Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht

heer/mevrouw J Heijne

Zeer goed

heer/mevrouw G. Jansen-Hobers

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijk. Goede uitleg gekregen. Netjes gewerkt.

heer/mevrouw A. Pijlman

Prima ervaring, eigenlijk wat ik ook verwacht. Het kost ook de nodige pegulanten.

heer/mevrouw E.V. Kuurman/ Leertouwer

Top geregeld alles

heer/mevrouw J.W. Koster

erg goed geholpen

heer/mevrouw D. Scholten

Afspraken zijn volledig nagekomen.

heer/mevrouw A. Haakman-Pettinga

De monteur was zeer ervaren. Heeft alleen cv ketel en rookkanaal geplaatst. Super knap.

heer/mevrouw A.J. Voerman

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Na een goed gesprek over waarom huren , komt uiteindelijk de installatie en blijkt dat er van de afspraken niets door te komen bij de uitvoerende externe organisaties. De vriendelijke contactpersoon is niet meer te benaderen door langdurige afwezigheid (vakanties).

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor uw feedback. Wij begrijpen uit uw reactie dat het contact met Energiewacht niet naar verwachting is verlopen. Onze excuses voor het ongemak. Wij willen dit graag uitzoeken, echter zijn wij niet in het bezit van uw contactgegevens en verzoeken u daarom uw verhaal o.v.v. uw postcode en huisnummer, te mailen naar webcare@energiewacht.nl Bij voorbaat hartelijk dank. Vriendelijke groet, Team Webcare, Energiewacht.

heer/mevrouw A. Zweverink

Keurig en snel geholpen

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw C. Kuiper

Goed. Vriendelijk.

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie, fijn om te lezen dat tevreden bent over onze dienstverlening. Wat betreft uw vraag of de review betrekking heeft op Energiewacht of het installatiebedrijf laten wij u weten dat Energiewacht een installatiebedrijf is, alleen bij drukte een extern installatiebedrijf de installatiewerkzaamheden laat uitvoeren. Uiteraard kan u in de review uw bevindingen over beiden kwijt. Echter, ter verduidelijking wel bij wie u wat heeft ervaren. Het is zo dat, afhankelijk van de vraag, de installatiemonteurs de klant kunnen informeren, hoewel dit informeel niet tot de werkzaamheden behoort. Individueel kan het voorkomen dat een monteur de klant wel informeert. Betreft het vragen over het gebruik van het toestel of de thermostaat kan de klant de handleiding downloaden, of contact hierover opnemen met de helpdesk van de fabrikant. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw A. Moll

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

De geplande afspraak werd geannuleerd omdat deze dubbel ingepland was. Een maand later was er weer een mogelijkheid op mijn vrije dag. Monteurs hadden niet alle benodigde materialen bij zich dus moesten nog eens terugkomen. Bij inspectie van mijn kant bleek dat de rookgasafvoer niet recht op het dak gemonteerd was. Na een opmerking van mijn kant hierover werd gepikeerd gereageerd dat ze dan een groter gat hadden moeten maken en dat ik dat vast ook niet wilde. Het was fijn geweest als dit tijdens het monteren even gecommuniceerd was. Nu kwam ik er zelf achter en voel ik me bij de neus genomen. Communiceer gewoon netjes wat de voor- en nadelen zijn tijdens de montage als Zich problemen voordoen. De tweede afspraak stond weer verkeerd in de agenda ik zat te wachten en na een belletje bleek dat de afspraak voor 15 uur was ingepland terwijl 8:30 afgesproken was. Een paar weken later bleek dat de slimme thermostaat niet meer aangesloten was. Dit kon ik gelukkig zelf oplossen maar het is weer een slordigheid die ik niet echt kan waarderen. Of alles naar behoren werkt kan ik nog niet zeggen daarvoor moet het eerst winter worden.

heer/mevrouw J.A. van Vilsteren

SterSterSterSterLege ster

prima, snel en adequate reactie, meedenken bij plaatsing ketel, attent en netjes

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor uw positieve feedback. Wij zijn blij te lezen dat we u zo goed van dienst hebben kunnen zijn. Het is ons uitgangspunt om het serviceniveau naar onze klanten hoog te houden, en waar mogelijk nog meer te verbeteren. Fijn dat u dat ook zo heeft ervaren. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw T. de Ridder

Prima monteurs, alles keurig opgeruimd, goede voorlichting.

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling over de monteurs, wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de installatie en manier van werken. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

heer/mevrouw A. De Wever

SterSterSterSterLege ster

Montage was vlot en secuur. Raar dat daarna zonder opgaaf van reden het contract is beëindigd.

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor uw feedback. Wij willen dit graag uitzoeken, echter zijn wij niet in het bezit van uw contactgegevens en verzoeken u daarom uw verhaal o.v.v. uw postcode en huisnummer, te mailen naar webcare@energiewacht.nl Bij voorbaat hartelijk dank. Vriendelijke groet, Team Webcare, Energiewacht.

Geantwoord op

Energiewacht cv-ketel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht cv-ketel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 18 november 2016

Energiewacht cv-ketel

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwe duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben wij bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

heer/mevrouw J Heijne

Zeer goed

heer/mevrouw G. Jansen-Hobers

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijk. Goede uitleg gekregen. Netjes gewerkt.

heer/mevrouw A. Pijlman

heer/mevrouw E.V. Kuurman/ Leertouwer

Top geregeld alles

heer/mevrouw J.W. Koster

erg goed geholpen

heer/mevrouw D. Scholten

Afspraken zijn volledig nagekomen.

heer/mevrouw A. Haakman-Pettinga

heer/mevrouw A. Moll

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

heer/mevrouw J.A. van Vilsteren

heer/mevrouw T. de Ridder

Prima monteurs, alles keurig opgeruimd, goede voorlichting.

heer/mevrouw A. De Wever

Energiewacht cv-ketel heeft de volgende resultaten bereikt: