Melden van de storing

heer/mevrouw R. Hermelink

Tot op heden verloopt het contact naar wens

heer/mevrouw V. Vonk

SterSterSterHalve sterLege ster

Laatste man 18/12. Vreselijke nare man, heel slecht humeur. Volgens mij is mijn thermostaat stuk, gaat uit zichzelf uit, nu 2x in 10 dagen. Omdat hij dat nog nooit gehoord had, kon dat niet.

heer/mevrouw R. Kaper

Snel en goed het probleem opgelost

heer/mevrouw J. Brouwer

Energiewacht gebeld en de monteur was er zeer snel,en het probleem snel opgelost

heer/mevrouw T. Dijkstra

SterSterSterSterLege ster

We hebben ook al jaren een onderhoudscontract naar tevredenheid.

heer/mevrouw G. Beuker

De service is goed , maar de factuurs krijgen wij soms niet , eerst bellen Naar de klantenservice dan afwachten , kan dit in het vervolg veranderen .

heer/mevrouw I. Van der Mei

Melding van storing in weekend gedaan. Erg vriendelijke telefoniste, die een afspraak voor reparatie op datum naar wens regelde; erg vriendelijke monteur, die binnen afgesproken tijdsblok kwam en de storing vakkundig oploste.

heer/mevrouw W. Janssen

Snel probleem opgelost

heer/mevrouw C.E. Seidel

SterSterSterHalve sterLege ster

De monteur was prima. De ‘planning’ had een tijdsafspraak gemaakt (ochtend), maar het werd uiteindelijk einde van de middag. Daarover werd met mij geen contact opgenomen. Ik heb de ‘planning’ twee keer zelf gebeld om te vragen of de monteur nog kwam.

heer/mevrouw J. Elsinga

Goed.1

heer/mevrouw H. Dol

SterSterSterSterLege ster

Normaal erg tevreden, maar nu werd er gezegd er komt iemand voor 21.00 uur maar was er niet. Gebeld, toen werd er gezegd zeker weten hij komt voor 22.00 uur. Niet geweest die dag. Volgende dag was de monteur er wel. En daar was ik erg tevreden over. Aan hem lag het zeker niet . Maar aan de telefoon moeten ze geen dingen beloven

heer/mevrouw J. De Groot

Vriendelijke monteur. Had de storing snel gevonden .

heer/mevrouw A. Trox

SterSterSterHalve sterLege ster

Medewerkers prima, vriendelijk. , planning bij storing slecht, te ruime marge en zonder bericht alsnog uren later dan afgesproken. Zelf achteraan bellen met 20 min wachttijd. 2x in 4 weken hulp nodig gehad, beide keren later dan afgesproken

heer/mevrouw G. Rossing

Zeer snel geholpen. Heel aardige monteurs. Prima service.

heer/mevrouw Nienhuijs

Afspraken worden op zo kort mogelijke termijn gepland en er wordt vooraf gebeld hoe laat ze er zijn.

Energiewacht Storing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht Storing heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 18 juli 2019

Energiewacht Storing

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwe duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben wij bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

Snel en goed het probleem opgelost

heer/mevrouw J. Brouwer

heer/mevrouw T. Dijkstra

SterSterSterSterLege ster

We hebben ook al jaren een onderhoudscontract naar tevredenheid.

heer/mevrouw G. Beuker

heer/mevrouw J. Elsinga

Goed.1

heer/mevrouw H. Dol

heer/mevrouw J. De Groot

Vriendelijke monteur. Had de storing snel gevonden .

heer/mevrouw A. Trox

heer/mevrouw G. Rossing

Zeer snel geholpen. Heel aardige monteurs. Prima service.

heer/mevrouw Nienhuijs

Energiewacht Storing heeft de volgende resultaten bereikt: