Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
8.2/10
Kennis en professionaliteit

heer/mevrouw H. Haak

De afspraak was vlot gemaakt. De monteur was erg vriendelijk en legde tijdens de werkzaamheden uit wat hij deed. Voerde de werkzaamheden vakkundig uit.

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling over de monteur, wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over zijn vakkundigheid en vriendelijkheid. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

heer/mevrouw R. Leppink

SterSterSterLege sterLege ster

Duidelijke afspraken t/m het plaatsen van de ketel toe( dit werd gedaan door een ander installatie bedrijf in opdracht van energiewacht). Expansievat hoefde niet vervangen te worden. Helaas was dit niet in mindering gebracht op de factuur. Gemaild met klantenservice duurde 2 weken en een extra mail voordat er eindelijk antwoord kwam. De kosten voor het expansievat werden in mindering gebracht.

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor uw feedback. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de installatie werkzaamheden. Echter, u geeft ook aan dat het expansievat niet hoefde te worden vervangen, maar dit wel is gefactureerd. U heeft ons hierover geïnformeerd via een mail. Dat het twee weken heeft geduurd en u nog een extra mail heeft gestuurd verdiend geen schoonheidsprijs. Wij zijn ons ervan bewust dat, i.v.m. capaciteitsgebrek, het wat langer kan duren dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw W. Molenaar

SterSterSterLege sterLege ster

Mijn ervaringen met de monteurs zijn wisselend. Het laatste bezoek was uitstekend. Deze oudere monteur is in het verleden vaker geweest en steeds tot tevredenheid. De voorlaatste monteur was snel weer weg en had geen tijd voor antwoorden op mij vragen. Hij kwam bellend binnen en heeft dat gesprek gedurende het gehele (korte) bezoek voortgezet, geen onderhoud verricht, alleen een meting gedaan en liep nog steeds bellend weer weg. Dus mijn positieve/negatieve indruk van de service is totaal afhankelijk van de monteur, voor de ene een 9/10, voor de ander een 2/3. Een paar maanden na dit bezoek begaf de ketel het! Weliswaar 22 jaar oud, dus geen klagen. Maar van onderhoud zoals ik bij andere monteurs gewend was, was tijdens het voorlaatste bezoek geen sprake.

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor u feedback. Wij begrijpen uit uw reactie dat het laatste onderhoud niet naar verwachting is verlopen. Dit mag uiteraard niet gebeuren. Onze excuses voor het ongemak. Wij zullen dit intern terugkoppelen om dit soort situaties voor de toekomst te voorkomen. Vriendelijke groet, Team Webcare, Energiewacht

heer/mevrouw W. Teunissen

Onze ervaring met Energiewacht is prima! Alles geinstalleerd zoals verwacht.

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. Veel plezier en wooncomfort gewenst met de nieuwe Cv-ketel. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw J. Honnef

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor uw positieve beoordeling. Fijn dat u tevreden bent! Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw A. Tuinstra

Prima personeel

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Dank voor uw reactie. Fijn dat u tevreden bent over ons personeel. We waarderen uw vertrouwen! Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw P. Van het Ende

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw J.H.C. Stel

Goed.

heer/mevrouw R. Sonsma

Ik had continu een storing met mijn oude cv ketel. Paar keer monteur van Energiewacht erbij gehad. Maar e36 storing kwam steeds terug. De monteur die de nieuwe ketel monteerde vertelde dat de monteurs wel verder hadden moeten kijken dan alleen ionisator vervangen. Ik ben wel erg tevreden over de monteur die de nieuwe ketel monteerde.

heer/mevrouw E. Lionarons

Zeer professioneel en meedenkend

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor deze positieve feedback. We stellen uw reactie zeer op prijs. We werken dagelijks aan onze service om daar waar nodig deze te verbeteren. Goed om dan te lezen dat het ook zo is ervaren. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw H. Rozendal

Heel goed

heer/mevrouw R. Frowijn

SterSterSterSterLege ster

Techniek is goed. Klantenservice aan de telefoon of email kan nog beter.

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze techniek. Uw feedback over onze telefonische en e-mailservice waarderen wij en nemen wij mee om onze dienstverlening verder te verbeteren. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw G.J.J. Oude Vrielink

Correct en netjes alles afgewerkt

heer/mevrouw M. ter Keurs- Steenkamp

ze werken netjes en zijn heel beleeft

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat onze medewerkers netjes werken en heel beleefd zijn. We geven uw compliment graag door aan de betrokken collega’s. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw H.I.J. ten Heegde

Installatie is goed geplaatst, we hadden even een probleem met de nieuwe thermostaat maar dit is perfect opgelost. Top!!!!!!

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en feedback, fijn om te lezen dat wij u goed van dienst zijn geweest. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Geantwoord op

Energiewacht cv-ketel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht cv-ketel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 18 november 2016

Energiewacht cv-ketel

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwe duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben wij bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

heer/mevrouw H. Haak

heer/mevrouw R. Leppink

heer/mevrouw W. Molenaar

heer/mevrouw W. Teunissen

Onze ervaring met Energiewacht is prima! Alles geinstalleerd zoals verwacht.

heer/mevrouw J. Honnef

heer/mevrouw H. Rozendal

Heel goed

heer/mevrouw R. Frowijn

SterSterSterSterLege ster

Techniek is goed. Klantenservice aan de telefoon of email kan nog beter.

heer/mevrouw G.J.J. Oude Vrielink

Correct en netjes alles afgewerkt