Kabb
Duidelijkheid
- Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
- Hoge installatie kosten bijna 1000 euro terwijl je een ketel gaat huren voor 40 euro pmnd.
- Wat viel u in positieve zin op?
- Niets
Duidelijkheid
Duidelijkheid en afspraak nakomen.
Bij het installeren van de nieuwe cv op vrijdag is het niet gelukt om de cv aan de praat te krijgen en moest na een aantal keren bellen naar energie wacht wachten tot na het weekend terwijl het nieuwe onderdeel voor de cv wel in een van de service wagens lag van Remeha!
Al maanden werkt mijn luchtafzuiging niet, en ondanks meerdere meldingen is er nog steeds niets opgelost. Slechte communicatie, geen voortgang en totaal geen urgentie vanuit Energiewacht. Het gebrek aan ventilatie zorgt voor vochtproblemen en een onprettige leefomgeving. Ik had gehoopt op professionele service, maar tot nu toe is het vooral frustrerend geweest
Wil niet dat mijn review geplaatst wordt !! Wél dat Energiewacht weet van onze klacht. Zie punt 7
slecht, de monteurs komen laat aan, er word onderling niet met elkaar gepraat. ik maak een afspraak met de ene monteur er komt een ander en maakt het anders.
goede en snelle service
Prima geholpen door een monteur die hard heeft doorgewerkt. Hij heeft alleen wat troep op de inrit laten liggen zodat wij een schroef in de band van de auto hebben gekregen. Misschien hadden wij beter moeten opruimen.
Het was een prettig gesprek met de adviseur en ook degenen die hier kwamen installeren waren erg aardig.
Bij installatiedatum op 7 oktober hebben we zelf tegen 945 uur gebeld waar de mensen bleven. Na een half uur hoorden we dat er niemand kwam ivm ziekte. Dit had ook om 8 uur al gecommuniceerd kunnen worden. Plaatsjng CV zou 1.5 week later kunnen. Niet mee accordeon gegaan zaten al 3 weken zonder warm water. Toen kon het 10 oktober goed geregeld. Er moest nog een hoogwerker komen klus niet afgemaakt. 21 oktober werd gepland. Die dag bleek de hoogwerker niet hoog genoeg. En sindsdien bijna 5 weken verder niets meer gehoord...wel een factuur ontvangen...
Eerste onderhoudsbeurt bleek afkeur van de rookgasafvoer te zijn, dat schijnt de opzet van Energiewacht te zijn. Ditbterwijl ze van 2013 t/m 2019 hetbonderhoud van de ketel hebben gedaan, zonder afkeur rookgasafvoer. Situatie is ongewijzigd.
Installatie monteur prima alleen het onderhouds contract vind ik knap aan de prijs nieuwe ketel en gelijk al 15 euro per maand vind ik best aan de prijs
Al jaren prima
Begin niet goed. Communicatie was niet optimaal. Later hebben ze het gelukkig goed opgelost.
goed
Energiewacht CV-ketels verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Energiewacht CV-ketels heeft de volgende resultaten bereikt:
Energiewacht CV-ketels
Lippestraat 1
8028 PS Zwolle
Duidelijkheid
Duidelijkheid en afspraak nakomen.
goede en snelle service
Al jaren prima