Zeer duidelijk met uitleggen en nemen alle tijd er voor.. Dit laat in vele winkels te wensen over.
98% beveelt Electro World Weterings De Bilt aan!
98% beveelt Electro World Weterings De Bilt aan!
Zeer prettige en klantvriendelijke zaak.Deskundig en goed advies. Snelle reactie op vragen.
Koop lokaal, deskundig advies, persoonlijke betrokkenheid. Bovenal een snelle oplossing (na 1 dag al) van de installatie van het nieuwe T.V.-toestel , merk Samsung.
Uitmundende service, voorlichting, nette administratieve afhandeling. Prettig en verzorgd personeel.
Snel handelen, voor oplossing
Kan even niks bedenken, goeie service en denken mee met de klant.
Heb problemen met wasmachine, Elektroworld doet er alles aan om het op te lossen.
fijne winkel met heel erg aardige medewerkers
Hele fijne samenwerking, advies, meedenken en service! Dikke 10!
correct en aangenaam
Zorgde voor goede afwikkeling van mijn online order
Snel en correct geholpen, goede aanbieding.
Goede service
Goede zuivere begeleiding in uitzoeken van je wensen. Opstaan voor eigen inbreng Fijne service tot alles echt werk. Ongeacht de tijd
Electro World Weterings De Bilt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Weterings De Bilt heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel handelen, voor oplossing
Kan even niks bedenken, goeie service en denken mee met de klant.
fijne winkel met heel erg aardige medewerkers
Hele fijne samenwerking, advies, meedenken en service! Dikke 10!
correct en aangenaam
Zorgde voor goede afwikkeling van mijn online order
Snel en correct geholpen, goede aanbieding.
Goede service
Electro World Weterings De Bilt heeft de volgende resultaten bereikt: