Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht
Kennis en professionaliteit

heer/mevrouw H. Otten

Deskundig bedrijf.

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor de mooie review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze deskundigheid en de nette afwerking. We waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw H. Zeldenrust

Alles goed verlopen

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat alles goed is verlopen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw D. Blauwwiekel

prima in orde

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht

heer/mevrouw K. Wagenaar

Goed, alleen de aanbiedingen vind ik over bodig ik heb net een nieuwe CV en krijg nu aanbieding voor een nieuwe cv met korting en ik heb net een dus ik heb me afgemeld.

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw Dank u wel voor uw reactie. De aangeboden aanbieding lijkt als mosterd na de maaltijd. U is waarschijnlijk een andere aanbieding aangeboden bij de aanschaf van uw nieuwe Cv ketel. Deze veranderen na een zekere periode. Goed dat u zich afgemeld voor eventuele nieuwe aanbiedingen. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw V.W. Moegio

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor uw review, heel fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw B. Nijdam

SterSterSterSterLege ster

Bij installatie van nieuwe cv-ketel is de keteltemperatuur erg hoog ingesteld. In de keuken vlakbij de ketel is het water gloeiend heet, te heet voor je handen.

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor uw review. Wij begrijpen uit uw reactie dat na installatie van de CV ketel het warme water te heet wordt. Onze excuses voor het ongemak. Wij zijn echter niet in het bezit van uw contactgegevens. Mocht u hierover nog contact met ons wensen verzoeken wij u om uw verhaal o.v.v. uw postcode en huisnummer te mailen naar webcare@energiewacht.nl Of voor het maken van een afspraak telefonisch contact op te nemen op werkdagen tussen 08:00 en 16:30 op telefoonnummer 088 – 5553000 Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw J. Holt

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor het plaatsen van de review. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw G. Wolbrink

SterSterSterSterLege ster

Heb in een klachten formulier aangegeven dat de oude ketel/drukvat en onderdelen niet waren meegenomen wat wel afgesproken was. Heeft het weekend op de op de stoep gelegen.

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor uw reactie. Het is inderdaad zo dat een externe partij de oude ketel en het expansievat na afloop komen ophalen. Installateurs of monteurs nemen deze niet mee omdat zij doorrijden naar een volgend adres waar een toestel moet worden geïnstalleerd. Het ontbreekt hiervoor ruimte in de bussen. Wij begrijpen echter ook dat het vervelend is als dit het weekend blijft liggen. We zullen uw bevinding hierover intern terugkoppelen om dit soort situaties in de toekomst te vermijden. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw E.S. Wildeman

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor uw review, heel fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen. Wat betreft uw vraag m.b.t. de korting kunnen wij dit niet zomaar beantwoorden en hebben wij meer informatie nodig. Mocht u hierover contact willen hebben verzoeken wij u vraag o.v.v. van uw postcode en huisnummer te mailen naar Webcare@energiewacht.nl. Bij voorbaat hartelijk dank. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw M. Harms

Vriendelijk personeel en ook de afspraken worden nagekomen. Zo hoort het en een betere reclame kan je je daardoor niet wensen.

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Dank u wel voor uw positieve feedback. Wij zijn blij te lezen dat we u zo goed van dienst hebben kunnen zijn. Het is ons uitgangspunt om het serviceniveau naar onze klanten hoog te houden, en waar mogelijk nog meer te verbeteren. Fijn dat u dat ook zo heeft ervaren. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw H. van Joolen

Goed, gemakkelijk te bereiken voor afspraak, inspelend op storingen, afspraken worden ook nagekomen, monturs weten van de hoed en de rand en hebben zelfs een servicedienst op achtergrond als hun ervaring eens niet toereikend is

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor deze positieve feedback. We stellen uw reactie zeer op prijs. We werken dagelijks aan onze service om daar waar nodig deze te verbeteren. Goed om dan te lezen dat het ook zo is ervaren. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw M. Folkerts

positief0

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review en mooie beoordeling over de monteurs. Vriendelijke groet, Energiewacht, Team Webcare

heer/mevrouw J.A.M. Hofhuis

Goed en betrouwbaar bedrijf

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over onze service en betrouwbaarheid. Helaas is er ook iets niet goed gegaan bij het ophalen van materialen. Wij zullen dit intern terugkoppelen om dit soort situaties in de toekomst te vermijden. Onze excuses voor het ongemak. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw A. Deelman

X

Antwoord Energiewacht cv-ketel

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Vriendelijke groet, Team Webcare Energiewacht.

heer/mevrouw J.A. Draaijer

SterSterSterSterLege ster

Contact na besluit nieuwe cv-ketel aan te schaffen en de plaatsing van de nieuwe cv-ketel verliep vlot en prettig. Het onderhoud aan de vorige cv-ketel werd, tot tevredenheid, ook door Energiewacht gedaan.

Geantwoord op

Energiewacht cv-ketel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Energiewacht cv-ketel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 18 november 2016

Energiewacht cv-ketel

Energiewacht is uw nummer 1 verduurzamingspartner. Wij leveren een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwe duurzame energietoepassingen. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben wij bijna een miljoen klanten, zowel particulier als zakelijk. Ook voor u staan we klaar.

Lippestraat 1

8028PS Zwolle