anonymous
Altijd direct contact, en goede service.
- Wat viel u in positieve zin op?
- Dat ze even uitleggen wat er aan de hand was !!
- Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
- Ga zo door!!
Altijd direct contact, en goede service.
Stukje rust en zekerheid als je een onderhoudscontract hebt.
Goede service en vriendelijke man
Het onderhoudscontract is ideaal. Je hoeft zelf niet aan tijdig onderhoud te denken. Wat ik minder klantvriendelijk vind is het bezoekmoment op een halve dag wordt gepland. Kan dat niet wat nauwkeuriger?
Makkelijk geregeld met de afspraak. Punctueel.
Goed en vertrouwd
degelijk
Wel aanbevelen, geeft vertrouwen en zekerheid van comfort
Monteur is ok
Er worden voorrijkosten in rekening gebracht, terwijl ook een andere servicebeurt werd uitgevoerd.
Snel uitgevoerde onderhoudsbeurt op afgesproken tijdstip.
Het onderhoudscontract is weliswaar wel prijzig, maar het onderhoud wordt vakkundig gedaan en afspraken worden nagekomen.
Ik kan niet beoordelen of de service aan mijn ketel goed gedaan is.
Er is mij niets verteld dat er onderdelen waren vervangen dus toen ik de rekening kreeg keek ik raar op
Aardig enbekwaam
Energiewacht Service en Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Energiewacht Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:
Energiewacht Service en Onderhoud
Lippestraat 1
8028 PS Zwolle
Altijd direct contact, en goede service.
Stukje rust en zekerheid als je een onderhoudscontract hebt.
Goede service en vriendelijke man
Makkelijk geregeld met de afspraak. Punctueel.
Goed en vertrouwd
degelijk
Wel aanbevelen, geeft vertrouwen en zekerheid van comfort
Monteur is ok
Snel uitgevoerde onderhoudsbeurt op afgesproken tijdstip.
Ik kan niet beoordelen of de service aan mijn ketel goed gedaan is.
Aardig enbekwaam
Energiewacht Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt: