Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Kennis en professionaliteit

anonymous

Goed dat de ketel gecontroleerd wordt.

Prima geregeld!

agw zurich

onderhoud = behoud

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
aanvragen moeten niet alleen digitaal kunnen, maar ook anders!
vriendelijk, deskundig

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste mevrouw Zurich, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en de tijd die u heeft genomen om onze service te evalueren. We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent met onze dienstverlening en dat u onze medewerkers als vriendelijk en deskundig heeft ervaren. Dat waarderen we enorm. Daarnaast danken wij u voor uw waardevolle suggestie om aanvragen niet uitsluitend digitaal mogelijk te maken. We begrijpen dat het prettig is als er meerdere manieren zijn om contact met ons op te nemen, en we nemen uw feedback hierin serieus mee bij de verdere verbetering van onze service. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

A.W. de Jong

Werkt prima.

niet
Efficient

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer de Jong, Hartelijk dank voor deze positieve feedback. Fijn om te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. We werken hier dagelijks aan door waar nodig steeds weer te verbeteren. Goed om dan te lezen dat het ook zo is ervaren. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Onno

makkelijk bereikbaar en snel ter plaatse bij storing

mooi op tijd volgens planning

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste Onno, Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijne woorden! We zijn blij om te horen dat u onze bereikbaarheid en snelle service bij storingen waardeert. Ook fijn dat de afspraak volgens planning is verlopen en dat u tevreden bent over onze vriendelijkheid en professionaliteit. Mooi om te zien dat betrouwbaarheid en snelheid voor u doorslaggevend waren – daar blijven we ons dagelijks voor inzetten. Heeft u in de toekomst toch nog suggesties of verbeterpunten, dan horen we die natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

anonymous

Energiewacht? ze houden zich aan afpraken.

snel en grondig
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Hoe kunt u mij verplichten tot antwoorden als ik geen tips of suggesties op dit moment voel opkomen?

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Geweldig om te zien dat u onze service waardeert met een 10 en ons zou aanbevelen aan anderen. We zijn blij dat u de planning als eenvoudig heeft ervaren en dat onze monteurs en medewerkers als vriendelijk en professioneel worden gezien. Ook uw positieve opmerking over onze snelheid en grondigheid stellen we zeer op prijs. Tot slot: helemaal eens met uw opmerking over de “verplichte” tipvraag – we nemen ‘geen tip is ook een goed teken’ als compliment 😉 Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

anonymous

Handig voor geval in nood (hebben we in het verleden ook al eens meegemaakt)

Wat viel u in positieve zin op?
vriendelijke monteur die vlot wist te werken.

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de tijd die u heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We zijn erg blij om te horen dat u onze service als zeer positief heeft ervaren en dat het plannen van een onderhoudsbeurt soepel verliep. Ook fijn om te horen dat onze monteur vriendelijk en vlot te werk ging – daar doen we het voor! Betrouwbaarheid en vakmanschap zijn kernwaarden binnen onze organisatie, en het is goed om te zien dat dit ook zo wordt ervaren. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard weer voor u klaar. Bedankt voor het vertrouwen in Energiewacht! Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

SterSterSterSterLege ster

al jaren wordt onze cv ketel door EW onderhouden. De afspraken zijn punctueel, zakelijk en er wordt niet onnodig geprobeerd te verkopen. Ik was mijn afspraak vergeten af te zeggen en een nieuwe werd zonder problemen ingepland een week later.

professionaiiteit en accuratesse
laat de mensen even schriftelijk reageren op de afspraak

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve feedback! Het is fijn om te horen dat u al jarenlang tevreden bent over het onderhoud van uw cv-ketel door Energiewacht. Uw waardering voor onze punctualiteit, professionaliteit en het feit dat we niet onnodig producten proberen te verkopen, waarderen we zeer. Ook uw compliment over de soepele herplanning van de afspraak nemen we graag in ontvangst. Uw suggestie over een schriftelijke bevestiging kunnen wij u het volgende melden. U ontvangt deze standaard via de mail. Kijkt u voor zekerheid ook altijd even bij uw spamberichten. En de mogelijkheid om te reageren op afspraken is ook altijd mogelijk via info@energiewacht.nl. Het kan voorkomen dat de respons wat langer duurt dan u van ons gewend bent. Dit is afhankelijk van de drukte en de capaciteit op de betreffende afdeling. Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring! Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Klantvriendelijk, proffesioneel en kundig

Zie eerder

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en positieve woorden! We zijn erg blij om te horen dat u onze service als klantvriendelijk, professioneel en kundig ervaart. Het is fijn dat zowel de planning, communicatie als de uitvoering naar wens verliepen. Uw waardering voor onze monteurs en hun vakmanschap doet ons goed. Mocht u in de toekomst nog suggesties of wensen hebben, dan horen we dat natuurlijk graag. Voor nu: bedankt voor uw vertrouwen! Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Aart Langeraar

Al jaren tevreden over uitvoering werkzaamheden en monteurs. Alleen jammer dat nu mijn ketel wat ouder is, bepaalde dingen niet meer onder vergoeding vallen, maar ik dat apart moet afrekenen. Zonder vermindering abonnementsgeld.

Wat viel u in positieve zin op?
Monteur maakte er geen haastklus van.

