Klantvriendelijk en vakmanschap
een betrouwbare onderneming die goed bereikbaar is en afspraken naleeft Mocht er een probleem zijn, wordt dit in samenspraak goed opgelost Kortom een betrouwbare winkel met goede service
Goede persoonlijke service. Snelle leveringen en goede ondersteuning.
geweldige service
De monteur moest ook nog een gat in het aanrechtblad maken, omdat de aansluiting van de wasmachine anders niet paste. Kostte extra tijd maar ze deden het meten en het was een super goede service.
gewoon nette, vriendelijke en keurige winkel
Prettige bediening en goed advies
Prima service!
klantvriendelijk
Persoonlijke locale benadering, menselijke maat, servicegericht
Top
persoonlijke service. perfect
Prettig winkelen met een zeer goede service
Keurige uitleg van vriendelijke medewerker.
goede zaak
Electro World verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World heeft de volgende resultaten bereikt:
Klantvriendelijk en vakmanschap
Goede persoonlijke service. Snelle leveringen en goede ondersteuning.
geweldige service
Persoonlijke locale benadering, menselijke maat, servicegericht
Top
persoonlijke service. perfect
Prettig winkelen met een zeer goede service
Keurige uitleg van vriendelijke medewerker.
goede zaak
Electro World heeft de volgende resultaten bereikt: