Melden van de storing
Nakomen van afspraken
Reactietijd na melding van de storing
8.2/10

heer/mevrouw M. De Jong

Wanneer er eenmaal contact is is de dienstverlening top. Telefonische bereikbaarheid is bedroevend. Monteurs leggen uit wat ze doen, wat er aan de hand is en geven ongeveer de kosten aan. Ben zeer tevreden over hun werk!

heer/mevrouw R. Luypen

Tevreden

heer/mevrouw T. Schokker

zeer vriendelijk personeel

heer/mevrouw J. Duinkerken

ik werd heel snel geholpen en de storing was snel gevonden, maar omdat onderdeel niet voorradig was duurde het 7 dagen voordat de ketel was gerepareerd. Maar ik ben wel heel tevreden met jullie service.

heer/mevrouw M. Colthof

Vriendelijk en snel geholpen

heer/mevrouw R. Tempelman

Mijn algemene ervaring is altijd zeer positief, zowel wat betreft het nakomen van afspraken als vakkennis.

heer/mevrouw M. Klappe

De jonge onderhoudsmonteur had geen idee. Het probleem was niet opgelost. Anderhalve weekblader kwam er een oudere en meer ervaren monteur en die wist wat er aan de hand was. Na telefonisch overleg met een collega heeft hij het probleem opgelost en de ketel doet het tot nu toe prima!

heer/mevrouw J. Holt

Zeer tevreden. Error nummer opgegeven. Zelfde dag gerepareerd. Vriendelijke reparateur.

heer/mevrouw D. Koolman

Zeer betrouwbaar en profesioneel

heer/mevrouw A. Douwes

SterSterSterSterLege ster

Telefonisch wat lastiger maar er werd adequaat gereageerd op mijn mail.

heer/mevrouw J. Kemkers

SterSterSterSterLege ster

Komen afspraken goed na en ook kundig.

heer/mevrouw R. De Weerd

Keurig snel opgelost.

heer/mevrouw P. Pomp

A;lles zeer snel verholpen. Giede service,

Energiewacht Storing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht Storing heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 18 juli 2019

Energiewacht Storing

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwe duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben wij bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

heer/mevrouw D. Koolman

Zeer betrouwbaar en profesioneel

heer/mevrouw A. Douwes

SterSterSterSterLege ster

Telefonisch wat lastiger maar er werd adequaat gereageerd op mijn mail.

heer/mevrouw J. Kemkers

SterSterSterSterLege ster

Komen afspraken goed na en ook kundig.

heer/mevrouw R. De Weerd

Keurig snel opgelost.