heer/mevrouw B. Timmermans
Ik ben zeer tevreden. Nette vriendelijke dame die het onderhoud van de CV ketel heeft gedaan. Vond het verrassend dat er na vele jaren mannenwerk, nu een keer een dame was die er aan de deur stond voor het onderhoud. Erg leuk!
Moeilijk om datum te orikken. Komt langs ,ik was thuis, maar alleen briefje in de bus - u bent er niet. Weer een jaar voorbij. Kaatste keer prima
Had nu een controle beurt met 2 monteurs, waarvan 1 in opleiding. Is prima verlopen en ook duidelijk uitgelegd wat moest worden vervangen met de prijsopgave erbij.
De monteur was heel vriendelijk en bedreven.
2 jaar na installatie combi ketel zouden we onderhoudsbeurt krijgen. Dat werd 2 jaar en 7 mnd zonder toelichting of overleg. Klus zelf werd goed en snel gedaan. Van 8 tot 11 gewacht op munteur, iets meer precies aangeven hoelaat de monteur komt zou zeer wenselijk zijn !
de monteurs en mensen van klantenservice zijn vriendelijk, bekwaam en meedenkend. maar organisatie werkt een beetje langs elkaar heen.
geen problemen. normale onderhoudsbeurt
Geen klachten tot nu
Zeer goed
Tijdsruimte van afspraak is veel te ruim. Zeker als de monteur dan ook nog buiten de afgesproken tijdslimiet komt opdagen en van niks weet over de afgesproken tijd. Werk gebeurd wel goed. Verder krijg ik rekeningen waarvan onduidelijk is waarvoor dit is. Op vragen via de mail komt geen antwoord.
goed snel geholpen
Zorgvuldig onderhoud.
Prima ervaring
Energiewacht Service en Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Energiewacht Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:
De monteur was heel vriendelijk en bedreven.
geen problemen. normale onderhoudsbeurt
Geen klachten tot nu