Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht
Kennis en professionaliteit

service altijd correct met duidelijke toelichting van monteur

kennis
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
exacter tijdstip voor onderhoud afspreken, zodat je niet de hele morgen/middag hoeft thuis te blijven.

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat u de toelichting van onze monteur als duidelijk en deskundig heeft ervaren. We begrijpen dat een dagdeel als wachttijd soms als lang kan worden ervaren. Bij het plannen houden we rekening met efficiënte routes en onvoorziene omstandigheden, zoals uitloop of afzeggingen. Zo kunnen we zoveel mogelijk klanten helpen en het onderhoud of de storing volgens afspraak uitvoeren. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Twijfel, omdat op dit moment de ketel soms hapert

Nazorg , hoe doet de ketel het nu . Nou hij hapert af en toe
Vriendelijkheid

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer Pultrum, Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend om te lezen dat uw ketel af en toe hapert. Fijn dat we elkaar inmiddels telefonisch gesproken hebben en een afspraak hebben kunnen inplannen om dit verder te onderzoeken. We denken graag met u mee voor een passende oplossing. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Betrouwbaar maar .... duur ..... en ondanks abonnement tóch kosten betalen voor een 'onderhoudspakket' ..... voelt niet fair!

Prijsstelling vind ik langzaam aan problematisch
flexibiliteit bij planning afspraak

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer/mevrouw, Dank voor uw feedback. Goed om te horen dat u tevreden bent over de flexibiliteit bij het plannen van de afspraak. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn om naast een abonnement toch kosten te betalen. Bepaalde onderdelen, zoals het onderhoudspakket, vallen buiten het contract en worden daarom apart in rekening gebracht. We nemen uw opmerkingen mee en blijven kritisch kijken naar onze prijsstelling en communicatie hierover. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

F. van de Water

SterSterSterLege sterLege ster

Wel goed, maar duur. Plus moest zelf achter afspraak aan.

Wat viel u in positieve zin op?
Monteur was perfect op afgesproken tijd aanwezig.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Plan onderhoud beter. En waarom betalen voor nieuwe pakking. Onderhoudscontract is al duur genoeg.

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer van de Water, Dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de monteur. Het vervangen van een pakking is een standaard onderdeel van het onderhoud. Deze kosten vallen buiten het contract en komen bij elk onderhoud terug. We begrijpen dat u het onderhoud als prijzig ervaart. We doen er alles aan om een goede prijs-kwaliteitverhouding te blijven bieden. Ook begrijpen we dat het vervelend is dat u zelf achter de afspraak aan moest. We doen ons best om dit in de toekomst soepeler te laten verlopen. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Hans

Snel en goed werk door de vriendelijke monteur aan onze installatie verricht, maar de minimaal 11 brieven die we van te voren over de planning kregen vonden we wel iets veel. Als klap op de vuurpijl kregen we 2 bevestigingen, 1 voor 's ochtends en 1 voor 's middags. Waar blijft de efficiëntie?

Wat viel u in positieve zin op?
De medewerkers, de monteur en de rekening.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Bijhouden hoeveel en welke poststukken er voor een uitnodiging per adres voor een service- en onderhoudsbeurt worden verzonden

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer Bruggeman, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en de vriendelijkheid van onze monteur, we geven uw compliment graag door. Uw opmerking over het grote aantal brieven voorafgaand aan de onderhoudsbeurt begrijpen wij goed. We nemen dit mee als aandachtspunt om onze communicatie richting klanten te verbeteren en efficiënter te maken. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

anonymous

Doe ik nergens mee. Ieder moet zelf keuzes maken.

Netjes gewerkt
Zou niet weten

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor review en de complimenten over onze service! Fijn om te horen dat alles netjes is verlopen. We respecteren natuurlijk dat u geen aanbevelingen doet, dat is helemaal aan u. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Service en contractkeuze.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Wanneer Energiewacht de mogelijkheden van het contract uitbreid ontvang ik graag tijdig deze informatie.
Wat viel u in positieve zin op?
Onderhoudsbeurt CV ketel kostte weinig tijd.

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat de onderhoudsbeurt snel en soepel is verlopen.  We nemen uw feedback over het tijdig informeren bij contractuitbreidingen ter harte, we zorgen er graag voor dat u als klant goed op de hoogte blijft. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan staan we natuurlijk voor u klaar. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

SterSterSterHalve sterLege ster

Vakkennis

Vriendelijk vakkennis

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling! Goed om te horen dat de vakkennis en vriendelijkheid positief zijn opgevallen. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

M. Holterman

Afspraken worden nagekomen. Zeer vriendelijke monteur.

