na meerdere storingen en vervanging van onderdelen)

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het prettig om te horen dat het probleem uiteindelijk goed is opgelost en dat onze monteur de oorzaak wist te vinden na eerdere storingen. Tegelijkertijd nemen we uw opmerkingen serieus. Uw ervaring met het niet teruggebeld worden en het onvolledig doorgeven van informatie aan de monteur is niet zoals wij onze service willen leveren. We begrijpen dat dit voor onnodige frustratie en extra wachttijd kan zorgen. We nemen dit dan ook mee als belangrijk aandachtspunt richting onze interne teams. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

SterSterSterSterLege ster

Wel voor de monteur maar niet voor de telefonische hulp.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
De telefonistes uitleggen dat ze zelf geen monteur zijn dan gaat het sneller om afspraak te maken . Ook communicatie van telefoniste naar monteur is erg matig
Monteurs erg vriendelijk
Kunt u dit toelichten?
Monteur geweest maar die was vergeten gaskraan weer open te zetten . Veel gedoe aan de telefoon de telefonistes snappen het niet .

Antwoord Energiewacht Storing

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaringen. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze monteurs en hun vriendelijkheid. Daar doen we het voor. Tegelijkertijd vinden we het jammer dat het melden van de storing en het telefonisch contact niet naar wens is verlopen. Uw opmerking over de gaskraan die niet werd opengezet, en de verwarring aan de telefoon, nemen we zeer serieus. We begrijpen dat dit voor onnodig gedoe heeft gezorgd. Uw suggestie om onze telefonistes beter te laten uitleggen dat zij geen monteurs zijn, en om de communicatie richting de monteurs te verbeteren, is waardevol en wordt intern besproken. Nogmaals dank voor uw openheid. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, horen we het graag. Vriendelijke groet, Team Energiewacht

Dieperink

Snellehulp, niet lang gewacbt

Prima geholpen, fijne vent
Een beetje omslagtig
Keuzemenu iets eenvoudiger

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer Dieperink, Dank u wel voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Bansraj

Ik geef geen aanbevelingen

Kunt u dit toelichten?
Telefonisch goed bereikbaar en monteur kwam vrij snel.
Positieve inzet medewerkers

Antwoord Energiewacht Storing

Beste mevrouw Bansraj, Hartelijk dank voor het plaatsen van de review, en uw mooie beoordeling. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Huzen

Snel geholpen

Gewoon prima
Opzich prima geen probleem
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
De tijden beter doorgeven zodat je niet hele dag hoef te wachten in mijn geval waren ze er om 16:15

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer Huzen, Dank u wel voor uw review en duidelijke feedback. Wij zijn ons bewust dat een afspraak in een dagdeel niet altijd goed uitkomt. Echter, om zoveel mogelijk klanten van dienst te zijn zit de efficiëntie in de korte routes tussen het ene en andere adres. Als planning hebben we dagelijks te maken met korte termijn afzeggingen, adressen waar niemand aanwezig blijkt, of een onderdeel dat vervangen moet worden en extra tijd in beslag neemt. Een monteur krijgt om die reden pas een of twee adressen ervoor een adres in zijn systeem. Omdat u als klant van ons mag verwachten dat het onderhoud wordt uitgevoerd overeenkomstig de afspraak hopen wij op uw begrip hiervoor. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

dijkfam

Snelle service

Snelle reactie
Nvt
Geen moeite

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer Dijkfam, Dank u wel voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Theresa Kock

Goede service en snelle reactie na melding van storing of bij het stellen van vragen

Wat viel u in positieve zin op?
Het probleem was snel verholpen en de monteur heeft ook nog diverse vragen van mij beantwoord en eea uitgelegd
Kunt u dit toelichten?
Contactformulier ingevuld, uur daarna werd ik al gebeld en is er een afspraak gemaakt
Vooral zo doorgaan

Antwoord Energiewacht Storing

Beste mevrouw Kock, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en lovende beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, en dat u de melding van de storing eenvoudig kon doen via het contactformulier. Ook wat betreft uw complimenten over onze monteur, die niet alleen het probleem snel verholpen heeft maar ook uw vragen heeft beantwoord. Dit soort persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Vosselman

Vriendelijk en makkelijk

Makkelijk
Vriendelijk

Antwoord Energiewacht Storing

Beste mevrouw Vosselman, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn en u de vriendelijkheid van de monteur zo mooi weet te waarden. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Prima service

Kunt u dit toelichten?
Melden was eenvoudig. Zelfde dag verholpen.
Vriendelijkheid medewerker.

Antwoord Energiewacht Storing

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. We werken hier dagelijks aan door waar nodig steeds weer te verbeteren. Goed om dan te lezen dat het ook zo is ervaren. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Ik werd snel geholpen

Het was avond dus de volgende dag afgesproken
Behulpzaam
Weet ik niet

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer, mevrouw, Fijn om te horen dat u snel en behulpzaam bent geholpen, ook al was het buiten kantooruren. We begrijpen dat de reactietijd nog iets sneller zou kunnen, en nemen dit mee om onze service verder te verbeteren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan staan wij natuurlijk graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Vriendelijke mensen

Kunt u dit toelichten?
Call center en mensen op de werkvloer niet altijd goed met elkaar in contact over afspraken, geschiedenis van installatie, afspraken etc.
Wat viel u in positieve zin op?
Vriendelijkheid en meedenk bereidheid van de mensen die langskomen.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Betere informatievoorziening van callcenter over historie, afspraken etc.

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer, mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling en uw mooie woorden over onze monteurs. Fijn dat u onze service met een 8 waardeert! We nemen uw feedback over de communicatie tussen callcenter en buitendienst serieus en gebruiken dit om onze processen te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Geantwoord op

Energiewacht Storing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht Storing heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 18 juli 2019

Energiewacht Storing

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwste duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben we bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

De snelle reactie
Alleen een telefoontje naar Energiewacht

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

anonymous

Goede (technische) ondersteuning. Prettig personeel.

Ga zo door.
Zie boven
Melding op eenvoudig wijze te doen

A.Kremer

Wel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Voor ons was het goed gegaan.
Dat de monteur op tijd was
Bellen en er is iemand die je netjes te woord staat

Ik ben geen aanbeveler

SterSterSterSterLege ster

Wel voor de monteur maar niet voor de telefonische hulp.

Monteurs erg vriendelijk

Keuzemenu iets eenvoudiger

Bansraj

Ik geef geen aanbevelingen

Kunt u dit toelichten?
Telefonisch goed bereikbaar en monteur kwam vrij snel.
Positieve inzet medewerkers

Makkelijk
Vriendelijk

Prima service

Kunt u dit toelichten?
Melden was eenvoudig. Zelfde dag verholpen.
Vriendelijkheid medewerker.

Ik werd snel geholpen

Het was avond dus de volgende dag afgesproken
Behulpzaam
Weet ik niet

Vriendelijke mensen

Wat viel u in positieve zin op?
Vriendelijkheid en meedenk bereidheid van de mensen die langskomen.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Betere informatievoorziening van callcenter over historie, afspraken etc.

Energiewacht Storing heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10