- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Weterings Den Dolder aan!
100% beveelt Electro World Weterings Den Dolder aan!
Deskundige en vriendelijk personeel.
Hele fijne elektronica winkel met uitstekend personeel (John). En nog lekker dichtbij ook.
Nette zaak, en vriendelijk geholpen.
Goede service. In plaats van Den Dolder ophalen in de Bilt opgehaald. Alles keurig geregeld de factuur in de mail via Den Dolder. Gewoon perfect
Toegankelijk, deskundig, vriendelijk, nemen de tijd, behulpzaam en tenslotte wordt er snel en vakkundig geleverd.
Top service en zeer vriendelijk. Zo zou het overal moeten zijn.
Goed meegedacht met kapotte wasmachine in de garantie . Snelle service en reactie . Professionele begeleiding.
Prima Service
Afspraak=afspraak. Plezierige deskundige vakmensen
vriendelijke mensen en goede monteurs
Persoonlijke betrokkenheid. En zeer cliënt vriendelijkheid. Komen zelfs thuis om problemen op te lossen.
De service
Vakkennis en meedenken met de klant, leveren een geweldige service tot en met de plaatsing, aanpassingen, geen moeite teveel.
Prima winkel,vriendelijk personeel en weten waar ze het over hebben.
goed advies en aardige verkopers
Electro World Weterings Den Dolder verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Weterings Den Dolder heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Weterings Den Dolder
Pleineslaan 14
3734 EN Den Dolder
Deskundige en vriendelijk personeel.
Nette zaak, en vriendelijk geholpen.
Top service en zeer vriendelijk. Zo zou het overal moeten zijn.
Prima Service
Afspraak=afspraak. Plezierige deskundige vakmensen
vriendelijke mensen en goede monteurs
De service
Prima winkel,vriendelijk personeel en weten waar ze het over hebben.
goed advies en aardige verkopers
Electro World Weterings Den Dolder heeft de volgende resultaten bereikt: