Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Kennis en professionaliteit

SterSterSterSterLege ster

Altijd direct contact, en goede service.

Wat viel u in positieve zin op?
Dat ze even uitleggen wat er aan de hand was !!
Ga zo door!!

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer, mevrouw, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u het directe contact en de goede service waardeert. We zijn blij dat onze monteurs duidelijk uitleg geven en dat dit u positief is opgevallen. We blijven ons best doen om deze lijn voort te zetten! Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

D. Boersema

Stukje rust en zekerheid als je een onderhoudscontract hebt.

vriendelijke medewerker

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste mevrouw Boersema, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en het onderhoudscontract. We zijn blij dat u rust en zekerheid ervaart en waarderen uw vertrouwen in onze vakmensen. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Goede service en vriendelijke man

?
Vriendelijkheid

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve feedback en het geven van een 10/10! We zijn blij om te horen dat u onze service als goed en onze medewerkers als vriendelijk hebt ervaren. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

M. van Faassen

SterSterSterSterLege ster

Het onderhoudscontract is ideaal. Je hoeft zelf niet aan tijdig onderhoud te denken. Wat ik minder klantvriendelijk vind is het bezoekmoment op een halve dag wordt gepland. Kan dat niet wat nauwkeuriger?

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Het verwachte bezoekmoment nauwkeuriger plannen. Dus binnen 2 uur in plaats van zoals nu binnen 4 uur.
Wat viel u in positieve zin op?
De adequate manier waarop de reparatie is verricht.

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer van Faassen, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw waardevolle feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze vakmanschap en betrouwbaarheid. We begrijpen uw wens om het bezoekmoment nauwkeuriger te plannen. We zijn ons ervan bewust dat een afspraak in een dagdeel voor de ene klant korter kan zijn dan voor de andere. Om zoveel mogelijk klanten efficiënt te helpen, plannen we routes zo kort mogelijk tussen adressen. Hierbij spelen ook korte termijn afzeggingen en onverwachte omstandigheden een rol. We waarderen dan ook het begrip van onze klanten voor deze planning. Mocht u nog vragen hebben, horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Marjan Stok-Heemstra

Makkelijk geregeld met de afspraak. Punctueel.

Wat viel u in positieve zin op?
Goede snelle oplossing door het onderdeel op te halen uit de stad zodat er geen nieuwe afspraak nodig was.
Niets.

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat de afspraak makkelijk geregeld was en dat onze monteurs punctueel en vakbekwaam te werk gingen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Goed en vertrouwd

Vriendelijke mensen

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u onze medewerkers als vriendelijk en vakbekwaam heeft ervaren. We waarderen uw vertrouwen en kijken ernaar uit u ook in de toekomst van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

degelijk

netjes gewerkt en opgeruimd
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
de thermostaat inregelen: voor ons erg lastig om te doen. was geheel,ontregeld!!

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling en feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de nette en opgeruimde manier van werken. We nemen uw suggestie over het inregelen van de thermostaat mee om onze service verder te verbeteren. Mocht u hierover nog vragen hebben, helpen we u graag verder. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Wel aanbevelen, geeft vertrouwen en zekerheid van comfort

Vlotte afspraak, vriendelijk en netjes nagekomen

Monteur is ok

Benaderbaarheid van de monteur
Weet niet

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor het plaatsen van de review, en uw waardering voor de monteur. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Pul

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Er worden voorrijkosten in rekening gebracht, terwijl ook een andere servicebeurt werd uitgevoerd.

zie antwoord op eerdere vraag

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste heer/mevrouw Pul, Dank u wel voor uw review. Wij begrijpen uit uw reactie dat het contact met Energiewacht niet naar uw verwachting is verlopen. Wij gaan dit voor u uitzoeken en nemen contact met u op. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

anonymous

Snel uitgevoerde onderhoudsbeurt op afgesproken tijdstip.

Adequaat en snel.

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en positieve woorden. Fijn om te horen dat de onderhoudsbeurt vlot en op het afgesproken tijdstip is uitgevoerd en dat u onze dienstverlening als adequaat en professioneel heeft ervaren. Dat is precies waar we naar streven. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

anonymous

Het onderhoudscontract is weliswaar wel prijzig, maar het onderhoud wordt vakkundig gedaan en afspraken worden nagekomen.

Niks
Wat viel u in positieve zin op?
Zeer vriendelijke onderhoudsmonteur, die duidelijke uitleg gaf.

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uitgebreide feedback. We zijn blij dat u de service als vakkundig, duidelijk en betrouwbaar ervaart, en dat onze monteur een goede indruk heeft achtergelaten met zijn uitleg en vriendelijkheid. Dat is precies de kwaliteit waar we voor staan. We begrijpen uw opmerking over de prijs van het onderhoudscontract. Ons doel is altijd om daar kwaliteit, veiligheid en gemak tegenover te zetten, en we waarderen het dat u dat ook terugziet in onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Linden

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik kan niet beoordelen of de service aan mijn ketel goed gedaan is.

Rustig en prettig contact
Weet ik niet

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste mevrouw Linden, Hartelijk dank voor het plaatsen van de review. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Westerhof

SterSterSterLege sterLege ster

Er is mij niets verteld dat er onderdelen waren vervangen dus toen ik de rekening kreeg keek ik raar op

Die man was vriendelijk
Als ze wat vervangen dat ze dat wel doorgeven aan de klant

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste mevrouw Westerhof, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We waarderen uw openheid en vinden het jammer om te horen dat u onaangenaam verrast was door de factuur. U heeft helemaal gelijk: wanneer er onderdelen worden vervangen, hoort dat duidelijk aan de klant te worden gecommuniceerd — het liefst direct ter plaatse door de monteur. Dat dit bij u niet is gebeurd, vinden we vervelend en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan. We zijn blij te horen dat u onze monteur als vriendelijk heeft ervaren, maar we nemen uw opmerkingen zeker mee om onze werkwijze te verbeteren. Heldere communicatie is essentieel voor vertrouwen, en daar willen we aan blijven werken. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

J.Oordt

Aardig enbekwaam

Bekwaamheid en vriendelijkheid

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste meneer Oordt, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw vertrouwen in onze service. Fantastisch om te horen dat u onze monteurs als aardig en bekwaam heeft ervaren en dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. We doen er alles aan om deze kwaliteit vast te houden. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Geantwoord op

Energiewacht Service en Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 5 februari 2017

Energiewacht Service en Onderhoud

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwste duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben we bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

8028 PS Zwolle

Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Kennis en professionaliteit

SterSterSterSterLege ster

Altijd direct contact, en goede service.

Wat viel u in positieve zin op?
Dat ze even uitleggen wat er aan de hand was !!
Ga zo door!!

D. Boersema

Stukje rust en zekerheid als je een onderhoudscontract hebt.

vriendelijke medewerker

Goede service en vriendelijke man

?
Vriendelijkheid

M. van Faassen

Wat viel u in positieve zin op?
De adequate manier waarop de reparatie is verricht.

Marjan Stok-Heemstra

Makkelijk geregeld met de afspraak. Punctueel.

Niets.

Pul

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

zie antwoord op eerdere vraag

anonymous

Snel uitgevoerde onderhoudsbeurt op afgesproken tijdstip.

Adequaat en snel.

Niks
Wat viel u in positieve zin op?
Zeer vriendelijke onderhoudsmonteur, die duidelijke uitleg gaf.

Linden

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik kan niet beoordelen of de service aan mijn ketel goed gedaan is.

Rustig en prettig contact
Weet ik niet