heer/mevrouw T.J. Inderwisch
Uitstekende dienstverlening. Buitengelwoon kundige mensen en erg vriendelijk
Ik ben erg positief over Energiewacht. Ze denken goed mee met je wensen en leveren netjes werk af. Het inregelen van de warmtepomp had iets meer aandacht mogen krijgen, maar dat kwam door last-minute veranderingen. Dit wordt in het stookseizoen weer opgepakt—en dat noem ik service. Ze hebben veel kennis van zowel apparatuur als regelgeving. Daar kunnen andere partijen nog van leren. Daarnaast zijn ze niet te beroerd om net dat beetje extra te doen—helemaal top. Enige minpunt vind ik dat er nog geen all-in onderhoudscontract mogelijk is voor all-electric systemen, inclusief uur- en voorrijkosten. Voor hybride systemen kan dit wel, maar voor all-electric helaas nog niet. Al met al zeker aan te raden. Derk, Thom en de rest van het team: bedankt!
Prima duidelijk uitleg over wat er ging gebeuren ,duidelijk uitleg na installatie, vriendelijke monteurs netjes gewerkt. Cv ketel en warmte pomp netjes afgeleverd en goed werkend.
Het is wat het is
Vriendelijke monteurs, netjes gewerkt.
Tot nu toe goede ervaringen.
Het voortraject van advisering verliep prima. De installatie verliep rommelig door miscommunicatie. Dit kan strakker en professioneler. Al met al tevreden.
goede ondersteuning, kennis van zaken. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Het hele proces is vlot en correct verlopen. De monteurs waren kundig en vriendelijk. Op zolder hebben ze de boel netjes achtergelaten. Prime allemaal.
Vrijwel direct contact. Heldere communicatie. Uitvoering conform de gemaakte afspraken. Keurige installatie met duidelijke toelichting over het gebruik. Zeer tevreden met resultaat
In het begin waren de contacten moeizaam, veel wachttijd aan de tel. en trage respons. Daarna ging het beter; plaatsing en follow up warmtepomp verliep heel goed.
Nette, snelle en professionele service
Wij missen de vraag over hoe de installatie van de hybride warmtepomp is bevallen, after sales ontbreken, wel de rekening van € 6000,00 ontvangen
prima
Energiewacht Warmtepomp verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Energiewacht Warmtepomp heeft de volgende resultaten bereikt:
Het is wat het is
Vriendelijke monteurs, netjes gewerkt.
Tot nu toe goede ervaringen.
goede ondersteuning, kennis van zaken. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Nette, snelle en professionele service
prima