heer/mevrouw F. Spakman
Een prima en accurate ervaring
Over de servicebeurt ben ik heel tevreden. De monteur heeft alles uitgebreid gecontroleerd. Ik ben niet tevreden over de timing en de planning ervan. Volgens het onderhoudscontract zou er iedere 2 jaar een serviceonderhoudsbeurt moeten plaatsvinden. Dit ging tot aan de aanschaf van de nieuwe ketel en ventilatiesysteem prima. Helaas was er tot de laatste servicebeurt (waar ik zelf weer melding van moest maken) maar één eerdere servicebeurt verricht terwijl ik wel 4 jaar hiervoor had betaald. Op mijn email hierover kreeg ik helaas geen reactie alleen een datum voor een beurt. Dat vond ik niet netjes.
prima
Zeer prettige samenwerking met Energiewacht. Klantgerichte, eerlijke monteurs met kennis van zaken, die zich prima aan de afspraken houden.
Prima service op de afgesproken tijd uitgevoerd.
storing prima opgelost.
Gewoon goed.
fijn contact, goede service en duidelijke uitleg wat er gedaan of gebeurt is
De communicatie van Energiewacht is uitstekend.
Monteur gaf duidelijke uitleg over de werkzaamheden en gaf aan dat een onderdeel moest worden vervangen, waar kosten aan zijn verbonden. Kreeg dus geen onaangename verrassing achteraf.
OK
gewoon goed
Altijd vriendelijk en professioneel
Energiewacht Service en Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Energiewacht Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:
Een prima en accurate ervaring
prima
Prima service op de afgesproken tijd uitgevoerd.
storing prima opgelost.
Gewoon goed.
fijn contact, goede service en duidelijke uitleg wat er gedaan of gebeurt is
De communicatie van Energiewacht is uitstekend.
OK
gewoon goed