heer/mevrouw H. Kreuze
Over de monteur ben ik zeer tevreden. Over de verkoop minder en het verzetten van de afgesproken datum van de installatie zeer ontevreden.
Mijn ervaring met Energiewacht is heel goed.
Tot nu toe geen klachten
Mooi op tijd!
Wij hebben de energiewacht ingeschakeld vanwege veel lawaai van het ventilatiekanaal. Enegiewacht heeft de taak uitbesteed aan een onderaannemer. Bleek dat de ventilatiekanalen schoon waren maar er een nieuwe motor geplaatst moest worden. Er is niets gedaan, binnen een half uur was de monteur vertrokken, wij € 250,- armer en het probleem niet opgelost. Ook geen nieuwe motor geplaatst.
Goed.
Informatie over het daadwerkelijk opdracht geven was erg moeilijk te vinden.
goed
Dik tevreden mechanische ventilatie prima geplaatst en werking uitgelegd doormonteur thuisklimaat
Xc
Altijd prima, goede communicatie. Aardige en deskundige mensen.
Werk goed en netjes uitgevoerd
Energiewacht had een week geleden de nieuwe cv ketel geïnstalleerd en nu dan de ventilator. Ze waren met z'n tweeën: eentje kreeg les van de ander. Bij controle van de luchtstroom bleek eea omgekeerd gemonteerd te zijn. De ventilatorkast moest 90 graden gedraaid worden. Verder alles prima verlopen.
Tim kwam bij mij langs om de MV te reinigen. Ontzettend lieve man met goede adviezen!
Nette monteurs die heel beleefd zijn en alles van tevoren uitleggen wanneer ze b.v. gas en of water gaan afsluiten. En ze hebben alles schoon en netjes opgeleverd
Energiewacht Ventilatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Energiewacht Ventilatie heeft de volgende resultaten bereikt:
Mijn ervaring met Energiewacht is heel goed.
Tot nu toe geen klachten
Mooi op tijd!
Goed.
Informatie over het daadwerkelijk opdracht geven was erg moeilijk te vinden.
goed
Xc
Altijd prima, goede communicatie. Aardige en deskundige mensen.
Werk goed en netjes uitgevoerd
Energiewacht Ventilatie heeft de volgende resultaten bereikt: