Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht
8.2/10
Kennis en professionaliteit

heer/mevrouw C. Gunes

SterSterSterSterLege ster

Ik ben tot nu toe erg tevreden over energiewacht. Als ik jullie nodig heb, dan zijn jullie er.

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw review, heel fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw H. De Beer

SterSterSterSterLege ster

Je moet er steeds opletten, als jouw servicebeurt wel wordt gedaan. Dat gaat al jaren zo Op een dag na, was het zevenentwintig maanden geleden voor de laatste servicebeurt.

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor uw feedback. Wij vinden het vervelend te lezen dat u het gevoel hebt dat u het zelf in de gaten moet houden wanneer u het onderhoud heeft. Wij willen het graag voor u uitzoeken. Wij verzoeken u om uw verhaal, voorzien van uw postcode en huisnummer, te mailen naar webcare@energiewacht.nl Vriendelijke groet, Team Webcare, Energiewacht.

heer/mevrouw H. De Boer

niet zo best.

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review. Mocht u ergens tegen aanlopen, stuurt u dan gerust even een mail voorzien van postcode en huisnummer naar webcare@energiewacht.nl . Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw M. Klomp

Uitstekende en snelle service. Nadat de oorzaak van het probleem ( waterverlies CV systeem bij de warmtepomp) 's avonds gevonden was door de monteur, kwam de volgende dag een collega van hem de klus oplossen. Beiden werkten efficiënt en zeer netjes.

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling over de monteurs, wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de manier van werken en vriendelijkheid. Vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

heer/mevrouw H. Somberg

SterSterSterSterLege ster

Goed advies, snelle service, vriendelijke deskundige monteur.

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de manier van werken en vriendelijkheid van onze monteur. Vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

heer/mevrouw H. Boels

De afspraken worden altijd nagekomen. De monteurs doen hun werk prima.

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste heer/mevrouw Hartelijk dank voor deze positieve feedback. Fijn om te lezen dat u onze service zo goed weet te waarderen. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw W. Braak

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Bij aangaab van contract was onderhoudfrequentie 1x per jaar. Deze was al eenzijdig gewijzigd in 1x per 2 jaar en inmiddels blijkt deze weer eenzijdig gewijzigd in 1x per 3 jaar. Echter betalingen mijnerzijds moeten wel strikt worden nagekomen conform contractafspraak. Dit doet mij overwegen over te stappen naar een lokale dienstverlener.

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor uw feedback. Uit onze gegevens kunnen wij niet herleiden dat de onderhoudsfrequentie is gewijzigd sinds uw aanmelding in 2022. Wij willen het graag voor u nakijken en verzoeken u informatie m.b.t. de wijzigingen en/of afschriften aan ons te sturen naar webcare@energiewacht.nl en waaruit u heeft geconcludeerd dat er eenzijdig wijzigingen zijn doorgevoerd. Bij voorbaat hartelijk dank, Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw R.V. Bisschop

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor het plaatsen van de review. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw R. De Boer

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw M. Kinds

A

heer/mevrouw J. Van Tuijl

SterSterSterSterLege ster

Vlgns afspraak prima uitgevoerd!

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback, wij stellen uw reactie zeer op prijs. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw G. Van Mierle

Ze doen waar voor ze komen beleefd en vriendelijk

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste heer/mevrouw, Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Hartelijk dank voor uw review. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw J. Klein

heer/mevrouw J. Schoonhoven

Geen tekst

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor het plaatsen van uw review. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw A. Willers

Prima onderhoudsdienst

Antwoord Energiewacht Service en Onderhoud

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Geantwoord op

Energiewacht Service en Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 5 februari 2017

Energiewacht Service en Onderhoud

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwe duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben wij bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

niet zo best.

heer/mevrouw M. Klomp

heer/mevrouw H. Somberg

SterSterSterSterLege ster

Goed advies, snelle service, vriendelijke deskundige monteur.

heer/mevrouw H. Boels

De afspraken worden altijd nagekomen. De monteurs doen hun werk prima.

heer/mevrouw W. Braak

SterSterHalve sterLege sterLege ster

heer/mevrouw R.V. Bisschop

heer/mevrouw R. De Boer

heer/mevrouw M. Kinds

A

heer/mevrouw J. Van Tuijl

SterSterSterSterLege ster

Vlgns afspraak prima uitgevoerd!

heer/mevrouw G. Van Mierle

Ze doen waar voor ze komen beleefd en vriendelijk