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer Langeraar, Hartelijk dank voor uw reactie en het delen van uw positieve én kritische feedback! We zijn blij om te horen dat u al jaren tevreden bent over onze monteurs en de kwaliteit van de werkzaamheden. Dat waarderen we enorm. Tegelijk begrijpen we uw teleurstelling over het feit dat bepaalde kosten bij oudere ketels niet meer vergoed worden, terwijl het abonnementsgeld gelijk blijft. Fijn ook dat u onze monteurs als zorgvuldig en niet gehaast ervaart — dat is precies de benadering waar we voor staan. Nogmaals dank voor uw vertrouwen en openheid. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

anonymous

De monteur was deskundig en vriendelijk. En op de afgesproken tijd aanwezig. Ook vermelde hij de kosten voor het vervangen van een onderdeel. Niets op aan te merken of te verbeteren

Zie tekst hierboven
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Zet in de app de data van de onderhoudsbeurten en niet op een sticker op de ketel

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en heldere toelichting! Fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent over de deskundigheid, vriendelijkheid en stiptheid van onze monteur. Ook fijn dat u het op prijs stelt dat er vooraf duidelijkheid werd gegeven over de kosten — transparantie vinden we erg belangrijk. Uw suggestie over het vermelden van de onderhoudsdata in de app in plaats van op een sticker nemen we zeker mee. Dat is een waardevolle tip, vooral in deze digitale tijd. Nogmaals dank voor uw feedback en vertrouwen! Met vriendelijke groet, Het team van Energiewacht

Burgmeijer

Omdat de monteurs altijd vriendelijk zijn en alles schoon achterlaten.

De beleefdheid van de monteur

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer Burgmeijer, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw toelichting! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de vriendelijkheid en netheid van onze monteurs. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers niet alleen goed werk leveren, maar ook respectvol en netjes omgaan met uw woning. Uw compliment over de beleefdheid van de monteur waarderen we dan ook zeer. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan staan we natuurlijk weer voor u klaar. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

B.Timmerman

voorzover ik het kan beoordelen is er goed werk geleverd

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
ietsje nauwkeuriger tijdsaanduiding van het bezoek; tussen 08.00 en 12.30 is wel erg ruim genomen.
omgangsvormen en manieren van de monteur

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer Timmerman, Dank u wel voor het plaatsen van de review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij zijn ons bewust dat een afspraak binnen een dagdeel minder goed uitkomt voor de een dan voor de andere klant. Echter, om zoveel mogelijk klanten van dienst te zijn zit de efficiëntie in de korte routes tussen de adressen. Als planning heb je dagelijks te maken met korte termijn afzeggingen, adressen waar niemand aanwezig blijkt, of een onderdeel dat vervangen moet worden en extra tijd in beslag neemt. Omdat de klant van ons mag verwachten dat het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de afspraak ondervinden wij vooral ook het begrip hiervoor van de klant. Mocht u nog tips of vragen hebben, dan horen we dat uiteraard graag. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijk contact met monteur. Gaat snel en efficiënt te werk en neemt je mee in wat hij heeft gedaan.

Gern
Wat viel u in positieve zin op?
De monteur had de juiste filters niet mee in de bus. Kwam later toch nog terug om deze er in te plaatsen. Dit scheelde voor mij een nieuwe afspraak hiervoor maken en een extra dag vrijnemen.

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat u het contact met de monteur als vriendelijk en professioneel hebt ervaren, en dat hij zo oplossingsgericht te werk is gegaan door later terug te komen met de juiste filters. We streven er altijd naar om het u zo makkelijk mogelijk te maken, dus dit horen we graag. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

behoeft geen toelichting

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Graag door het bedrijf vervolgafspraken plannen, niet wachten totdat wij aan de bel trekken.
zie bovenvermelde antwoorden

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw suggestie. We zijn blij dat u over het algemeen tevreden bent met onze service en de vriendelijkheid van onze medewerkers waardeert. Uw opmerking over het proactief plannen van vervolgafspraken is het uiteraard niet de bedoeling dat u als klant moet bellen. Onze excuses voor het ongemak. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

J. Underberg

Prima alles goed nagekeken en evt veranderd

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Het zou mooi zijn dat er minder tijd zou zijn tussen de servicebeurten in.
Accuraat aan het werk

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste heer J. Underberg, Hartelijk dank voor uw beoordeling en waardevolle feedback! Wat fijn om te horen dat alles goed is nagekeken en eventueel aangepast waar nodig. We waarderen het dat u ons als accuraat en betrouwbaar ervaart. Wat betreft uw suggestie over de frequentie van de servicebeurten is het mogelijk om het onderhoud uit te laten voeren om de 12 of 24 maanden. Mocht u tussentijds vragen of zorgen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Geantwoord op

Energiewacht Service en Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 5 februari 2017

Energiewacht Service en Onderhoud

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwste duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben we bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

8028 PS Zwolle

Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Kennis en professionaliteit

anonymous

Goed dat de ketel gecontroleerd wordt.

Prima geregeld!

agw zurich

onderhoud = behoud

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
aanvragen moeten niet alleen digitaal kunnen, maar ook anders!
vriendelijk, deskundig

Onno

makkelijk bereikbaar en snel ter plaatse bij storing

mooi op tijd volgens planning

anonymous

Energiewacht? ze houden zich aan afpraken.

snel en grondig

anonymous

Handig voor geval in nood (hebben we in het verleden ook al eens meegemaakt)

Wat viel u in positieve zin op?
vriendelijke monteur die vlot wist te werken.

professionaiiteit en accuratesse
laat de mensen even schriftelijk reageren op de afspraak

Klantvriendelijk, proffesioneel en kundig

Zie eerder

Aart Langeraar

Wat viel u in positieve zin op?
Monteur maakte er geen haastklus van.

Zie tekst hierboven

Burgmeijer

Omdat de monteurs altijd vriendelijk zijn en alles schoon achterlaten.

De beleefdheid van de monteur

zie bovenvermelde antwoorden

J. Underberg

Prima alles goed nagekeken en evt veranderd

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Het zou mooi zijn dat er minder tijd zou zijn tussen de servicebeurten in.
Accuraat aan het werk

Energiewacht Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt: