Laura
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
Ben tevreden
Vriendelijk geholpen, prima installateurs.
Keek op de website voor een nieuwe televisie, had er een uitgekozen bleek lang te duren voordat deze geleverd kon worden. Alternatief aangeboden gekregen, welke snel werd geleverd. Thuis bezorgd op de minuut precies, door vriendelijke bezorgers. Tv is inderdaad een perfect apparaat dus hulde
Bij aankoop van onze magnetron combi oven kregen wij een uitgebreide voorlichting en werden wij heel vriendelijk geholpen.
Klant vriendelijk
Fijne winkel goede prijzen
Klant vriendelijk, aandacht, meedenken, zeer behulpzaam,
zeer vriendelijk geholpen
Goede service vriendelijke personeel goede adviezen
Prima en een vertrouwd adres.
Prima service en top levering
Vriendelijk en beleefd geholpen, zowel in de winkel als thuis. Heel netjes gewerkt. En alles keurig achtergelaten.
Prettige nette winkel en goede prijzen
Een top bedrijf met heel aardig en gespecialiseerd betrouwbaar personeel
Electro World Vogel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Vogel heeft de volgende resultaten bereikt:
Ben tevreden
Vriendelijk geholpen, prima installateurs.
Klant vriendelijk
Fijne winkel goede prijzen
Klant vriendelijk, aandacht, meedenken, zeer behulpzaam,
zeer vriendelijk geholpen
Goede service vriendelijke personeel goede adviezen
Prima en een vertrouwd adres.
Prima service en top levering
Prettige nette winkel en goede prijzen