8.3 /10

Via plavei

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Op de kamer van me dochter van 5 jaar oud is de verwarmings knop kapot . Na een dikke half uur in de wacht een afspraak gekregen 8 dagen later . Niemand is op komen dagen. Nu weer een nieuwe afspraak voor morgen vroeg . Hopelijk komen ze nu wel. We krijgen excuses voor het ongemak. Daar hebben we ook echt wat aan . Kind is dood ziek en loopt het ziekenhuis plat . Spoed nog nooit van gehoord denk ik .

Kom je afspraken na

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste meneer/mevrouw, Wat vervelend om te lezen dat de afspraak voor de reparatie van de verwarmingsknop niet is nagekomen, zeker gezien de situatie met uw dochter. We begrijpen dat dit veel ongemak veroorzaakt en bieden hiervoor onze excuses aan. Om de situatie goed te kunnen onderzoeken en zorgen voor een passende oplossing, willen we u vragen uw gegevens even te sturen naar webcare@energiewacht.nl Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Kabb

Duidelijkheid

Niets
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
Hoge installatie kosten bijna 1000 euro terwijl je een ketel gaat huren voor 40 euro pmnd.

Sytse

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

De keer dat het werk is uitgevoerd was dit prima, maar om 1 of andere vage reden gaat het mis met inplannen van de afspraak. Onze ketel zou inmiddels al onderhoud hebben moeten gehad, maar dit is nog niet gebeurd. Er waren wel spontaan mensen langs geweest, maar wij waren niet thuis. Toen ik naar aanleiding daarvan belde, kreeg ik een mevrouw aan de lijn die duidelijk niet in de stemming was om mij te helpen. Ik moest maar wachten tot er contact opgenomen werd voor het inplannen van de afspraak. Inmiddels zijn we weer 2 weken verder en ben ik er wel een beetje klaar mee. Wellicht dat het plaatsen van deze review nog zoden aan de dijk zet.

Monteurs zijn prima
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Maak een webportal waar je in kunt loggen als klant.

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste Sytse, Dank u wel voor uw feedback. Wij begrijpen uit uw reactie dat het contact met Energiewacht niet naar verwachting is verlopen. Onze excuses voor het ongemak. Wij zijn nu niet in het bezit van uw contactgegevens. Om dit voor u uit te zoeken verzoeken wij u uw postcode en huisnummer en uw verhaal te mailen naar webcare@energiewacht.nl Bij voorbaat hartelijk dank. Vriendelijke groet, Team Webcare, Energiewacht.

Edward kuit

SterSterSterLege sterLege ster

het is niet meer wat het was, na 2x een foutieve verkeerde afspraak. Jammer....

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste meneer Kuit, Dank u wel voor uw review. Het spijt ons te vernemen dat de dienstverlening anders is ervaren dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Ea

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Duidelijkheid en afspraak nakomen.

Nu even niet. Na 35 minuten in de wacht, oké dat kan vraag gesteld over mijn thermostaat, abonnement en afspraak. Monteur zou vandaag tussen 8.00 en 13.00 uur komen. Geen monteur. 14.00 uur gebeld weer 30 minuten in de wacht, maar oké. Geen vriendelijke dame aan de telefoon. Is u dit niet verteld en dat niet. Afspraak? Weet nergens van. Oh, dit probleem valt niet onder onze service. Kan wel maar dan kost het meer dan 300 euro. Kon met 90 euro af. Heb ook betere kwaliteit gehad maar dit is bagger.
Niet deze keer

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor uw feedback. Wij begrijpen dat het contact met de Energiewacht niet naar verwachting is verlopen. De monteur is niet volgens afspraak bij u langs geweest. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak. Wat betreft de eventuele kosten voor het repareren van de thermostaat is dit afhankelijk van de storingsoorzaak. Helaas is op afstand niet te beoordelen wat de storing veroorzaakt. Er kan bv geen verbinding zijn tussen de Cv ketel en de thermostaat, maar het kan ook zijn dat de thermostaat zelf een probleem heeft. Omdat randapparatuur, waar de thermostaat onder valt, niet in het abonnement is meegenomen, kan het voorkomen dat er kosten in rekening worden gebracht. Dit alles in combinatie met de langere wachttijden aan de telefoon, waarvoor ook onze oprechte excuses. I.v.m. capaciteitsgebrek en drukte zijn de wachttijden langer dan u van ons gewend bent. Wilt u alsnog met ons in contact komen voor een afspraak verzoeken wij u vriendelijk uw verhaal, o.v.v. uw postcode en huisnummer via webcare@energiewacht.nl aan ons door te geven zodat wij contact met u op kunnen nemen. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Dick Bosch

SterSterSterLege sterLege ster

Bij het installeren van de nieuwe cv op vrijdag is het niet gelukt om de cv aan de praat te krijgen en moest na een aantal keren bellen naar energie wacht wachten tot na het weekend terwijl het nieuwe onderdeel voor de cv wel in een van de service wagens lag van Remeha!

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw feedback. Het spijt ons te lezen dat uw bevindingen met Energiewacht niet naar verwachting is verlopen. Helaas beschikken wij niet over uw contactgegevens zoals postcode en huisnummer. Wij verzoeken u vriendelijk deze via webcare@energiewacht.nl aan ons door te geven zodat wij het voor u uit kunnen zoeken. Bij voorbaat hartelijk dank. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Al maanden werkt mijn luchtafzuiging niet, en ondanks meerdere meldingen is er nog steeds niets opgelost. Slechte communicatie, geen voortgang en totaal geen urgentie vanuit Energiewacht. Het gebrek aan ventilatie zorgt voor vochtproblemen en een onprettige leefomgeving. Ik had gehoopt op professionele service, maar tot nu toe is het vooral frustrerend geweest

Niet betrouwbaar

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor uw feedback. Wij begrijpen uit uw reactie dat het contact met Energiewacht niet naar verwachting is verlopen. Onze excuses voor het ongemak. Dit mag uiteraard niet gebeuren. Wij hebben uw review intern teruggekoppeld om deze informatie toe te voegen aan uw klacht die in behandeling is genomen. Vriendelijke groet, Team Webcare, Energiewacht.

SterSterSterLege sterLege ster

Vond het vervelend dat ik na 14 dgn meteen een herinnering kreeg voor de betaling .Ik had de eerste factuur nooit gekregen .telefonisch contact is ook erg moeilijk

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor uw reactie. Het versturen van facturen en aanmaningen is een ander geautomatiseerd proces als er geen sprake is van automatische incasso. Het ontvangen van een herinnering is precies wat het aangeeft, dat wij de klant eraan herinneren wanneer een factuur niet is betaald. Ongeacht de reden, bijvoorbeeld als een factuur niet is bezorgd. Wij begrijpen dat er in zijn algemeenheid geen sprake is van opzet of onwil. Hier zijn ook geen kosten aan verbonden, u kan alsnog aan de factuur voldoen. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

SterSterSterLege sterLege ster

Wil niet dat mijn review geplaatst wordt !! Wél dat Energiewacht weet van onze klacht. Zie punt 7

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste heer/mevrouw, Het spijt ons te lezen dat uw bevindingen met Energiewacht niet naar verwachting is verlopen. Helaas beschikken wij niet over uw contactgegevens zoals postcode en huisnummer. Wij verzoeken u vriendelijk deze via webcare@energiewacht.nl aan ons door te geven zodat wij het voor u uit kunnen zoeken. Bij voorbaat hartelijk dank. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Marco van Agterveld

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Helaas zijn mijn ervaringen slecht. Vorig jaar heb ik na verhuizing een nieuwe ketel aangeschaft. Eerst was de installatiedatum niet doorgegeven, vervolgens deed de ketel het niet vanwege een kapotte printplaat. Er werd mij verzekerd dat er dezelfde avond een monteur zou komen, die kwam helaas niet. De volgende dag gebeld, die monteur stond toen helemaal niet meer in de planning, was niet terug te vinden. Uiteindelijk is de printplaat vervangen. Niet lang daarna kreeg ik een brief voor onderhoud aan de ketel, dat bleek voor de oude ketel te zijn die we niet meer hadden... Voor de nieuwe ketel nooit bericht gehad voor onderhoud, deze telefonisch ingepland. Helaas geen monteur op de afgesproken dag en tijdstip. Gebeld, geen afspraak in het systeem. Maar het was ook niet nodig want nieuwe ketels hoeven maar om het jaar...? Diezelfde dag gebeld door afdeling planning om een afspraak te maken voor onderhoud..Bovenstaande uitgelegd en gevraagd wat er nu in mijn contract staat. Dit werd doorgespeeld naar de juiste afdeling en die zouden contact opnemen, is niet gebeurd tot nu toe. Niet lang daarna storing, bleek er een klep defect. Deze moest vervangen worden maar moest ik wel zelf betalen. Op de vraag waarom, omdat de ketel net 1 jaar oud is en ik een onderhoudscontract heb met 2 jaar garantie, kon geen antwoord worden gegeven. Uiteindelijk bleek dat ik dit moet voorschieten en later terugkreeg. Wanneer dit zou zijn was ook niet duidelijk. Bij inplannen reparatie gevraagd om een schriftelijke bevestiging over de afspraak maar deze werd automatisch verstuurd uit het systeem werd gezegd. Helaas deze niet gehad. Meneer van de planning had mij wel zelf gemaild dus had wel bevestiging van datum. Factuur volgde 28-10. Weer gemaild met de vraag wanneer ik het geld terug zou krijgen als ik zou betalen. Binnen 7 dagen zou ik antwoord krijgen. Weer geen antwoord maar wel een betalingsherinnering op 18-11. Opnieuw gemaild met zelfde vraag, 19-11 reactie dat het was doorgezet naar de juiste afdeling en dat die contact zouden opnemen. Inmiddels is het 25 november en nog steeds niets gehoord...

