Ger Klapwijk
Eenvoudig te bestellen en goede feedback over de voortgang van de levering. Telefonisch goed te benaderen en deskundig en snel advies.
- Verbeterpunten of tips
- Geen
accu's noodverlichting snel geleverd.
Vlotte levering
Positieve ervaring, groot assortiment, scherpe prijzen, snelle levering, en goede communicatie
Menselijk en laag drempelig
Alles correct en snel verzonden.
Duidelijke website, snelle verzending!
prima ervaring
Perfect
Goede ervaring mee, reageren snel bij vragen / problemen. Product was toch nog snel geleverd.
snel geleverd
Snelle en correcte levering. Pittige bijkomende kosten.
Snelle correcte levering!
Erg tevreden! Snelle levering en prijstechnisch heel interessant!
Elektrobode.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Elektrobode.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Elektrobode.nl
Fokkerstraat 18-N
9403AP Assen
accu's noodverlichting snel geleverd.
Vlotte levering
Menselijk en laag drempelig
Alles correct en snel verzonden.
Duidelijke website, snelle verzending!
prima ervaring
Perfect
snel geleverd
Snelle en correcte levering. Pittige bijkomende kosten.
Snelle correcte levering!
Erg tevreden! Snelle levering en prijstechnisch heel interessant!
Elektrobode.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Elektrobode.nl