heer/mevrouw H.M.H. Nijhof
heel goed.
Bereikbaar en goede afspraken mee te maken.
Op zich prima.
Aan vraag 1 doe ik nooit mee.
Heb nog nooit antwoord gekregen op mijn email. Erg slecht.
uiterst vriendelijke monteurs die goed op elkaar zijn ingespeeld. Overduidelijk dat het ervaren vakmensen zijn. Onze vragen werden correct en vakbekwaam beantwoord. Er bleek ons dat er zeer adequaat werd gewerkt. Verder werd de werkplek keurig schoongemaakt en netjes achtergelaten. Overtollig restmateriaal werd keurig netjes afgevoerd. we zijn uiterst tevreden en de verwarmingsketel werkt uitstekend. Wat wil je nog meer. Hartelijk dank Energiewacht!
Positief
Alles keurig geregeld van adviesgesprek tot installatie.
Zeer gemotiveerde vertegenwoordiger. Die je de ruimte en tijd geeft om vragen te stellen en je niet opjaagt om een besluit te nemen. De ketel kon al heel snel geplaatst worden. De heren die dit deden waren netjes en snel. Ze hebben de zolder keurig achter gelaten na hun werkzaamheden.
Prima, altijd op tijd. Geen moeilijkdoenerij. ZEER ADEQUAAT.
Harde/keurige werkers.
Al met al prima geholpen, al moet er na 2 weken nog wel contact opgenomen worden ivm toegebrachte schade.
Tot nu toe prima
De installateur was zeer vriendelijk en prettig in de communicatie.
Energiewacht cv-ketel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Energiewacht cv-ketel heeft de volgende resultaten bereikt:
heel goed.
Bereikbaar en goede afspraken mee te maken.
Op zich prima.
Aan vraag 1 doe ik nooit mee.
Heb nog nooit antwoord gekregen op mijn email. Erg slecht.
Positief
Alles keurig geregeld van adviesgesprek tot installatie.
Prima, altijd op tijd. Geen moeilijkdoenerij. ZEER ADEQUAAT.
Harde/keurige werkers.
Tot nu toe prima
De installateur was zeer vriendelijk en prettig in de communicatie.
Energiewacht cv-ketel heeft de volgende resultaten bereikt: