heer/mevrouw H. Haak
De afspraak was vlot gemaakt. De monteur was erg vriendelijk en legde tijdens de werkzaamheden uit wat hij deed. Voerde de werkzaamheden vakkundig uit.
Duidelijke afspraken t/m het plaatsen van de ketel toe( dit werd gedaan door een ander installatie bedrijf in opdracht van energiewacht). Expansievat hoefde niet vervangen te worden. Helaas was dit niet in mindering gebracht op de factuur. Gemaild met klantenservice duurde 2 weken en een extra mail voordat er eindelijk antwoord kwam. De kosten voor het expansievat werden in mindering gebracht.
Mijn ervaringen met de monteurs zijn wisselend. Het laatste bezoek was uitstekend. Deze oudere monteur is in het verleden vaker geweest en steeds tot tevredenheid. De voorlaatste monteur was snel weer weg en had geen tijd voor antwoorden op mij vragen. Hij kwam bellend binnen en heeft dat gesprek gedurende het gehele (korte) bezoek voortgezet, geen onderhoud verricht, alleen een meting gedaan en liep nog steeds bellend weer weg. Dus mijn positieve/negatieve indruk van de service is totaal afhankelijk van de monteur, voor de ene een 9/10, voor de ander een 2/3. Een paar maanden na dit bezoek begaf de ketel het! Weliswaar 22 jaar oud, dus geen klagen. Maar van onderhoud zoals ik bij andere monteurs gewend was, was tijdens het voorlaatste bezoek geen sprake.
Onze ervaring met Energiewacht is prima! Alles geinstalleerd zoals verwacht.
Prima personeel
Goed.
Ik had continu een storing met mijn oude cv ketel. Paar keer monteur van Energiewacht erbij gehad. Maar e36 storing kwam steeds terug. De monteur die de nieuwe ketel monteerde vertelde dat de monteurs wel verder hadden moeten kijken dan alleen ionisator vervangen. Ik ben wel erg tevreden over de monteur die de nieuwe ketel monteerde.
Zeer professioneel en meedenkend
Heel goed
Techniek is goed. Klantenservice aan de telefoon of email kan nog beter.
Correct en netjes alles afgewerkt
ze werken netjes en zijn heel beleeft
Installatie is goed geplaatst, we hadden even een probleem met de nieuwe thermostaat maar dit is perfect opgelost. Top!!!!!!
Energiewacht cv-ketel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Energiewacht cv-ketel heeft de volgende resultaten bereikt:
Onze ervaring met Energiewacht is prima! Alles geinstalleerd zoals verwacht.
Prima personeel
Goed.
Zeer professioneel en meedenkend
Heel goed
Techniek is goed. Klantenservice aan de telefoon of email kan nog beter.
Correct en netjes alles afgewerkt
ze werken netjes en zijn heel beleeft