heer/mevrouw S. Premchand
Ik ben zeer tevreden!
Redelijk goed
xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx
Kundig en vriendelijk
vond het zelf erg vervelend dat de monter moest komen voor een paar drukken op de knoppen. Heb het gevoel dat het nog niet 100% is. Gisteren draai de kachel gewoon door reageerde niet op de thermostaat. heb de sterker er uit getrokken. Nu de kachel is weer maar afwachten wat die vandaag doet. Inwachting................
Prima, snelle service, goede uitleg!
Snelle dienstverlening.
snelle en goede service
T heeft even geduurd, maar toen het eindelijk geregeld was, zijn we goed geholpen.
Ben heel tevreden, werden snel geholpen, en de monteur wist direct het probleem op te lossen, heel fijn en professioneel! En aardig en beleefd.
onvolledige dienstverlening. na 10 jaar omvormer defect en dus moest vervangen worden. De nieuwe omvormer geplaatst door monteur van energiewacht. De in- en afstelling van de WiFi om de werking van de omvormer te monitoren werd niet door de monteur gedaan. Moest ik zelf maar doen.
Zeer goede monteur Top werk geleverd
Heel positief. Kundige en vriendelijke monteurs
prima ervaring
Energiewacht Storing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Energiewacht Storing heeft de volgende resultaten bereikt:
Ik ben zeer tevreden!
Redelijk goed
xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx
Kundig en vriendelijk
Prima, snelle service, goede uitleg!
Snelle dienstverlening.
snelle en goede service