Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht

heer/mevrouw H.M.H. Nijhof

heel goed.

heer/mevrouw A. Bottenberg

SterSterSterHalve sterLege ster

Bereikbaar en goede afspraken mee te maken.

heer/mevrouw R. Van der Zee

Op zich prima.

heer/mevrouw M. Grado Todaro

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw J.C. Warnars

SterSterSterSterLege ster

Aan vraag 1 doe ik nooit mee.

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht en uw feedback. We respecteren uw keuze om niet deel te nemen aan vraag 1. Fijn om te lezen dat u de overige onderdelen van onze service als positief ervaart. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw H. Jetten

SterSterSterLege sterLege ster

Heb nog nooit antwoord gekregen op mijn email. Erg slecht.

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht. Vervelend om te lezen dat u nog geen reactie op uw e-mail heeft ontvangen. Onze excuses hiervoor; dat is uiteraard niet de bedoeling. We kijken dit graag voor u na en zorgen dat u alsnog zo snel mogelijk een reactie ontvangt. U kunt hiervoor eventueel ook opnieuw contact met ons opnemen, zodat we uw bericht direct kunnen oppakken. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw G. Lebbink

uiterst vriendelijke monteurs die goed op elkaar zijn ingespeeld. Overduidelijk dat het ervaren vakmensen zijn. Onze vragen werden correct en vakbekwaam beantwoord. Er bleek ons dat er zeer adequaat werd gewerkt. Verder werd de werkplek keurig schoongemaakt en netjes achtergelaten. Overtollig restmateriaal werd keurig netjes afgevoerd. we zijn uiterst tevreden en de verwarmingsketel werkt uitstekend. Wat wil je nog meer. Hartelijk dank Energiewacht!

heer/mevrouw J. Daems

Positief

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw H.J. Visser

Alles keurig geregeld van adviesgesprek tot installatie.

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te lezen dat alles van het adviesgesprek tot aan de installatie keurig is verlopen. We waarderen het dat u uw ervaring met ons deelt. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw K. van Meurs Swier

Zeer gemotiveerde vertegenwoordiger. Die je de ruimte en tijd geeft om vragen te stellen en je niet opjaagt om een besluit te nemen. De ketel kon al heel snel geplaatst worden. De heren die dit deden waren netjes en snel. Ze hebben de zolder keurig achter gelaten na hun werkzaamheden.

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Fijn om te lezen dat u onze vertegenwoordiger als prettig en niet opdringerig heeft ervaren en dat u de ruimte kreeg om uw vragen te stellen. Ook goed om te horen dat de plaatsing van de ketel snel kon worden uitgevoerd en dat onze monteurs netjes en vlot hebben gewerkt, met een keurig achtergelaten zolder als resultaat. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw R. Moelee

Prima, altijd op tijd. Geen moeilijkdoenerij. ZEER ADEQUAAT.

heer/mevrouw A.F. Bovet

Harde/keurige werkers.

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze medewerkers als harde en keurige werkers heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw V. Savas

Al met al prima geholpen, al moet er na 2 weken nog wel contact opgenomen worden ivm toegebrachte schade.

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u in eerste instantie goed bent geholpen. Het is echter vervelend dat er nog contact opgenomen moet worden in verband met de toegebrachte schade. We nemen dit serieus en helpen u graag om dit zo snel mogelijk op te lossen. Mocht er nog geen contact zijn geweest, dan kunt u uiteraard ook zelf contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw J Landeweer

Tot nu toe prima

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw R. van Leeuwen

SterSterSterSterLege ster

De installateur was zeer vriendelijk en prettig in de communicatie.

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, fijn om te lezen dat de installateur u goed van dienst is geweest. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

Geantwoord op

Energiewacht cv-ketel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht cv-ketel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 18 november 2016

Energiewacht cv-ketel

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwe duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben wij bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

heer/mevrouw H.M.H. Nijhof

heel goed.

heer/mevrouw A. Bottenberg

SterSterSterHalve sterLege ster

Bereikbaar en goede afspraken mee te maken.

heer/mevrouw R. Van der Zee

Op zich prima.

heer/mevrouw M. Grado Todaro

heer/mevrouw J.C. Warnars

SterSterSterSterLege ster

Aan vraag 1 doe ik nooit mee.

heer/mevrouw H. Jetten

SterSterSterLege sterLege ster

Heb nog nooit antwoord gekregen op mijn email. Erg slecht.

heer/mevrouw G. Lebbink

heer/mevrouw J. Daems

Positief

heer/mevrouw H.J. Visser

Alles keurig geregeld van adviesgesprek tot installatie.

heer/mevrouw K. van Meurs Swier

heer/mevrouw R. Moelee

Prima, altijd op tijd. Geen moeilijkdoenerij. ZEER ADEQUAAT.

heer/mevrouw A.F. Bovet

Harde/keurige werkers.

heer/mevrouw V. Savas

heer/mevrouw J Landeweer

Tot nu toe prima

heer/mevrouw R. van Leeuwen

SterSterSterSterLege ster

De installateur was zeer vriendelijk en prettig in de communicatie.

Energiewacht cv-ketel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10