Bekwaamheid van de installateurs van Energiewacht
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.4/10
Kennis en professionaliteit

heer/mevrouw R. Schepers

Uitstekende ervaringen met Energiewacht. Er wordt goed meegedacht door de energieadviseur in het voortraject voor aankoop van de warmtepomp. Open en eerlijke adviezen met de voordelen maar ook je gedrag als het gaat om verwarmen van je huis. Ten tijden van de uitvoering kan de energieadviseur van Energiewacht ook belangrijk zijn. Natuurlijk gaat er wel eens wat mis in de afstemming. Echter afspraken worden altijd nagekomen tussen klant en installateur en worden bevestigd door de energieadviseur. Met andere woorden de energie adviseur is ook een soort aftersales coordinator. Goede ervaringen gehad tijden installatie en waterzijdig inregelen van de installatie.

heer/mevrouw P. De Graaf

Contact krijgen is makkelijk / er wordt geluisterd en gereageerd / de service monteurs van Energiewacht zijn ter zake kundig en plezierig in de omgang.

heer/mevrouw H. Van de Wetering

Plaatsing is prima verlopen.

heer/mevrouw R. Geertjes

SterSterSterSterLege ster

Duidelijke en snelle communicatie, goede installatie, erg tevreden!

Antwoord Energiewacht Warmtepomp

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Prima ze doen wat ze beloven

Antwoord Energiewacht Warmtepomp

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback, wij stellen uw reactie zeer op prijs. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

SterSterSterSterLege ster

Goed contact met de adviseur aan huis en met het kantoor.

Antwoord Energiewacht Warmtepomp

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Anonymous

Heldere communicatie, vriendelijke medewerkers en denken uitstekend mee.

Antwoord Energiewacht Warmtepomp

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor uw positieve beoordeling en feedback. Wij zijn blij te lezen dat we u zo goed van dienst hebben kunnen zijn. Het is ons uitgangspunt om het serviceniveau naar onze klanten hoog te houden, en waar mogelijk nog meer te verbeteren. Fijn dat u dat ook zo heeft ervaren. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Jan R.

Betrouwbaar en aanspreekbaar als je iets enigsins anders ziet of wilt. Personeel is gespecialiseerd op hun vakgebied.

Antwoord Energiewacht Warmtepomp

Beste Jan R., Dank u wel voor uw positieve feedback. Wij zijn blij te lezen dat we u zo goed van dienst hebben kunnen zijn. Het is ons uitgangspunt om het serviceniveau naar onze klanten hoog te houden, en waar mogelijk nog meer te verbeteren. Fijn dat u dat ook zo heeft ervaren. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Danielle

Vriendelijk en behulpzaam

Antwoord Energiewacht Warmtepomp

Beste Daniëlle, Dank u wel voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

JZ

We zijn heel tevreden over het installeren en wij zijn prima geholpen. Vriendelijke en behulpzame installateurs.

Antwoord Energiewacht Warmtepomp

Beste heer/mevrouw Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling en feedback. Fijn om te lezen dat u onze service zo goed weet te waarderen. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

SterSterSterHalve sterLege ster

Mijn ervaringen met Energiewacht zijn goed. Wat ik als vervelend heb ervaren is dat ik na mijn akkoord op de aanschaf en installatie van een warmtepomp (maar maanden voor levering) meerdere keren van Energiewacht een aanbod kreeg met 750 euro korting. Ik kreeg niet de mogelijkheid om daarvan gebruik te maken. Klantonvriendelijk en slechte administratie!!

Antwoord Energiewacht Warmtepomp

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor uw feedback. Fijn om te lezen dat uw ervaringen met de Energiewacht goed is. Wij begrijpen echter ook dat na het akkoord op de aanschaf en de installatie van de warmtepomp het contact niet naar uw verwachting is verlopen. Om dit voor u uit te zoeken verzoeken wij u uw contactgegevens als postcode en huisnummer, referentie van de review en uw verhaal te mailen naar webcare@energiewacht.nl . Bij voorbaat hartelijk dank. Vriendelijke groet, Team Webcare, Energiewacht.

SterSterSterSterLege ster

Ik heb verschillende monteurs gehad o a. Voor de cv en warmtepomp. Ben zeer tevreden over hoe zij gewerkt hebben.

Antwoord Energiewacht Warmtepomp

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor uw positieve feedback. Wij zijn blij te lezen dat we u zo goed van dienst hebben kunnen zijn. Het is ons uitgangspunt om het serviceniveau naar onze klanten hoog te houden, en waar mogelijk nog meer te verbeteren. Fijn dat u dat ook zo heeft ervaren. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Antwoord Energiewacht Warmtepomp

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor het plaatsen van de review. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Anonymous

Zeer goed gewerkt door de monteurs.

Antwoord Energiewacht Warmtepomp

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de monteurs goed werk hebben geleverd. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit te delen. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Geantwoord op

Energiewacht Warmtepomp verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht Warmtepomp heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.7/10
  • checkEerste review geschreven op 9 december 2019

Energiewacht Warmtepomp

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwe duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben wij bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

Kennis en professionaliteit

heer/mevrouw R. Schepers

heer/mevrouw P. De Graaf

heer/mevrouw H. Van de Wetering

Plaatsing is prima verlopen.

heer/mevrouw R. Geertjes

SterSterSterSterLege ster

Duidelijke en snelle communicatie, goede installatie, erg tevreden!

Prima ze doen wat ze beloven

SterSterSterSterLege ster

Goed contact met de adviseur aan huis en met het kantoor.

Anonymous

Heldere communicatie, vriendelijke medewerkers en denken uitstekend mee.

Jan R.

Danielle

Vriendelijk en behulpzaam

JZ

Anonymous

Zeer goed gewerkt door de monteurs.

Energiewacht Warmtepomp heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.7/10