heer/mevrouw E.M. Bolhuis
Ben heel goed en snel geholpen
Prima, de monteur was iets te veel.
Keurig geholpen, zowel de offerte als de planning ondanks een probleem in het afzuigsysteem heeft de monteur dat kunnen oplossen Dik tevreden dus!
ervaring is behoorlijk positief
Uitstekende communicatie en service.
Energiewacht als tussenpersoon heb ik als mega onhandig ervaren. De afspraak voor installatie was gemaakt met het bedrijf dat dit kwam doen, maar toen er verkeerde spullen aan hen geleverd bleken te zijn en de installatie niet gedaan kon worden moest ik contact opnemen met energiewacht..... Erg suf dat een adviseur die bij mij thuis geweest is vervolgens niet zorgt voor het aanleveren van de juiste spullen en dat de monteur vervolgens niet verder kan en ik alles moet gaan regelen. Dat dit vervolgens door energiewacht een kastje-muur verhaal wordt en ik als klant uitgespeeld wordt tussen monteur en energiewacht is dan ook nog eens heel bijzonder. Uiteindelijk na zelf drie dagen heen en weer bellen en mailen werd het eindelijk opgelost, maar dit was totaal onnodig als energiewacht het bedrijf goed geïnformeerd had, wat had gekund, want alles is van te voren bij mij thuis bekeken en geregeld. Deze ervaring heeft me doen afknappen op energiewacht...........
was voor mij de eerste keer was prima
Prima service.
Altijd vriendelijk personeel . Zijn ook behulpzaam als je iets aan ze vraagt . Ben al heel lang lid van energiewacht en bevalt me nog steeds goed .
Vlot en accuraat geholpen
De ventilatie maakt veel lawaai op de hoogste stand, wij weten niet of dit normaal is?
Als je een probleem hebt en iemand van de energiewacht nodig hebt miet je beschikken over een flinke dosis geduld. De mail wordt niet beantwoord. Dan sta je 29 minuten in de wacht en hoort , nog 30 seconden, en hupsakee weer naar 29 minuten . Dat niet bij 1x bellen. Uiteindelijk een vriendelijke dame gesproken en kwam het Uiteindelijk toch goed. Maar we hebben medelijden met de mensen die het noodnummer bellen.
Prettig contact, heldere offerte, nette efficiënte en beleefde monteur
Wij zijn prima en correct geholpen.
Energiewacht Ventilatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Energiewacht Ventilatie heeft de volgende resultaten bereikt:
Ben heel goed en snel geholpen
Prima, de monteur was iets te veel.
ervaring is behoorlijk positief
Uitstekende communicatie en service.
was voor mij de eerste keer was prima
Prima service.
Vlot en accuraat geholpen
Prettig contact, heldere offerte, nette efficiënte en beleefde monteur
Wij zijn prima en correct geholpen.
Energiewacht Ventilatie heeft de volgende resultaten bereikt: