heer/mevrouw R. Molendijk
Goede ervaringen
Uitstekende ervaringen met Energiewacht. Er wordt goed meegedacht door de energieadviseur in het voortraject voor aankoop van de warmtepomp. Open en eerlijke adviezen met de voordelen maar ook je gedrag als het gaat om verwarmen van je huis. Ten tijden van de uitvoering kan de energieadviseur van Energiewacht ook belangrijk zijn. Natuurlijk gaat er wel eens wat mis in de afstemming. Echter afspraken worden altijd nagekomen tussen klant en installateur en worden bevestigd door de energieadviseur. Met andere woorden de energie adviseur is ook een soort aftersales coordinator. Goede ervaringen gehad tijden installatie en waterzijdig inregelen van de installatie.
Contact krijgen is makkelijk / er wordt geluisterd en gereageerd / de service monteurs van Energiewacht zijn ter zake kundig en plezierig in de omgang.
Plaatsing is prima verlopen.
Duidelijke en snelle communicatie, goede installatie, erg tevreden!
Prima ze doen wat ze beloven
Goed contact met de adviseur aan huis en met het kantoor.
Heldere communicatie, vriendelijke medewerkers en denken uitstekend mee.
Betrouwbaar en aanspreekbaar als je iets enigsins anders ziet of wilt. Personeel is gespecialiseerd op hun vakgebied.
Vriendelijk en behulpzaam
We zijn heel tevreden over het installeren en wij zijn prima geholpen. Vriendelijke en behulpzame installateurs.
Mijn ervaringen met Energiewacht zijn goed. Wat ik als vervelend heb ervaren is dat ik na mijn akkoord op de aanschaf en installatie van een warmtepomp (maar maanden voor levering) meerdere keren van Energiewacht een aanbod kreeg met 750 euro korting. Ik kreeg niet de mogelijkheid om daarvan gebruik te maken. Klantonvriendelijk en slechte administratie!!
Ik heb verschillende monteurs gehad o a. Voor de cv en warmtepomp. Ben zeer tevreden over hoe zij gewerkt hebben.
Energiewacht Warmtepomp verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Energiewacht Warmtepomp heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede ervaringen
Plaatsing is prima verlopen.
Duidelijke en snelle communicatie, goede installatie, erg tevreden!
Prima ze doen wat ze beloven
Goed contact met de adviseur aan huis en met het kantoor.
Heldere communicatie, vriendelijke medewerkers en denken uitstekend mee.
Vriendelijk en behulpzaam
Energiewacht Warmtepomp heeft de volgende resultaten bereikt: