heer/mevrouw K. Koop
Tot dusver goed geen klachten
Ervaring is goed
Vriendelijk en werken zorgvuldig
?
De werkzaamheden waaronder het plaatsen van de Airco wordt niet door Energwacht uitgevoerd maar door derden. Wat niet van te voren was aangegeven. Deze partij heeft zijn werkzaamheden niet goed uitgevoerd. Binnenunits omgewisseld, gat verkeerd geboord, afdekplaat buitenunit niet aangebracht en onvoldoende kennis van het systeem.
we zijn al jarenlang klant van Energiewacht ( CV ketel) en nu dus een airco zijn wij zeer tevreden over hun service
monteur komt netjes op tijd is vriendelijk en beleefd en werkt heel erg netjes en komt met tips en suggesties om dingen op te lossen
Prima zeer kundige m edewerkers
Keuring nette en kundige monteurs
Jammer dat ze de glasvezel kabel doormidden geboord hadden
Ze hebben de airco goed geplaatst
Energiewacht Airco verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Energiewacht Airco heeft de volgende resultaten bereikt:
Tot dusver goed geen klachten