heer/mevrouw H. Blokzijl
Prima service
Zeer goed was geholpen. Zeker aanraden.
vriendelijke en kundig personeel
Tot nu toe wat men mag verwachten
De monteur van de energiewacht was er maar kort. Het bleek dat hij niets voor mij kon betekenen. Op advies van Enexis heb ik de Energiewacht gebeld om in mijn huis de gaslek te vinden. Dat kon deze monteur niet, want hij kwam alleen voor de HR ketel. Dus helaas 30 € betaald voor niets.
Dat er kosten gemaakt worden zonder dit met de bewoners te bespreken
Heb al 3 x een vraag gemaild over een factuur, krijg geen antwoord!
Goed maar geen regelmatig onderhoud.
Goedeservice, prettig contact
Also We Ze nodig hebben zijn ze er
De ervaring die we hebben al 20 jaar met Energiewacht was altijd goed.
Inplannen ging zeer snel
Heel goed. Snel, vriendelijk en kundig.
Goede hulp alleen bereikbaarheid was minder, lang aan de telefoon gewacht.
Adequate service en vriendelijk monteurs
Energiewacht Storing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Energiewacht Storing heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima service
Zeer goed was geholpen. Zeker aanraden.
vriendelijke en kundig personeel
Tot nu toe wat men mag verwachten
Dat er kosten gemaakt worden zonder dit met de bewoners te bespreken
Heb al 3 x een vraag gemaild over een factuur, krijg geen antwoord!
Goed maar geen regelmatig onderhoud.
Goedeservice, prettig contact
Also We Ze nodig hebben zijn ze er
De ervaring die we hebben al 20 jaar met Energiewacht was altijd goed.
Inplannen ging zeer snel
Heel goed. Snel, vriendelijk en kundig.
Goede hulp alleen bereikbaarheid was minder, lang aan de telefoon gewacht.
Adequate service en vriendelijk monteurs
Energiewacht Storing heeft de volgende resultaten bereikt: