Astrid
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World Witte Hal Venlo aan!
99% beveelt Electro World Witte Hal Venlo aan!
Goed geholpen
Zeer goede winkel waar je fijn geholpen word.ik ga altijd naar electroworld in Venlo.als ik iets nodig heb, afgelopen week een nieuwe wasmachine en wasdroger uitgezocht en de volgende dag al bezorgd door 2 zeer vriendelijke jongens die nog een fijne uitleg gaven hoe alles werkt.in de Winkel Venlo hebben ze nog tijd voor de klant.dit waarderen we erg en kom er altijd als ik iets nodig heb of stuk is kortom een zeer goede service. Gr Fam Peters
Super service, echte vakmensen
Goede service
Goede service ook als er iets niet helemaal goed is gegaan wordt het klasse opgelost!
Wordt altijd zeer goed geholpen. Top
Top zaak! We zijn van de internet generatie, maar omdat de service/advies zo goed is kopen wij graag “ouderwets” in de winkel! Daarnaast nog chapeau voor de bezorgers! Denken mee en helpen waar mogelijk.
zeer vrijndelik had het gevoel of ik al jaren hierheen kwam
Zeer klantvriendelijk en goede uitleg!
Goede service en klantvriendelijk
Fijne zaak, goede service en advies, fijn personeel, scherpe prijzen, goed bereikbaar en meedenkend.
Fijne winkel , vriendelijke verkopers en heel vriendelijke bezorger
Goed advies en kijkt naar je behoefte
Correcte bediening, goed advies, voncurrerende prijzen.
Vakbekwaam personeel, goede uitleg en juiste info geven over het artikel. De winkel ziet er uitnodigend uit en bij het rond lopen een goed gevoel. Ben er al vele jaren klant.
Electro World Witte Hal Venlo verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Witte Hal Venlo heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Witte Hal Venlo
Roermondsestraat 56
5912AK Venlo
Super service, echte vakmensen
Goede service
Wordt altijd zeer goed geholpen. Top
zeer vrijndelik had het gevoel of ik al jaren hierheen kwam
Zeer klantvriendelijk en goede uitleg!
Goede service en klantvriendelijk
Fijne winkel , vriendelijke verkopers en heel vriendelijke bezorger
Goed advies en kijkt naar je behoefte
Correcte bediening, goed advies, voncurrerende prijzen.
Electro World Witte Hal Venlo heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Witte Hal Venlo