Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.8/10
Kennis en professionaliteit

heer/mevrouw E.M. Bolhuis

Prima monteur, keurig, gezellig, vriendelijk en klus goed geklaard.

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste meneer/mevrouw, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze monteur en dat het werk goed is geklaard. We waarderen uw complimenten over zijn nette, vriendelijke en gezellige manier van werken! Met vriendelijke groet, team webcare energiewacht

heer/mevrouw M. vd van der Bij

Ben heel goed en snel geholpen

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste meneer/mevrouw, Wat fijn om te horen dat u snel en goed bent geholpen. Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling! Met vriendelijke groet, team webcare energiewacht

heer/mevrouw A.W.L. Balkema

Prima, de monteur was iets te veel.

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste meneer/mevrouw, Dank u wel voor uw feedback. Fijn om te lezen dat u het bezoek van de monteur over het algemeen prima vond. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw A.M. Godeschalk

Keurig geholpen, zowel de offerte als de planning ondanks een probleem in het afzuigsysteem heeft de monteur dat kunnen oplossen Dik tevreden dus!

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste heer/mevrouw, Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Hartelijk dank voor uw review. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw J.E.M. ter Beek

ervaring is behoorlijk positief

heer/mevrouw L. Witvliet

Uitstekende communicatie en service.

heer/mevrouw C. Kok

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Energiewacht als tussenpersoon heb ik als mega onhandig ervaren. De afspraak voor installatie was gemaakt met het bedrijf dat dit kwam doen, maar toen er verkeerde spullen aan hen geleverd bleken te zijn en de installatie niet gedaan kon worden moest ik contact opnemen met energiewacht..... Erg suf dat een adviseur die bij mij thuis geweest is vervolgens niet zorgt voor het aanleveren van de juiste spullen en dat de monteur vervolgens niet verder kan en ik alles moet gaan regelen. Dat dit vervolgens door energiewacht een kastje-muur verhaal wordt en ik als klant uitgespeeld wordt tussen monteur en energiewacht is dan ook nog eens heel bijzonder. Uiteindelijk na zelf drie dagen heen en weer bellen en mailen werd het eindelijk opgelost, maar dit was totaal onnodig als energiewacht het bedrijf goed geïnformeerd had, wat had gekund, want alles is van te voren bij mij thuis bekeken en geregeld. Deze ervaring heeft me doen afknappen op energiewacht...........

heer/mevrouw E. de Jong

was voor mij de eerste keer was prima

heer/mevrouw R. Ontas - Wolters

Prima service.

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw G. Wetsema

Altijd vriendelijk personeel . Zijn ook behulpzaam als je iets aan ze vraagt . Ben al heel lang lid van energiewacht en bevalt me nog steeds goed .

heer/mevrouw J. van Breugel

Vlot en accuraat geholpen

Antwoord Energiewacht Ventilatie

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat u vlot en accuraat bent geholpen. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw M. Hemmekam

SterSterSterHalve sterLege ster

De ventilatie maakt veel lawaai op de hoogste stand, wij weten niet of dit normaal is?

heer/mevrouw J. Maartens

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Als je een probleem hebt en iemand van de energiewacht nodig hebt miet je beschikken over een flinke dosis geduld. De mail wordt niet beantwoord. Dan sta je 29 minuten in de wacht en hoort , nog 30 seconden, en hupsakee weer naar 29 minuten . Dat niet bij 1x bellen. Uiteindelijk een vriendelijke dame gesproken en kwam het Uiteindelijk toch goed. Maar we hebben medelijden met de mensen die het noodnummer bellen.

heer/mevrouw AnBo Petfood & Drinks

Prettig contact, heldere offerte, nette efficiënte en beleefde monteur

heer/mevrouw Hilko Oosting

Wij zijn prima en correct geholpen.

Energiewacht Ventilatie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht Ventilatie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 3 februari 2017

Energiewacht Ventilatie

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwe duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben wij bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.8/10
Kennis en professionaliteit

heer/mevrouw E.M. Bolhuis

Prima monteur, keurig, gezellig, vriendelijk en klus goed geklaard.

heer/mevrouw M. vd van der Bij

Ben heel goed en snel geholpen

heer/mevrouw A.W.L. Balkema

Prima, de monteur was iets te veel.

heer/mevrouw A.M. Godeschalk

heer/mevrouw J.E.M. ter Beek

ervaring is behoorlijk positief

heer/mevrouw L. Witvliet

Uitstekende communicatie en service.

heer/mevrouw C. Kok

heer/mevrouw J. Maartens

heer/mevrouw AnBo Petfood & Drinks

Prettig contact, heldere offerte, nette efficiënte en beleefde monteur

heer/mevrouw Hilko Oosting

Wij zijn prima en correct geholpen.

Energiewacht Ventilatie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10