heer/mevrouw P.W. Sloot
Prima degelijk bedrijf
Op speciaal verzoek is de airco geïnstalleerd door Theo Lodewijk. Zijn perfecte, klantvriendelijke attitude en uitermate nette werkwijze was evenals voorgaande zaken wederom opvallend.
....
De installatie van airco en warmtepomp duurde langer dan gepland. Er stond 1 dag voor gepland, dat werden uiteindelijk ruim 2,5 dagen. Maar wel alles netjes en goed werkend.
Energiewacht levert een product tegen een zeer concurrerende prijs, maar kan het nodige verbeteren in hun planning en communicatie.
Zeer tevreden over de monteur alles netjes afgewerkt.
Goed,zeer goeie service
zeer positief
Monteurs kwamen keurig op tijd en hebben de airco netjes opgehangen met goede uitleg na
Wij hebben alleen maar uitstekende ervaringen met de Energiewacht. We zijn dan ook niet voor niets al vele jaren klant bij de Energiewacht. Deskundig personeel die de werkplek uitstekend hebben achtergelaten. Ook de uitleg van de werking van de airco was uitstekend. We genieten volop van de heerlijke warmte en hebben inmiddels al heel wat gas bespaard.
er is netjes en correct gewerkt
Snel en vakkundig
1 jaar geleden was ik erg intevreden. Het pribleem met mijn verwarming wers maar niet opgelost. Nu is de helpdesk weer goed bezet met personen met kennis. De helpdesk en monteurs keveren weer goede service.
Energiewacht Airco verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Energiewacht Airco heeft de volgende resultaten bereikt:
....
Zeer tevreden over de monteur alles netjes afgewerkt.
Goed,zeer goeie service
zeer positief