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste meneer van Agterveld, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw feedback. Het spijt ons te lezen dat uw bevindingen met Energiewacht niet naar verwachting is verlopen. Helaas beschikken wij niet over uw contactgegevens zoals postcode en huisnummer. Wij verzoeken u vriendelijk deze via webcare@energiewacht.nl aan ons door te geven zodat wij het voor u uit kunnen zoeken. Bij voorbaat hartelijk dank. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Is hier slechts eenmaal geweest dus ik heb me hierover nog geen mening gevormd

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor het plaatsen van de review. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

J. Janssen

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

2 x is het expansievat vervangen. Tot 2 x toe hierdoor lekkage gehad. De laatste maal werd de storing niet binnen 24 u verholpen. Ik heb zelf maatregelen moeten nemen om erger te voorkomen. Vlgns het service contract hoef ik geen montage kosten te betalen, dit staat wel op de factuur. Dan rijst nog de vraag hoelang gaat een expansievat vat mee? Deze vraag is nog niet beantwoord daar de betreffende afd. op 24 nov. gesloten was. (!!)

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste meneer Jansen, Dank u wel voor uw feedback. Wij begrijpen uit uw reactie dat het contact met Energiewacht niet naar verwachting is verlopen. Onze excuses voor het ongemak. Wij zijn nu niet in het bezit van uw contactgegevens. Om dit voor u uit te zoeken verzoeken wij u uw postcode en huisnummer en uw verhaal te mailen naar webcare@energiewacht.nl Bij voorbaat hartelijk dank. Vriendelijke groet, Team Webcare, Energiewacht.

SterSterLege sterLege sterLege ster

slecht, de monteurs komen laat aan, er word onderling niet met elkaar gepraat. ik maak een afspraak met de ene monteur er komt een ander en maakt het anders.

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor uw feedback. Wij begrijpen uit uw reactie dat het contact met Energiewacht niet naar verwachting is verlopen. Onze excuses voor het ongemak. Wij zijn nu niet in het bezit van uw contactgegevens. Om dit voor u uit te zoeken verzoeken wij u uw postcode en huisnummer, e-mailadres en uw verhaal te mailen naar webcare@energiewacht.nl Bij voorbaat hartelijk dank. Vriendelijke groet, Team Webcare, Energiewacht.

Klantenservice 24/7 bereikbaar, echt niet

Kunt u dit toelichten?
24/7 bereikbaar??? Er wordt gewoon niet opgenomen, belachelijk Geef je een storing online, staat er in de mail binnen een paar dagen nemen we contact op😡 We staan op de lijst voor onderhoud van de cv, nog steeds niks gehoord
Niks
24/7 echt bereikbaar zijn

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw feedback. Het spijt ons te lezen dat uw bevindingen met Energiewacht niet naar verwachting is verlopen. Er is met u besproken dat er een mail is uitgegaan naar de betreffende afdeling voor een onderhoudsorder, waarna er contact met u wordt opgenomen voor het maken van een afspraak. I.v.m. capaciteitsproblemen en drukte kan dit langer duren dan u van ons gewend bent. Dit geldt eveneens de afhandeling van de mails. Onze excuses voor het ongemak. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Prima ervaring en heel makkelijk

Antwoord Energiewacht B.V.

Beste heer/mevrouw Hartelijk dank voor deze positieve feedback. Fijn om te lezen dat u onze service zo goed weet te waarderen. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Geantwoord op

Energiewacht B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 18 november 2016

Energiewacht B.V.

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwe duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben wij bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Via plavei

Kom je afspraken na

Kabb

Duidelijkheid

Niets

Sytse

Monteurs zijn prima
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Maak een webportal waar je in kunt loggen als klant.

Edward kuit

SterSterSterLege sterLege ster

het is niet meer wat het was, na 2x een foutieve verkeerde afspraak. Jammer....

Ea

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Duidelijkheid en afspraak nakomen.

Niet deze keer

Dick Bosch