Melden van de storing
8.2/10

heer/mevrouw J.A. van den Berg

Snel, accuraat

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u onze dienstverlening als snel en accuraat heeft ervaren. Daar zijn wij blij mee. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw M. Stam - Peper

Snelle en goede service.

Antwoord Energiewacht Storing

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw K. Pruim

Snelle service bij storingen en duidelijke uitleg bij vragen

Antwoord Energiewacht Storing

Beste heer/mevrouw, Dank voor uw mooie reactie. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze snelle service en duidelijke uitleg. We waarderen uw vertrouwen! Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw A. Jack

courteous, communicative, knowledgeable.......Alister

heer/mevrouw C. Pestman

Nvt

Antwoord Energiewacht Storing

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw W. Boog

Snelle en deskundige hulp.

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u onze hulp als snel en deskundig heeft ervaren. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw C. Dijksma

SterSterLege sterLege sterLege ster

Heb sinds meer dan 40 jaar een servicecontract bijde Energiewacht, elke 2 jaar zou er serviceonderhoud moeten worden gepleegd. Echt er 2 jaar geleden werd de datum overschreden. Na veel bellen werd het er 1 maand bedrad terug gestort.op mijn email hierover werd niet eens gereageerd, zeer slecht.de servicebeurt had in februari 2026 moeten plaats vinden. Helaas tot dusverre is er nog geen onderhoud gepleegd, ik voldoe keurig mijn maandelijkse betalingen. Maar deEnergiewacht niet.

Antwoord Energiewacht Storing

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor uw review. Wij begrijpen uit uw reactie dat het contact met Energiewacht niet naar verwachting is verlopen. Wij koppelen uw reactie intern terug en gaan dit voor u uitzoeken. Er wordt contact met u opgenomen. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

Geantwoord op

heer/mevrouw A Lodder (-Mol)

SterSterSterSterLege ster

Hele goede monteur gekregen (Joey), loste het probleem snel op door een gedegen aanpak. Was ook erg servicegericht naar mij toe, gaf uitgebreid informatie over naastliggende zaken

Antwoord Energiewacht Storing

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve feedback over de monteur. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de servicegerichtheid en hij u uitgebreid heeft geïnformeerd. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

heer/mevrouw J. Houwer

Vlot en hulpvaardig

Antwoord Energiewacht Storing

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor uw positieve feedback. Wij zijn blij te lezen dat we u zo goed van dienst hebben kunnen zijn. Het is ons uitgangspunt om het serviceniveau naar onze klanten hoog te houden, en waar mogelijk nog meer te verbeteren. Fijn dat u dat ook zo heeft ervaren. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw J. Bernaards

Energiewacht gebeld bij een storing. Eerst advies wat ik nog zou kunnen doen anders terugbellen. Volgende dag teruggebeld en monteur kwam vrij snel en loste heb probleem daarna naar tevredenheid op.

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen bij de storing en dat het eerst gegeven advies u mogelijk al op weg heeft geholpen. Ook prettig dat de monteur de volgende dag snel ter plaatse was en het probleem naar tevredenheid heeft opgelost. Wij waarderen uw positieve feedback. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw G. Elderman

Duidelijk, houden zich aan afspraken

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat wij onze afspraken nakomen en dat dit voor u duidelijk en prettig verloopt. Dat waarderen wij zeer. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw K. Kiepe

SterSterSterHalve sterLege ster

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw E. Klatter

Na mijn belletje kwam een monteur 3 uurtjes later . Telefoniste van de klantenservice had de storing dusdanig in geschat dat deze snel moest worden verholpen En dat is dan ook gerealiseerd Wij zijn vol lof over jullie organisatie

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat onze klantenservice de situatie goed heeft ingeschat en dat de monteur zo snel bij u kon zijn om de storing te verhelpen. Geweldig dat u zo tevreden bent over onze organisatie. Uw complimenten geven wij met plezier door aan onze collega’s. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw P. Bras

Er zit duidelijk verschil in ervaring van monteurs. De laatste monteur was ervaren met liefde voor het vak.

Antwoord Energiewacht Storing

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de inzet en vakkennis van onze laatste monteur. Wij waarderen het enorm dat u dit met ons deelt en geven uw compliment graag door. Liefde voor het vak maakt zeker het verschil. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw E. Van Schaik

SterSterSterLege sterLege ster

Zeer afhankelijk van monteur

Geantwoord op

Energiewacht Storing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht Storing heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10
  • checkEerste review geschreven op 18 juli 2019

Energiewacht Storing

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwe duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben wij bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

courteous, communicative, knowledgeable.......Alister

heer/mevrouw C. Pestman

Nvt

heer/mevrouw W. Boog

Snelle en deskundige hulp.

heer/mevrouw C. Dijksma

SterSterLege sterLege sterLege ster

Geantwoord op

heer/mevrouw A Lodder (-Mol)

heer/mevrouw J. Houwer

Vlot en hulpvaardig