heer/mevrouw G. Kleinhalle
Tot nu toe zijn de contacten met de servicemonteur goed verlopen.
Prima ervaring.
Onderhoud is prima maar waardeloos dat men niet een half uur van te voren kan bellen. Nu zit je een halve dag te wachten en na 4 uur krijg je bericht dat het nog wat later wordt.
De geleverde service was prima, maar ik was verbaasd dat we zelf om service moesten vragen/ bellen. Ik neem aan (vanwege het abonnement) dat de Energiewacht uit zichzelf eens in de twee jaar langskomt.
Prima!
prima
Zeer ervaren en deskundige mensen,die weten wat dienstverlening inhoud.
Ik ben tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden maar vraag me wel sterk af of de frequentie van het onderhoud wel in overeenstemming is met het ondertussen astronomische maandbedrag van het onderhoudscontract.
Prima, snelle reactietijd en deskundig en vriendelijk personeel
Moeilijk een afspraak te maken.
Zeer positief!
Moest wel bellen om de service beurt gepland te krijgen
Hallo ik ben zeer tevreden over Energiewacht nette mensen
Matig
Energiewacht Service en Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Energiewacht Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:
Tot nu toe zijn de contacten met de servicemonteur goed verlopen.
Prima ervaring.
Prima!
prima
Zeer ervaren en deskundige mensen,die weten wat dienstverlening inhoud.
Prima, snelle reactietijd en deskundig en vriendelijk personeel
Moeilijk een afspraak te maken.
Zeer positief!
Moest wel bellen om de service beurt gepland te krijgen