heer/mevrouw M. De Jong
Wanneer er eenmaal contact is is de dienstverlening top. Telefonische bereikbaarheid is bedroevend. Monteurs leggen uit wat ze doen, wat er aan de hand is en geven ongeveer de kosten aan. Ben zeer tevreden over hun werk!
Ik ben heel correct behandeld
Top, lieve en nette monteurs
Tevreden
zeer vriendelijk personeel
ik werd heel snel geholpen en de storing was snel gevonden, maar omdat onderdeel niet voorradig was duurde het 7 dagen voordat de ketel was gerepareerd. Maar ik ben wel heel tevreden met jullie service.
Vriendelijk en snel geholpen
Mijn algemene ervaring is altijd zeer positief, zowel wat betreft het nakomen van afspraken als vakkennis.
De jonge onderhoudsmonteur had geen idee. Het probleem was niet opgelost. Anderhalve weekblader kwam er een oudere en meer ervaren monteur en die wist wat er aan de hand was. Na telefonisch overleg met een collega heeft hij het probleem opgelost en de ketel doet het tot nu toe prima!
Zeer tevreden. Error nummer opgegeven. Zelfde dag gerepareerd. Vriendelijke reparateur.
Zeer betrouwbaar en profesioneel
Telefonisch wat lastiger maar er werd adequaat gereageerd op mijn mail.
Komen afspraken goed na en ook kundig.
Keurig snel opgelost.
A;lles zeer snel verholpen. Giede service,
Energiewacht Storing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Energiewacht Storing heeft de volgende resultaten bereikt:
Ik ben heel correct behandeld
Top, lieve en nette monteurs
Tevreden
zeer vriendelijk personeel
Vriendelijk en snel geholpen
Zeer betrouwbaar en profesioneel
Telefonisch wat lastiger maar er werd adequaat gereageerd op mijn mail.
Komen afspraken goed na en ook kundig.
Keurig snel opgelost.
A;lles zeer snel verholpen. Giede service,