Vriendelijke monteur

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste mevrouw Holterman, Dank u wel voor deze mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat de monteur als vriendelijk werd ervaren en dat de afspraken goed zijn nagekomen. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat natuurlijk graag. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht Vragen aan ChatGPT

Goede service

Niets
Geen tips

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie beoordeling en het vertrouwen in onze service! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het onderhoud. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Dinjens

Betrouwbaarheid

Ga zo door
Deskundigheid

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer Dinjens, Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en deskundigheid. We blijven ons best doen om dat zo te houden. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, laat het gerust weten, we helpen graag! Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Kundige en vriendelijke monteurs

Vriendelijke en kundige monteurs
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Nog sneller online de beste prijs voor een nieuwe cv of hybride systeem kunnen vinden

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling en de mooie woorden over onze monteurs – goed om te horen dat u zo tevreden bent over hun werk. We zien ook dat u ondanks de hoge score aangeeft ons niet aan te bevelen. Als u daar nog iets over wilt delen, horen we dat graag. Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Teun

SterSterSterSterLege ster

Prima dienstverlening en klantvriendelijke medewerkers.

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer Weening, Bedankt voor uw mooie beoordeling. We zijn blij dat u onze dienstverlening en klantvriendelijkheid positief ervaart. Uw feedback helpt ons om onze service verder te verbeteren. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

John Weegink

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb en onderhoudscontract. Een nieuw mechanische ventilator was nodig. Dit contract houdt in dat ik de materialen zelf moet betalen en de montagekosten voor rekening van het bedrijf.In mijn geval moest beide kosten betalen. Mijn vraag is dan ook wat is onderhoud.

de monteur
Duidelijke communicatie binnen het bedrijf zelf

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste John, Bedankt voor uw eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat u onduidelijkheid heeft ervaren over wat precies binnen uw onderhoudscontract valt en dat de communicatie rondom de afspraken niet naar wens was. We begrijpen dat dit voor frustratie kan zorgen. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen intern bekijken hoe we onze informatievoorziening en communicatie kunnen verbeteren. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kennis en bekwaamheid van onze monteur. Mocht u nog vragen hebben of verdere toelichting wensen, neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Goed om je spullen te onderhouden

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Afspraken nakomen. Men kwam niet opdagen. Bij de tweede afspraak gelukkig wel.
Monteur had zeer goede kennis van zaken

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat onze monteur veel kennis van zaken heeft en dat u tevreden bent over het vakmanschap en de uitleg. We vinden het jammer dat de afspraken niet altijd volgens planning zijn nagekomen en bieden hiervoor onze excuses aan. We nemen uw tip ter harte om onze punctualiteit te verbeteren. Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Geantwoord op

Energiewacht Service en Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 5 februari 2017

Energiewacht Service en Onderhoud

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwste duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben we bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

Prijsstelling vind ik langzaam aan problematisch
flexibiliteit bij planning afspraak

F. van de Water

SterSterSterLege sterLege ster

Wel goed, maar duur. Plus moest zelf achter afspraak aan.

Wat viel u in positieve zin op?
Monteur was perfect op afgesproken tijd aanwezig.

Hans

Wat viel u in positieve zin op?
De medewerkers, de monteur en de rekening.

anonymous

Doe ik nergens mee. Ieder moet zelf keuzes maken.

Netjes gewerkt
Zou niet weten

Service en contractkeuze.

Wat viel u in positieve zin op?
Onderhoudsbeurt CV ketel kostte weinig tijd.

SterSterSterHalve sterLege ster

Vakkennis

Vriendelijk vakkennis

M. Holterman

Afspraken worden nagekomen. Zeer vriendelijke monteur.

Vriendelijke monteur

Kundige en vriendelijke monteurs

Vriendelijke en kundige monteurs

Teun

SterSterSterSterLege ster

Prima dienstverlening en klantvriendelijke medewerkers.

John Weegink

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

de monteur
Duidelijke communicatie binnen het bedrijf zelf

Goed om je spullen te onderhouden

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Afspraken nakomen. Men kwam niet opdagen. Bij de tweede afspraak gelukkig wel.
Monteur had zeer goede kennis van zaken

Energiewacht Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt: